Z najbardziej egzotycznych potencjalnych rywali najlepiej wypada chyba Neptun Końskie
"Pierwsi szalikowcy Neptuna pojawili sie w latach 90. Wtedy to powstały pierwsze zgody z Granatem Skarżysko i Ceramika Opoczno. Później jednak nastąpił kryzys i przez następne lata na stadionie Neptuna nie działo sie praktycznie nic pod względem kibicowskim. W 2007 roku za doping wzięli sie młodzi ludzie, którzy stworzyli grupę zajmującą sie o prawami tzw. Young Group'07. Mimo młodego wieku pokazali już kilka naprawdę ciekawych i pomysłowych opraw. Młyn Neptuna liczy obecnie 15-50 osób w zależności od przeciwnika.Nasz najlepszy wyjazd to ten na meczu barażowym o 4lige w 120 osób, zaś rekord w młynie na własnym stadionie to 60 osób. Mamy nadzieje,ze wszystko pójdzie w dobrym kierunku, frekwencja w młynie będzie wzrastać, a oprawy i atmosfera na stadionie Neptuna będzie coraz lepsza "
Niestety ani Piaskowianka Piaski ani Lubrzanka Kajetanów nie posiadają swoich stron internetowych. Ci drudzy powstali w 1998 roku i póki co nie dorobili się nawet własnego herbu.
"Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo