Trener Hutnika .
-
-
- stefan batory
-
-
no tak jest jeszcze J.Kowalik...
Warto dodać tez ze ktokolwiek by nie był trenerem musi mieć dobrych zawodników...i musi sobie umieć z nimi radzić...
Nie znam osobiście ale myślę że Mr. Vitaminka ma warsztat trenerski wystarczający do zrobienia awansu w przyszłym sezonie
A mówiąc poważnie trzeba wziąć po uwagę kto by tutaj chciał trenować w nowej 3 lidze...
Warto dodać tez ze ktokolwiek by nie był trenerem musi mieć dobrych zawodników...i musi sobie umieć z nimi radzić...
Nie znam osobiście ale myślę że Mr. Vitaminka ma warsztat trenerski wystarczający do zrobienia awansu w przyszłym sezonie

A mówiąc poważnie trzeba wziąć po uwagę kto by tutaj chciał trenować w nowej 3 lidze...
Pawełek__NH pisze:Harold pisze:Obawiam sie ze w obecnej sytuacji tylko Dariusz Wdowczyk moglby cokolwiek zdzialac..
Może od razu zwrócić się do "Fryzjera" ona nam kogoś poleci.
Nie mądrze myślisz kolego.
Myślałem że ironia jest oczywista...
Ale bardziej "nie mądre" jest chyba to ciągłe zwalnianie trenera i wołanie o Sermaka czy Kowalika. Przecież nawet jeśli Albin straci pracę, to agenci z Błoń i tak znowu podsuną nam kogoś swojego i zacznie się od nowa

-
I tu się z tobą zgodzę Haroldzie. Kibice zza miedzy już dawno chcieli by Majewski odszedł ale on na złość szydercom poukładał zespół i wygrywają mecz za meczem. Tak samo może być i tutaj tylko że naszym grajkom trzeba to wytłumaczyć, po prostu wydaje mi się że oni swoją kiepską grą chcą zwolnić trenera ze stanowiska.
My Hutnika fani po świecie rozsypani za Hutnik za HKS pójdziemy aż po życia kres.
-
fcb pisze:Jak myślicie, jest możliwość ściągnięcia Jerzego Kowalika ?
Przecież nie przyszedł sobie tak po prostu oglądnąć meczu, to tak jak Albin Mikulski był na meczu Hutnika i został naszym trenerem. Byc może coś w tym jest
Pewnie był na meczu swojej byłej drużyny ponieważ tam mieszka.
Myślisz że wróci do nas? Może i tak.
Do Vitoss-a zajebiście zrobione

My Hutnika fani po świecie rozsypani za Hutnik za HKS pójdziemy aż po życia kres.