PRZYSZŁOŚĆ KS Hutnik KRAKÓW
Michas pisze:Moje osobiste zdanie jest takie jak Ożoga, czyli, że NH2010 powinno się z Gilem jakoś dogadać. Łatwiej będzie startować z 3 ligi niż 5.
Moje zdanie jednak jest trochę inne.
Wolę 5 ligę, ale bez długów, niż grę w 3 lidze na licencji S.S.A. (a co za tym idzie razem z długami S.S.A).
Ale faktycznie, gdyby Gil dał się przekonać i stanął po tej samej stronie barykady, to według mnie byłaby najlepsza sytuacja dla Hutnika.
Pozdro
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...
OŻÓG 1950 pisze:Ale faktycznie, gdyby Gil dał się przekonać i stanął po tej samej stronie barykady, to według mnie byłaby najlepsza sytuacja dla Hutnika.
Pozdro
Znając Gila to raczej stanął by na jej czele, wątpię że zgodził by się stać w drugim szeregu, niestety ale to choroba która dotyka wszystkich polityków że zawsze pchają się na lidera.
Pytanie do osób bardziej wtajemniczonych i raczej nikt nie do odpowiedzi do publicznie wiadomości w co tak naprawdę gra Gil
Ja widzę dwie możliwości
- dział dla SSA i cała to jego stowarzyszenie to pic na wodę
- chce ratować Hutnik ale pod swoim szyldem, by zbić przy okazji kapitał polityczny
- metal
- Site Admin
- Kontakt:
Jak dla mnie to polaczenie HKS gila i Nowy Hutnik2010 to jedyna mozliwosc. Polaczenie znajomosci i zapalu. Gil z tego co wywnioskowalem to raczej wybory nie graja roli. Bingo jak cos to priv w sprawach biletow i przyszlosci HUTNIKA
Postaram sie wyjasnic ( atak nawisem mowiac to mozna by na jakiego browara sie ustawc)i:P NUmer masz 

Bohaterów Września- Zawsze Wierni
Ja mam pytanie do zwolenników SSA i zbawcy Gila, czym pan Gil zasłużył na wasze poparcie??
1) Ten Pan od długiego czasu kręcił się koło Hutnika czasami się wypowiadał co zamierza zrobić by Hutnik nie upadł itp. ale nie pamiętam żadnych konkretnych działań
2) Przypominając sobie ostatnią rundę również nie pamiętam by Pan Gil w jakiś sposób pomagał Hutnikowi, pamiętam za to że kibice umieli się zebrać, zorganizować jakieś akcje, natomiast wielki polityk w tamtym czasie nie zaproponował nic.
3) Nie zastanawia was czemu dwa dni przed rozgrywkami pojawia się zbawca Hutnika SSa, ja wiem fajnie jest przytulić 160 tyś zł przez tą rundę a potem co będzie to będzie
1) Ten Pan od długiego czasu kręcił się koło Hutnika czasami się wypowiadał co zamierza zrobić by Hutnik nie upadł itp. ale nie pamiętam żadnych konkretnych działań
2) Przypominając sobie ostatnią rundę również nie pamiętam by Pan Gil w jakiś sposób pomagał Hutnikowi, pamiętam za to że kibice umieli się zebrać, zorganizować jakieś akcje, natomiast wielki polityk w tamtym czasie nie zaproponował nic.
3) Nie zastanawia was czemu dwa dni przed rozgrywkami pojawia się zbawca Hutnika SSa, ja wiem fajnie jest przytulić 160 tyś zł przez tą rundę a potem co będzie to będzie
Perła17 pisze:Gil z tego co wywnioskowalem to raczej wybory nie graja roli.
co do tego Pana to wszystkiego mozna sie spodziewac, nie jedno juz w nh zrobil i obiecywal, kogo sie nie zapyta ze satrszego pokolenia , rodzicow , ludzi pracujacych na Hucie kazdy powie ze co Gil to nic dobrego nie wrozy...
Czy myslicie, ze goscia nagle oswiecilo i postanowil cos zrobic dla sportu w NH? Skoro przez tyle lat nic nie zrobil a teraz kiedy zblizaja sie wybory spadl z nieba i chce w ostatniej chwili ratowac Hutnika, jakos ciezko mi w to uwierzyc.
Jezli chodzi o polaczenie sil HKS P.Gila i NH2010 to na ten temat powinni wypowiadac sie osoby reprezentujace stowarzyszenie 2010 to oni pewnie wiedza najwiecej o poczynaniach P.Gila i spolki oraz o ich zamiarach.
...:Całe Życie Krew W Błękicie:...
Michas pisze:Dowiedziałem się dzisiaj, że stowarzyszenie Gila jest pod patronatem huty i podobno pracownikom huty mają strącać składki miesięczne w wysokości 30zł. z przeznaczeniem właśnie na drużynę. Nie wiem jednak ile w tym jest prawdy.
Moje osobiste zdanie jest takie jak Ożoga, czyli, że NH2010 powinno się z Gilem jakoś dogadać. Łatwiej będzie startować z 3 ligi niż 5.
Ochłoń już chłopie.
Chcesz zaczynać od 3 ligi niż od 5?
Gdzie był Gil jak chłopaki zaczęli składać wnioski o rozwiązanie kontraktów.
Jak miał takie znajomości, czemu nie zaczął działać wtedy.
Przyszedł teraz na ruiny i będzie zgrywał wielkiego zbawcę Hutnika.
Ostatnio zmieniony śr mar 31, 2010 12:12 pm przez flagus, łącznie zmieniany 1 raz.
-