Trener Hutnika .
a ja jestem ciekawy czy Bizoń ma zezwolenie na trenig i gre w Kupczyku http://www.kupczyk.pl/futsal/sklad_ekstraklasa.php http://www.kupczyk.pl/futsal/archiwum_a ... ,10,12.php 

- CENTRUM D NH
41-letni Robert Moskal został trenerem II-ligowych piłkarzy Kmity Zabierzów, zwiąże się z klubem 1,5-rocznym kontraktem. Jego asystentem będzie Ryszard Kruk. Spotkają się z zespołem na pierwszych zajęciach w poniedziałek, gdy II-ligowiec rozpocznie przygotowania do rundy wiosennej. Moskal to były piłkarz m.in. Wisły Kraków (16 meczów w I lidze), Odry Wodzisław, Victorii Jaworzno, także Alwerni, MKS-u Trzebinia, jako trener prowadził m.in. II-ligowe Szczakowiankę Jaworzno i ostatnio Zagłębie Sosnowiec, najpierw jako asystent Jerzego Dworczyka, a w końcówce ubiegłego sezonu samodzielny szkoleniowiec. Był jednym z kilku kandydatów do pracy w Kmicie.
to sobie znalazl posade
to sobie znalazl posade

Każdy Głos, Każdy Cios Oddany Za Ten Klub, Za Te Barwy HKS !!!
bolaj pisze:no i co, przyjdzie następny, Hutnik przegra kilka meczy i zownu będzie że to wina trenera, i znowu będzie następny itd itp.
No bo to już kolejny trener który nie może sobie poradzić z kopaczami. hmm a może to kolejny trener z którym sobie poradzili kopacze
Jeśli na trybunach w czasie meczu wypowiadają sie ludzie związani z klubem że ich treningi to jest "śmiech na sali" ... to później widać to na boisku , brak zgrania , płynności w grze itd itd... nie mówie już o gryzieniu trawy. TO LEPIEJ TO ROZPIERDOLIĆ I POSTAWIĆ NA MŁODZIEŻ.
Hutnik Kraków
-
tommyl pisze:GallAnonim pisze:Sermak - tyle w temacie.
może i Jaworzno jest na 1 miejscu ale to A-klasa!
Hutnikowi potrzeba kogoś bardziej doświadczonego - pokroju...hmm może Szukiełowicza.
A może Kowalik złym trenerem nie był.
My Hutnika fani po świecie rozsypani za Hutnik za HKS pójdziemy aż po życia kres.