GRAFFITI NA KASACH
Stawiacie mnie między młotem a kowadłem...
Sami wiecie, że zwykłemu szaremu człowiekowi kojarzy się to z chuligaństwem i nie mówcie, że nie, bo po prostu nie uwierzę.
Mnie to nie przeszkadza, ale jak się rozmawia i prosi o coś, to też trzeba być w porządku.
Dufio a krzewienie kultury fizycznej?
Co do rac, to nie wyobrażam sobie stadionu bez nich.
Sami wiecie, że zwykłemu szaremu człowiekowi kojarzy się to z chuligaństwem i nie mówcie, że nie, bo po prostu nie uwierzę.
Mnie to nie przeszkadza, ale jak się rozmawia i prosi o coś, to też trzeba być w porządku.
Dufio a krzewienie kultury fizycznej?
Co do rac, to nie wyobrażam sobie stadionu bez nich.
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...
A oto dowód jak wielu Łysych oglądamy na pierwszych stronach gazet i na ekranach różnych telewizji:
http://www.joemonster.org/art/8986/Jak_ ... ozwiazanie

http://www.joemonster.org/art/8986/Jak_ ... ozwiazanie
dzuhas pisze:Porazony piorunem miazdzyz drugiej strony powinno byc "trener pogryziony przez dziki i zgwalcony przez przejezdzajacego nieopodal na rowerze bialego misia"
1950N-H pisze:a jak korona nie pasuje to założymy ja lysemu i juz bedzie gites

Kontaktowałem się z tą firmą od antygraffiti.
Pierwsza sprawa to musi być co najmniej 5 stopni ciepła (najlepiej też w nocy) musimy liczyć że się ociepli bo antygrafu przed WC n ie zrobimy i będzie spora lipa. Także trzeba się zastanowić.
Druga sprawa to cena.
Nie wiem ile tam jest metrów kwadratowych ale od metra kwadratowego koszt takiej pokrywy to 35 zł.
Na oko to może jest tam z 10 metrów kwadratowych (?). Ciężko tak na zdjęciu policzyć bo to jeszcze takie poucinane powierzchnie.
Więc jest to dosyć spora kasa. Trza będzie chyba jakoś dozbierać. Ja swoje zrobił i teraz decyzja należy do Ciebie. '
Jak widać jest sporo problemów.
OŻÓG 1950 pisze:Mnie to nie przeszkadza, ale jak się rozmawia i prosi o coś, to też trzeba być w porządku..
A jak w tym świetle wygląda mamienie piłkarzy o kasie w przyszłym tygodniu (przez 8 miesięcy)??
dzuhas pisze:Porazony piorunem miazdzyz drugiej strony powinno byc "trener pogryziony przez dziki i zgwalcony przez przejezdzajacego nieopodal na rowerze bialego misia"
- RoCeNoWaHuTa
Idąc jego zdupconym tokiem rozumowania to może przy następnym waszym spotkaniu co do owego graffiti każe usunąć i ten motyw który znajduje się za "łysym" bo w końcu i tam przedstawiona jest pirotechnika o której piszesz ze już wspominał.Jebać go niech będzie tak jak to było zaakceptowane.
A co tam w oświadczeniach na wiśle?
nie ma co sie teraz kucic zajmijmy sie narazie wejsciem A przyjdzi i czas na wejscie B w tedy bedziemy myslec. swoja droga 1700 za jedno wejscie to duzo.
Ostatnio zmieniony pt lut 05, 2010 4:10 pm przez 1950N-H, łącznie zmieniany 1 raz.
CHWDP JEBANYM KATOM/"Przypomnij sobie jak kiedyś byłeś gumiorem, odłóż sprzęt walcz z honorem"