Trener Hutnika .
Rozklejanie nic nie da ;]
Ale wkurwia mnie gadanie A.M
1 pkt na 4 mecze, Sry moze druzyna miala 3 pkt jak przychodzil ale...Mial cala zime zeby sciagnac zawodnikow jakich mu brakuje [janicki] i przygotowac ich tak zeby sie nie przewracali na pilce i biegali od poczatku do konca. Czas ich sie skonczyl a zarzad jest slepy wiec ich nie zwolni teraz. Najlepiej przy zatrudnianiu nastpnego trenera dac klauzule w kontrakcie np
Awans do wyzszej ligi = jakas premia malutka nawet albo wzrost pensji w next sezonie np o 10 %. Lub w przypadku przegrania polowy meczy w sezonie to zmniejszenie pesnji o 20 %. Mlody trener z ambicjami tlyko takiego nam potrzeba
Ale wkurwia mnie gadanie A.M
1 pkt na 4 mecze, Sry moze druzyna miala 3 pkt jak przychodzil ale...Mial cala zime zeby sciagnac zawodnikow jakich mu brakuje [janicki] i przygotowac ich tak zeby sie nie przewracali na pilce i biegali od poczatku do konca. Czas ich sie skonczyl a zarzad jest slepy wiec ich nie zwolni teraz. Najlepiej przy zatrudnianiu nastpnego trenera dac klauzule w kontrakcie np
Awans do wyzszej ligi = jakas premia malutka nawet albo wzrost pensji w next sezonie np o 10 %. Lub w przypadku przegrania polowy meczy w sezonie to zmniejszenie pesnji o 20 %. Mlody trener z ambicjami tlyko takiego nam potrzeba
-
- Glebi_NH_WJ
Podczas konferencji prasowej po niedzielnym meczu Hutnik-Stal wiceprezes Hutnik SSA Andrzej Szmyt poinformował, że spółka rozwiązała za porozumieniem stron umowę z trenerem pierwszej drużyny Albinem Mikulskim.
W ciągu najbliższych dni poznamy szkoleniowca, który będzie w przyszłym sezonie walczył z Hutnikiem o awans do nowej II ligi.
W ciągu najbliższych dni poznamy szkoleniowca, który będzie w przyszłym sezonie walczył z Hutnikiem o awans do nowej II ligi.
Hutnik Kraków
BOBASBK pisze:Podczas konferencji prasowej po niedzielnym meczu Hutnik-Stal wiceprezes Hutnik SSA Andrzej Szmyt poinformował, że spółka rozwiązała za porozumieniem stron umowę z trenerem pierwszej drużyny Albinem Mikulskim.
pożyjemy zobaczymy...

-
mr.Vitaminka pisze:janicki przecie na aucie jest
trenerem powinien zostać Pasion, chociaż pewnie nie ma jeszcze uprawnień, ale DO ROBOTY, kurwa mać! jedyna nasza nadzieja, no chyba, że wreszcie zarząd zatrudni mnie, gdzieś tu w temacie jest moje CV oraz list motywacyjny.
znowu nie rozumiesz Vitaminka...