PRZYSZŁOŚĆ KS Hutnik KRAKÓW

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

Awatar użytkownika
KoKoNH

Postautor: KoKoNH » pt lut 12, 2010 6:34 pm

- Dziękuję za to wyróżnienie, choć bardzo żałuję, że już nie ma naszej drużyny i nie będziemy mogli grać dla Hutnika. Mam nadzieję, że to tylko na razie i że za parę lat tu wrócimy. Wierzymy, że kibice będą kontynuować to dzieło i odbudują wielkiego Hutnika - mówił podczas uroczystości wręczenia nagród Fundacji „Solidarni Solidarnym” Wojciech Dziadzio, który odbierał wyróżnienie w imieniu piłkarzy Hutnika Kraków. Natomiast kibice nowohuckiej drużyny rozpoczynają inicjatywę pod nazwą „Nowy Hutnik 2010”.

http://futbol.org.pl/news,21293.html

Awatar użytkownika
jarkonh

Postautor: jarkonh » pt lut 12, 2010 9:11 pm

OŻÓG 1950 pisze:
Piotrek pisze:
jarkonh pisze:Bez urazy, ale mnie to coś przypomina...
Kolejna jakaś wielka tajemnica, podobnie jak z inwestorami...
Tak, wiem wiem. Kto ma wiedzieć to wie...
A reszta to niech se o maskotce lub o kasach pogdyba...
Ot tak mi się nasunęło...

niestety dokładnie tak to wygląda, jednak wg mojej wiedzy zajmują sie tym ludzie którzy "są kumaci", wiedzą co robić z kim rozmawiać-zresztą Metal już wspominał, że odpowiedni ludzie działają w tym kierunku, a czy sie to wszystko uda tego nie wie nikt. pozostaje znowu cierpliwie czekać i żyć nadzieją że będzie dobrze

Według mnie to dobre posunięcie.
Wyobrażacie sobie wielkie dysputy, kłótnie, rozważania na temat, czy to, czy tamto zostało dobrze zrobione? Jeśli tak by to wyglądało, to myślę, że do niczego by to nie doprowadziło.
Wydaje mi się, że każdy powinien zająć się tym, co może, co potrafi.
A naszym "kibicowskim działaczom" okażmy trochę zaufania.
W końcu co innego nam pozostaje?

Ależ oczywiście że Wszyscy tu mocno trzymamy kciuki i wierzymy w pozytywne zakończenie.
Chodzi bardziej jednak o to że ponownie mamy wielką tajemnicę, a jakieś szczątkowe informacje to tylko z prasy możemy wyczytać.
Nie potrzebuję żeby mi się ktoś tu rozliczał dokładnie z tego co robi, wystarczy zwykłe info że kibice wyszli z inicjatywą i zakładają nowego Hutnika, kto wpłacał kasę na klub do tej pory niech dalej to robi bo każdy grosz się przyda. Coś w tym stylu ;)
Obrazek

majlech

Postautor: majlech » pt lut 12, 2010 9:20 pm

Prosze was, zebyscie sie jeszcze uzbroili w cierpliwosc. Wkrotce o wszystkim sie dowiecie, a wtedy mam nadzieje, ze kazdy, kto na forum czekal na te informacje dolaczy do inicjatywy, bo... czyny lepiej przemawiaja niz slowa.
Welcome to Suche Stawy - The Home of Hutnik Kraków!

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » pt lut 12, 2010 9:25 pm

majlech pisze:Prosze was, zebyscie sie jeszcze uzbroili w cierpliwosc. Wkrotce o wszystkim sie dowiecie, a wtedy mam nadzieje, ze kazdy, kto na forum czekal na te informacje dolaczy do inicjatywy, bo... czyny lepiej przemawiaja niz slowa.

Czekamy a warto zaznaczyć, że ciepliwości na nie brakuje i trzymamy kciuki Panowie!!
Quam dulce et decorum est pro patria mori

Awatar użytkownika
jarkonh

Postautor: jarkonh » pt lut 12, 2010 9:43 pm

majlech pisze:Prosze was, zebyscie sie jeszcze uzbroili w cierpliwosc. Wkrotce o wszystkim sie dowiecie, a wtedy mam nadzieje, ze kazdy, kto na forum czekal na te informacje dolaczy do inicjatywy, bo... czyny lepiej przemawiaja niz slowa.

Jasne, ja czekam cały czas.
Brakowało mi tylko jakiejkolwiek informacji o tym że cokolwiek się dzieje.
Wpłacam cały czas kasę i nie wiedziałem czy to ma dalej jakiś sens :)
Obrazek

dUfio

Postautor: dUfio » pt lut 12, 2010 10:37 pm

uzbrajam sie i czekam na walke:)

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » pt lut 12, 2010 10:59 pm

Awatar użytkownika
centrum nh

Postautor: centrum nh » sob lut 13, 2010 12:16 am

Teraz niech miasto zrobi tak żeby już nowy twór dostał tą kasę ze stadionu a nie te zgredy :lol: po drugie śmię fantazjować że Bendkowski, Siekliński i połowa drużyny w Szreniawie to zamierzony cel.. Szreniawa wejdzie do 3 ligi i wtedy stanie się Hutnikiem :lol: ale to moja fantazja tylko :lol:

buźka_1950

Postautor: buźka_1950 » sob lut 13, 2010 1:22 am

centrum nh pisze:Szreniawa wejdzie do 3 ligi i wtedy stanie się Hutnikiem ale to moja fantazja tylko

to chyba stanowczo fantazja. W to nie wierze, ale jestem przekonany, że większość gwiazdorów z poprzedniej ekipy ( jesień 2009 ) za pół roku wróci z pocałowaniem ręki.
Pasion- mogłeś być legendą- jesteś zwyczajną MENDĄ!!

hosek1950

Postautor: hosek1950 » sob lut 13, 2010 4:34 pm

czemu piszesz gwiazdorow?:)
szacun dla nich ze grali za free przez tyle miesiecy a nie nazywanie ich gwiazdorami...

dUfio

Postautor: dUfio » sob lut 13, 2010 4:38 pm

szacun szacunem ale kazdy myslacy pilkarz na ich miejscu tz by gral dobrze bo czemu niby mieliby grac zle? co by im to dalo? zaszkodzilo by to wrecz

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » sob lut 13, 2010 4:40 pm

dUfio pisze:szacun szacunem ale kazdy myslacy pilkarz na ich miejscu tz by gral dobrze bo czemu niby mieliby grac zle? co by im to dalo? zaszkodzilo by to wrecz

Dokładnie. Dzięki temu że wszyscy gryźli trawę to Ci lepsi z naszej 11 nie muszą iść do Szreniawki :wink:

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » pn lut 15, 2010 4:27 pm

Jak w koncu jest z tym? Rozwiązano seniorów, nie przystępują do rozgrywek czy co?
Nigdzie nie ma oficjalnego info..

Deto

Postautor: Deto » pn lut 15, 2010 5:01 pm

huteusz pisze:Jak w koncu jest z tym? Rozwiązano seniorów, nie przystępują do rozgrywek czy co?

Z tego co ja wiem, to nie załapiecie się na licencję i pewnie to będzie oficjalny powód wycofania :?

lucero

Postautor: lucero » pn lut 15, 2010 5:03 pm

huteusz pisze:Jak w koncu jest z tym? Rozwiązano seniorów, nie przystępują do rozgrywek czy co?

Hateusz co sie pieklisz, bylo info z pierwszej reki (Oro), iz rozmawiają z inwestorami... :) Mlode pokolenie jakies takie niecierpliwe