PRZYSZŁOŚĆ KS Hutnik KRAKÓW
-
Witam
na ostatnim meczu Cracovii z Slaskiem pojawil sie na trybunie honorowej nasz prezes ,a od znajomego ktory byl na tym meczu i rozmawial z naszym szefunio wiem ze jezeli do konca rundy nie znajdzie sie sponsor druzyna zostanie wycofana
na ostatnim meczu Cracovii z Slaskiem pojawil sie na trybunie honorowej nasz prezes ,a od znajomego ktory byl na tym meczu i rozmawial z naszym szefunio wiem ze jezeli do konca rundy nie znajdzie sie sponsor druzyna zostanie wycofana
http://www.youtube.com/watch?v=tnkA38Lh ... re=related to jeszcze nie tak dawno bylo tak pieknie ,tyle hutniczych braci 

Fan Hutnika pisze:Witam
Tak jak napisalem w innym temacie , zamiast plakac nad przegrana z Nieciecza trzeba myslec o tym, aby zagrac nowym zdrowym podmiotem w A-klasie, czy sie to komus podoba czy nie
A wczesniej jeszcze mega wyjazd na Tarnow, moze cudem baraz i niestety bye bye
-
birkut pisze:snuff pisze:- Nie ma żadnych zaległości wobec piłkarzy i trenerów. Wszystkie premie zostały wypłacone - podkreśla wiceprezes Hutnika Andrzej Szmyt, co potwierdza także trener Siekliński.żródło. DP
prezesom u nas już nikt nie wierzy, więc panie trenerze (nie wiem jak jest) ale trzymam Pana za słowo.
wszystko OK
to OK
jak w kalejdoskopie....
-
nie jest dobrze ale jeszcze Hutnik nie upadl!!!!!!!!!!!
co do tej klasy a to przesada ale jak awansujemy i nie znajda sponsora bedzie trzeba zglosic druzyne 2 klasy nizej kurwa..!!!!!!! myslmy pozytywnie!!!!!!bedzie dobrze!!!!!!!!!!a tak pozatym to ja pozdrawiam "serdecznie" prezesa...niech jeszcze na mecz Hutnika przyjdzie w pasiastej koszulce...a nastepna sprawa to ja tez calemu zarzadowi gratuluje jak mysla ze sponsor przyjdzie sam i da kase a oni beda dalej na stolkach siedziec...aha juz to widze...trzeba ruszyc dupe!!i liczyc sie z tym ze bedzie coraz mniej miejsca dla nich w radzie nadzorczej i w wladzach klubu!!
co do tej klasy a to przesada ale jak awansujemy i nie znajda sponsora bedzie trzeba zglosic druzyne 2 klasy nizej kurwa..!!!!!!! myslmy pozytywnie!!!!!!bedzie dobrze!!!!!!!!!!a tak pozatym to ja pozdrawiam "serdecznie" prezesa...niech jeszcze na mecz Hutnika przyjdzie w pasiastej koszulce...a nastepna sprawa to ja tez calemu zarzadowi gratuluje jak mysla ze sponsor przyjdzie sam i da kase a oni beda dalej na stolkach siedziec...aha juz to widze...trzeba ruszyc dupe!!i liczyc sie z tym ze bedzie coraz mniej miejsca dla nich w radzie nadzorczej i w wladzach klubu!!
Hutnik KRAKÓW & GKS JASTRZĘBIE!!
STARA HUTA NIE RDZEWIEJE!!
STARA HUTA NIE RDZEWIEJE!!
lucero pisze: Tak jak napisalem w innym temacie , zamiast plakac nad przegrana z Nieciecza trzeba myslec o tym, aby zagrac nowym zdrowym podmiotem w A-klasie, czy sie to komus podoba czy nie
Moim skromnym zdaniem jest to jeden z wariantów do rozważenia w przypadku rozwiązania drużyny z tą różnicą, że w Krakowie zaczyna się od C-klasy, czyli A-klasa będzie najwcześniej po dwóch latach.
Są jednak plany sensowniejsze "biznesowo" - np. zgłoszenie drużyny seniorów przez już istniejące i mające know-how SPMTS.
Gdyby drużyna HKSSA miała przestać istnieć, w pierwszej kolejności według mnie należałoby się jednak zastanowić nad prawnym rozwiązaniem umożliwiającym przejęcia drużyny i miejsca w lidze, bez długów oczywiście. Wtedy - po awansie i wycofaniu się z rozgrywek - można by zacząć dwie klasy niżej, czyli "IV ligi małopolskiej" (odpowiednika piątej ligi), i nie tracić czasu na wspinanie się z C-klasy.
Rozwiązanie na teraz - kiedy klub istnieje - to według mnie, to jak najszybsze rozdzielenie części sportowej (którą będą mogli się zająć, ci którym na niej zależy) od budowlanej. Kiedy część remontowa zarabiała, miało to jeszcze jakiś sens. Teraz nie ma żadnego i w dodatku jest to dziwny mechanizm odstraszający jakichkolwiek sponsorów piłkarzy. Dla budowlanki też będzie to korzyścią, bo na piłce na tym poziomie się nie zarabia, więc lepiej będzie dla inż. Szmyta skupić się na głównym biznesie.
Panowie
Jak wy chcecie kogos zachecic do wejscia w klub przy takiej ilosci dlugow, przeciez to trzeba uregulowac a dodatkowo od tego leca sobie non-stop odsetki
Kolejna rzecz to cala infrastruktura, pensje itd
Obecnie nie ma wedlug mnie nawet 0,00001% szans ze ktos sie na to zdecyduje, nie jestesmy na tym etapie prawie żadną marką aby wchodzić przy takich kłopotach
Odcięcie spólki remontowej na dzień dzisiejszy niewiele nam daje, dlugi pozostaja, ponadto wtedy nie byłoby już żadnej nadzei na utrzymanie klubu przy obecnym modelu a innego na dzien dzisiejszy nie da sie wymyslic
Wiec w sumie nie dziwmy sie, Hutnik zostal kupiony za grosze i jedyny sens iz wogole zostal kupiony to zrobienie z niego wydmuszki. Mysle ze te kilkanascie tysiecy zwroci sie a jak nawet nie to sa to raczej pieniadze dosc smieszne w kwestii straty
Racja w powyzszym poscie jest jedna- jeszcze zyjemy, tyle tylko, iz to taka spiaczka z ktorej wybudzic sie mamy male szanse
Byla zajebista koniunktura, byl Piotrek Danek w zarzadzie i nic. Wtedy szanse mozna bylo oceniach na jakiś przynajmniej 1% a teraz, no bez jaj szybciej Basket zagra w Eurolidze.
I niestety wszystko to dzieje sie w momencie, kiedy naprawde mamy wg mnie zgrana ekipie i pilkarzy i trenerow, chociaz wiem ze humory i w aspekcie sportowym nie dopisuja
Jak wy chcecie kogos zachecic do wejscia w klub przy takiej ilosci dlugow, przeciez to trzeba uregulowac a dodatkowo od tego leca sobie non-stop odsetki
Kolejna rzecz to cala infrastruktura, pensje itd
Obecnie nie ma wedlug mnie nawet 0,00001% szans ze ktos sie na to zdecyduje, nie jestesmy na tym etapie prawie żadną marką aby wchodzić przy takich kłopotach
Odcięcie spólki remontowej na dzień dzisiejszy niewiele nam daje, dlugi pozostaja, ponadto wtedy nie byłoby już żadnej nadzei na utrzymanie klubu przy obecnym modelu a innego na dzien dzisiejszy nie da sie wymyslic
Wiec w sumie nie dziwmy sie, Hutnik zostal kupiony za grosze i jedyny sens iz wogole zostal kupiony to zrobienie z niego wydmuszki. Mysle ze te kilkanascie tysiecy zwroci sie a jak nawet nie to sa to raczej pieniadze dosc smieszne w kwestii straty
Racja w powyzszym poscie jest jedna- jeszcze zyjemy, tyle tylko, iz to taka spiaczka z ktorej wybudzic sie mamy male szanse
Byla zajebista koniunktura, byl Piotrek Danek w zarzadzie i nic. Wtedy szanse mozna bylo oceniach na jakiś przynajmniej 1% a teraz, no bez jaj szybciej Basket zagra w Eurolidze.
I niestety wszystko to dzieje sie w momencie, kiedy naprawde mamy wg mnie zgrana ekipie i pilkarzy i trenerow, chociaz wiem ze humory i w aspekcie sportowym nie dopisuja
- TylkoHutnik
- Kontakt:
zagra zagra. Hutnik grał w UEFA to i Basket zagra.
Spokojna głowa. Bo spokoju najbardziej nam potrzeba.
Nie kibicujemy już od dłuższego czasu Klubowi Sportowemu lecz spółce remontowo-budowlanej. Interesem spółki jest jak najtaniej utrzymać piłkę (marginalizacja sekcji) Nasz interes jest w jak najlepszej piłce. Dzięki piłce dostają zlecenia z Huty a z nich się do tej pory pikując ligami w dół, utrzymywali. To wypełnienie Mittalowskiej przysięgi w inwestycje sportowe w naszej dzielnicy. Tyle.
Stąd w klubie zupełnie nie związany z jakąkolwiek piłką prezes i śmierdzący za przeproszeniem kiełbasą wiceprezes - obydwaj biorący co miesiąc wysokie pensje w upadającym Klubie, w którym jeszcze w zeszłym tygodniu były odcięte CO i telefony wychodzące...
Nie okłamujmy się, nie znają się na "piłce" - wstyd, że wszędzie w mediach wypowiada się wyłącznie wiceprezes bo został tu chyba jedynie dla bycia "twarzą klubu". Przed pracą w Hutniku jego największym osiągnięciem było organizowanie przeglądów wojskowych orkiestr dętych na WKS Wawel...
Hutnik jeszcze tak nisko nie był. A z niska upadek jest szybki i najgorsze, że często nie słyszalny...
Spokojna głowa. Bo spokoju najbardziej nam potrzeba.
Nie kibicujemy już od dłuższego czasu Klubowi Sportowemu lecz spółce remontowo-budowlanej. Interesem spółki jest jak najtaniej utrzymać piłkę (marginalizacja sekcji) Nasz interes jest w jak najlepszej piłce. Dzięki piłce dostają zlecenia z Huty a z nich się do tej pory pikując ligami w dół, utrzymywali. To wypełnienie Mittalowskiej przysięgi w inwestycje sportowe w naszej dzielnicy. Tyle.
Stąd w klubie zupełnie nie związany z jakąkolwiek piłką prezes i śmierdzący za przeproszeniem kiełbasą wiceprezes - obydwaj biorący co miesiąc wysokie pensje w upadającym Klubie, w którym jeszcze w zeszłym tygodniu były odcięte CO i telefony wychodzące...
Nie okłamujmy się, nie znają się na "piłce" - wstyd, że wszędzie w mediach wypowiada się wyłącznie wiceprezes bo został tu chyba jedynie dla bycia "twarzą klubu". Przed pracą w Hutniku jego największym osiągnięciem było organizowanie przeglądów wojskowych orkiestr dętych na WKS Wawel...
Hutnik jeszcze tak nisko nie był. A z niska upadek jest szybki i najgorsze, że często nie słyszalny...
300+
-
TylkoHutnik pisze: Nasz interes jest w jak najlepszej piłce. Dzięki piłce dostają zlecenia z Huty a z nich się do tej pory pikując ligami w dół, utrzymywali. To wypełnienie Mittalowskiej przysięgi w inwestycje sportowe w naszej dzielnicy. Tyle.
To chyba nie wiesz co piszesz hindus przenosi cały swój interes do Belgii a do Polski ma sprowadzac o 20% tańszą stal z Rosji. Więc nie pisz takich bzdur bo on w tej chwili ma na celu zlikwidowac kombinat. TYLE
My Hutnika fani po świecie rozsypani za Hutnik za HKS pójdziemy aż po życia kres.
Pawełek__NH pisze:TylkoHutnik pisze: Nasz interes jest w jak najlepszej piłce. Dzięki piłce dostają zlecenia z Huty a z nich się do tej pory pikując ligami w dół, utrzymywali. To wypełnienie Mittalowskiej przysięgi w inwestycje sportowe w naszej dzielnicy. Tyle.
To chyba nie wiesz co piszesz hindus przenosi cały swój interes do Belgii a do Polski ma sprowadzac o 20% tańszą stal z Rosji. Więc nie pisz takich bzdur bo on w tej chwili ma na celu zlikwidowac kombinat. TYLE
No ja to odebrałem, jako ironizowanie o wejściu Mittala do Hutnika.
- TylkoHutnik
- Kontakt:
Widzisz JOK, jakby się ludzie rozumieli to fora nie były by potrzebne.
Tak zawsze się znajdzie ktoś, kto jak kolega dwa piętra wyżej nie zrozumie...
albo ktoś, kto o coś ciekawego zapyta.
Podoba mi się zdecydowanie z jakim zostałem zjebany.
Pawełku jesteśmy po tej samej stronie.
Nie denerwuj się.
To była ironia.
Nie denerwuj się.
To była ironia.
300+
-
TylkoHutnik pisze:Widzisz JOK, jakby się ludzie rozumieli to fora nie były by potrzebne.
Nie denerwuj się.
To była ironia.
Poniosło mnie trochę.
My Hutnika fani po świecie rozsypani za Hutnik za HKS pójdziemy aż po życia kres.