GRAFFITI NA KASACH
Stal Nowa Huta przepraszam Cię, ale na prawdę na razie zwyczajnie nie mam czasu. Do poniedziałku mam napisać pracę zaliczeniową. Napisałem szczerze. Będę miał czas, to pierwsze co zrobię to wykonam telefon do BuY (jego kolega jest graficiarzem) i do gościa, do którego namiary dostałem od P.D.
A na razie na prawdę siedzę i kwiczę.
Pozdrawiam i proszę miejcie trochę wyrozumiałości dla mnie.
A jak nie, to przecież zawsze może się ktoś do mnie zgłosić.
A na razie na prawdę siedzę i kwiczę.
Pozdrawiam i proszę miejcie trochę wyrozumiałości dla mnie.
A jak nie, to przecież zawsze może się ktoś do mnie zgłosić.
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...
-
Już mogę działać.
Zadzwoniłem do BuY, on zadzwoni do swojego znajomego grafficiarza.
No i zaraz dzwonię też do gościa, którego polecił mi P.D. *
Jeśli znacie jakiś graficiarzy, to pomóżcie proszę i podajcie kontakt.
-------------------------------------------------------------------------------------
EDIT:
* Ten gość poleca innego gościa
Mam nadzieję, że szybko uda się dogadać z graficiarzami.
Zadzwoniłem do BuY, on zadzwoni do swojego znajomego grafficiarza.
No i zaraz dzwonię też do gościa, którego polecił mi P.D. *
Jeśli znacie jakiś graficiarzy, to pomóżcie proszę i podajcie kontakt.
-------------------------------------------------------------------------------------
EDIT:
* Ten gość poleca innego gościa

Mam nadzieję, że szybko uda się dogadać z graficiarzami.
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...
Witam
Spotkałem się dzisiaj z dwoma graffciarzami.
Niestety mam złe wieści, ale mimo tego zamierzam dokończyć tą inicjatywę.
1. Według grafficiarzy kwota jaką mamy (1670zł) wystarczy tylko na jedno wejście.
2. Jest problem odnośnie Wejścia A i Wejścia B - otóż:
WEJŚCIE A:
Chyba coś było kombinowane z Wejściem A, bo:
- nie pamiętam, aby wcześniej była na nim reklama Budimexu-Dromexu
- z tego co pamiętam, to wydaje mi się, iż poprzednio szyld "Tenis" był zawieszony wyżej na stelażu, ponad dachem (tak jak przy wejściu B)
Liczyłem się z tym, że trzeba będzie usunąć baner "Hutnik Kraków SSA", ale teraz trzeba usunąć jeszcze dwie dodatkowe reklamy.
Zobaczcie na jedną z barierek - jest pochylona...
Nie dam sobie za to głowy uciąć, ale wydaje mi się, że było coś kombinowane z Wejściem A.
Oto jak prezentuje się Wejście A:
REASUMUJĄC: przy Wejściu A trzeba usunąć 3 banery z daszku (a nie jeden, jak myślałem)
WEJŚCIE B:
- tutaj nie ma żadnych banerów na daszku
- ale przed wejściem są straszne wykopy (chyba je usuną do czasu meczów???)
Oto jak prezentuje się Wejście B:
3. Jutro spotykam się z prezesem, żeby pogadać o tym, które wejście wybrać.
4. W poniedziałek jadę zakupić farby z grafficiarzami
5. Potrzebuję pomocy odnośnie antygraffiti, bo oni nie za bardzo wiedzą jak to z tym jest (tutaj proszę o Waszą pomoc)
To na razie tyle.
Piszcie co myślicie.
Tylko błagam, bądźcie dla mnie wyrozumiali.
Pozdrawiam
Spotkałem się dzisiaj z dwoma graffciarzami.
Niestety mam złe wieści, ale mimo tego zamierzam dokończyć tą inicjatywę.
1. Według grafficiarzy kwota jaką mamy (1670zł) wystarczy tylko na jedno wejście.
2. Jest problem odnośnie Wejścia A i Wejścia B - otóż:
WEJŚCIE A:
Chyba coś było kombinowane z Wejściem A, bo:
- nie pamiętam, aby wcześniej była na nim reklama Budimexu-Dromexu
- z tego co pamiętam, to wydaje mi się, iż poprzednio szyld "Tenis" był zawieszony wyżej na stelażu, ponad dachem (tak jak przy wejściu B)
Liczyłem się z tym, że trzeba będzie usunąć baner "Hutnik Kraków SSA", ale teraz trzeba usunąć jeszcze dwie dodatkowe reklamy.
Zobaczcie na jedną z barierek - jest pochylona...
Nie dam sobie za to głowy uciąć, ale wydaje mi się, że było coś kombinowane z Wejściem A.
Oto jak prezentuje się Wejście A:

REASUMUJĄC: przy Wejściu A trzeba usunąć 3 banery z daszku (a nie jeden, jak myślałem)
WEJŚCIE B:
- tutaj nie ma żadnych banerów na daszku
- ale przed wejściem są straszne wykopy (chyba je usuną do czasu meczów???)
Oto jak prezentuje się Wejście B:

3. Jutro spotykam się z prezesem, żeby pogadać o tym, które wejście wybrać.
4. W poniedziałek jadę zakupić farby z grafficiarzami
5. Potrzebuję pomocy odnośnie antygraffiti, bo oni nie za bardzo wiedzą jak to z tym jest (tutaj proszę o Waszą pomoc)
To na razie tyle.
Piszcie co myślicie.
Tylko błagam, bądźcie dla mnie wyrozumiali.
Pozdrawiam
jak dla mnie priorytetem wejście to bliższe od klubu, tzw. dla gości - lepiej widoczne od ulicy, właściwie jedyne widoczne, co do pieniędzy - cóż, jeśli to tyle kosztuje to nic nie wymyślisz, jedyna nadzieja,jak ładnie wyjdzie i ludziom się spodoba - i będzie możliwość gdzieś dozbierać w sensie Hutnik zagra na wiosnę albo coś - to z czasem powstaną kolejne dzieła..
być HUTNIKIEM to być najgorętszym
ten kawałek męczy niekumatych
ten kawałek męczy niekumatych
Grafficiarze też mówili, że myślą, że lepsze jest Wejście A, bo jest lepiej widoczne.
Z tym, że tutaj jest problem usunięcia tych trzech banerów.
Tak jak pisałem, wydawało mi się, że jest tylko jeden - a tu doszły jeszcze dwa.
Z tym, że tutaj jest problem usunięcia tych trzech banerów.
Tak jak pisałem, wydawało mi się, że jest tylko jeden - a tu doszły jeszcze dwa.
Tyle że antygraffiti jest też dosyć drogie także jeśli teraz brakuje kasy to skąd je wziąć na antygraffiti? Mogę się w tym temacie rozeznać ale za co to zrobimy?
Można też oszczędzić na sprejach
Powiedz jakie potrzebują i ile może ktoś ma jakieś dojście albo znajdzie się na allegro czy jakiś rabat się wytarguje.
Lepiej poczekać tydzień na wysyłkę bo i tak to nas nie zbawi a może się coś uda przyrobić na drugą kase.
Kwestia w tym ile brakuje. Przecież nie stworzysz hajsu z powietrza. Jak koszt bramy to 1000 to może uda się dozbierać a jak 1500 to faktycznie nie ma szans na dzień dzisiejszy
Można też oszczędzić na sprejach

Lepiej poczekać tydzień na wysyłkę bo i tak to nas nie zbawi a może się coś uda przyrobić na drugą kase.
Kwestia w tym ile brakuje. Przecież nie stworzysz hajsu z powietrza. Jak koszt bramy to 1000 to może uda się dozbierać a jak 1500 to faktycznie nie ma szans na dzień dzisiejszy

Ostatnio zmieniony czw lut 04, 2010 11:25 pm przez KonradHKS, łącznie zmieniany 1 raz.
ja mam kilka sprayow kolory rozne nie wiem czy beda przydatne jak cos to sa w ataku, wystarczy wczesniej zadzwonic to przekaze:)
Kolorowe wierne jest... Kolorowe HKS!!!
www.irmarserwis.pl
www.irmarserwis.pl
OK
To:
- Konrad bardzo Cię proszę rozeznaj się gdzie można kupić antygrafa i ile to kosztuje
- SpikerSpw, skoro jestem z graficiarzami umówiony na poniedziałek, to podjedziemy w ten dzień do Ataku i oni już ocenią, czy takie się nadadzą, czy nie
Pozdrawiam i dzięki za chęć pomocy.
Przy okazji dziękuję też osobom, które dały mi namiary na graficiarzy (oni już będą wiedzieć, o kim mówię).
Jeszcze raz pozdrawiam
To:
- Konrad bardzo Cię proszę rozeznaj się gdzie można kupić antygrafa i ile to kosztuje
- SpikerSpw, skoro jestem z graficiarzami umówiony na poniedziałek, to podjedziemy w ten dzień do Ataku i oni już ocenią, czy takie się nadadzą, czy nie
Pozdrawiam i dzięki za chęć pomocy.
Przy okazji dziękuję też osobom, które dały mi namiary na graficiarzy (oni już będą wiedzieć, o kim mówię).
Jeszcze raz pozdrawiam
Problem w tym że ciężko mi się dowiedzieć "gdzie kupić antygraffiti" i nie jestem pewien czy w ogóle tak byle kto sobie może to antygraffiti nałożyć samemu bo później nie ma żadnej gwarancji na to.
Wyhaczyłem chyba jedyną firmę w Krakowie i postaram się od nich dowiedzieć ile kosztuję taka przyjemność ale boje się że może to być gruba kasa.
Potrzebowalbym jeszcze wiedzieć ile tam na oko będzie metrów kwadratowych.
Wyhaczyłem chyba jedyną firmę w Krakowie i postaram się od nich dowiedzieć ile kosztuję taka przyjemność ale boje się że może to być gruba kasa.
Potrzebowalbym jeszcze wiedzieć ile tam na oko będzie metrów kwadratowych.
OŻÓG 1950 pisze:Nie dam sobie za to głowy uciąć, ale wydaje mi się, że było coś kombinowane z Wejściem A.
A propos tego jak ostatnio robiłem fotki to coś przy tych kasach montowali możliwe że część monitoringu skierowana na wejście i cała elektronikę do tego, bo w tym samym czasie zakładali też kołowrotki.