Mecz z Czarnymi (14.11 g.16:30)przy sztucznym oświetleniu!
- centrum nh
- centrum nh
KonradHKS pisze:Jak dla mnie jak na tyle osób był spokój względna kultura. Niezły doping, spory młyn.
Druga połowa i w naszym i w wykonaniu piłkarzy dużo lepsza.
Jak dla mnie widzów więcej niż na barażu ok 2500. Młyn pod 1000.
no moim zdaniem było nas sporo.. więcej niż na barażach, ale z liczbami to sądzę że Cię poniosło

Jak dla mnie zdecydowanie więcej niż na barażu ale tego się nie dowiemy bo na barażu nie policzono biletów. Przekonamy sie jak dostaniemy info od Ora ile biletów sprzedano.
Ostatnio zmieniony sob lis 14, 2009 8:42 pm przez KonradHKS, łącznie zmieniany 1 raz.
centrum nh pisze:huteusz pisze:nie jest zajebiste to ze przychodza ludzie ktorzy chyba pierwszy raz w zyciu na meczu sa i im troche odpierdala
Co masz na myśli ?? opisz sytuację, ja nic nie zauważyłem.. choć przyznam że widziałem paru lumpów osiedlowych, ze 3 żydków a nawet ze 2 psów!!
np mojego ojca ktos opierdala ze jest z policji bo robi zdjecia na stronke. w ogole atmosfera czesto sie psuje. polowa nie zna nawet tekstu przyspiewek.
hosek1950 pisze:np w trakcie powrotu z meczu ktos w tramwaju nr "15" odpalil w srodku race...
Mi się to podobało nie wiem jak wam haha

@huteusz.
Będą jakie fotki xD?
Ostatnio zmieniony sob lis 14, 2009 8:50 pm przez blazernh, łącznie zmieniany 1 raz.
-