Transfery 2006/7

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

Awatar użytkownika
C-Bool_NH

Postautor: C-Bool_NH » czw cze 22, 2006 4:16 pm

Czyli prawie cały skład złożył wypowiedzenie :evil:
Jeśli odejdą czeka nas poważne odmłodzenie drużyny a bez Pasiona obrona nie będzie tak dobrze ułożona :evil:
Nie wiem co dalej z naszym HKS-em :(
Oby coś drgneło w zarządzie i z tym Mittalem :!:

BIMBER

Postautor: BIMBER » czw cze 22, 2006 5:49 pm

Czyli jak większość składu odchodzi i bedą grali młodzi to jest kurwa szansa że coś sie ruszy bo tym kurwa zapitym alkoholikom Stolarzom i innym starym dziadom to sie kurwa juz nic nie chce a młodzi przynajmniej bedą biegac po boisku
BIEDA NIGDY NIE JEST SMUTNA

Obłomow

Postautor: Obłomow » czw cze 22, 2006 6:04 pm

Jacy młodzi? To ci teraz nie są młodzi? To chyba 15-latki będa grac teraz.

Krzycho

Postautor: Krzycho » czw cze 22, 2006 6:19 pm

BOBASBK pisze:Głos Nowej Huty z 23 czerwca 2006r -- Zawodnicy którzy złożyli wypowiedzenia : W. Sotnicki , R.Stanula ,A. Kącik , M.Pasionek , P.Kępa, P.Madejski,K. Lipecki , M.Wiącek , M. Kostera Prezas W. Handziuk mówi -napewno odejdą Stanula i Stolarz.Propozycję z Arki ma Madejski ,Lipecki z Cracovi ,Stali Salowa Wola i z Wieliczki - trudno przypuszczać ,by został też Sotnicki...............to co HaKaeS..to pewnie lista pseudograjków czy podstawowych piłkarzy?? Co Krzycho prawda BOLI !!!!!!!

nic mnie nie boli, jak dla mnie moga isc w pizdu. to ze zlozyli wypowiedzenia nie oznacza, ze ktos ich wszystkich wezmie.

Awatar użytkownika
ImPeRiUm CzYżYnY

Postautor: ImPeRiUm CzYżYnY » czw cze 22, 2006 7:57 pm

szkoda sie nawet wypowiadac w tym temacie ..
Ziomka wspieraj w działanich osłaniaj gdy na handlu go przyczaja kurwa ..

misiek

Postautor: misiek » czw cze 22, 2006 8:06 pm

Ale zagiąłeś wypowiedzią :lol: . To po co napisałeś że szkoda się wypowiadać jak nic nie powiedziałeś na ten temat :lol: .

Do tematu to moim zdaniem jak odejdzie dwóch trzech podstawowych piłkarzy to nie mamy szans na walkę o miejsca 1-10 . A jeszcze kontuzje itp. rzeczy skomplikują jeszcze bardziej sytuację w drużynie . Jakby nawet Mittal wszedł to i tak będzie za mało czasu na transfery .Wiadomo , że ciężko znaleźć piłkarzy i do tego którzy by chcieli u nas grać .Choć kasa dużo daje . Okaże się za miesiąc dwa co będzie .

Tylko Hutnik !!

LOKO

Postautor: LOKO » pt cze 23, 2006 1:59 pm

Zakończyła się pierwsza tura rozmów transferowych w Arce Gdynia.

W barwach Arki nie zobaczymy już Tomasza Parzego, który wraca po półrocznym wypożyczeniu do Pogoni Szczecin. Na listę transferową wystawieni zostali Paweł Kaczmarek, Michał Chamera, Marcin Kiczyński i Radosław Bartoszewicz. Nowe kontrakty z klubem podpisali Radosław Wróblewski (do 30 czerwca 2008) i Bartosz Ława (do 30 czerwca 2009). O pół roku została przedłużona umowa z Andrijem Hryszczenko.

W nowym sezonie w Arce będziemy oglądać nowych piłkarzy. Na pewno będą nimi Tomasz Wacek, Krzysztof Przytuła (Cracovia) oraz Piotr Madejski (Hutnik Kraków).

Nie będą kontynuowane już natomiast rozmowy z Bogdanem Zającem i Andrzejem Bledzewskim. W najbliższym tygodniu do Gdyni przyjadą z całej Polski młodzi zawodnicy, którzy poddani zostaną testom.

www.90minut.pl

Awatar użytkownika
snuff

Postautor: snuff » pt cze 23, 2006 4:01 pm

Szkoda ale z drugiej strony do dobrze, że trafił do drużyny prowadzonej przez Stawowego który od dawna na niego polował, powinien na niego stawiać. Pozatym będzie tm starszy kolega z Huty Krzysiek Przytuła.

telipinus

Postautor: telipinus » pt cze 23, 2006 8:07 pm

Coz pozostaje nam tylko zyczyc Piotrkowi powodzenia. Fajnie by bylo zobaczyc Cie w koszulce reprezentacji Polski.
tylko Hutnik HKS

HAMAS

Postautor: HAMAS » pt cze 23, 2006 10:07 pm

MADEJ POWODZENIA będe trzymał za CIEBIE kciuki.
Jeśli chodzi o wypowiedzenia kilku piłkarzy to wcale nie będe po nich płakal,uważam że jeszcze będą prosić aby mogli grać w HUTNIKU.
Takich grajków co im nie zależy na podnoszeniu umiejętnośći jest na pęczki po trzecich i czwartych ligach.
Mam dośc tej kopaniny co prezentowali od kilku sezonów.
Mogą grać w HUTNIKU słabsi zawodnicy ale ambitniejsi i waleczniejsi,chcę oglądac zangażowanie i walke a nie kopanine,na stojaka!!

Awatar użytkownika
BOBASBK

Postautor: BOBASBK » sob cze 24, 2006 11:46 am

Krzycho pisze: jak dla mnie moga isc w pizdu..

Troche nie ładnie , bo przecież reprezentowali nasz klub i sam ich zagrzewałeś do gry.
Hamas Napisał : nie będe po nich płakał , uważam że jeszcze będą prosić aby mogli grać w Hutniku [/quote]
I JA MAM TAKĄ NADZIEJE -- W KLUBIE SIĘ COŚ ZMIENI I ODBIJEMY SIĘ OD DNA (tylko czy to już jest to dno ???)
Hutnik Kraków

Awatar użytkownika
BOBASBK

Postautor: BOBASBK » sob cze 24, 2006 2:17 pm

Madejski w Arce!
Piłkarz III-ligowego Hutnika Kraków Piotr Madejski będzie nowym graczem ekstraklasowej Arki Gdynia. 23-letni wychowanek drużyny z Suchych Stawów, grający w pomocy lub ataku, ma status wolnego zawodnika i postanowił skorzystać z oferty drużyny, która po barażowym dwumeczu z Jagiellonią Białystok utrzymała się w najwyższej klasie rozgrywkowej. Wcześniej utalentowanym, świetnie dryblującym krakowianinem interesowały się m.in. Cracovia i ŁKS Łódź.

To już czwarta "nowa twarz" w Arce pochodząca z Krakowa. Przypomnijmy, że od niedawna trenerem gdynian jest były szkoleniowiec Cracovii Wojciech Stawowy, a dwoma innymi nowymi graczami klubu znad morza jego dwaj byli podopieczni - 30-letni obrońca Tomasz Wacek i 27-letni pomocnik Krzysztof Przytuła, który kiedyś także - jak Madejski - grał w Hutniku.

W Arce trwa spory ruch kadrowy. Po półrocznym wypożyczeniu do Pogoni Szczecin wrócił Tomasz Parzy, a na listę transferową zostali wystawieni: Radosław Bartoszewicz, Michał Chamera, Paweł Kaczmarek i Marcin Kiczyński. Nie będą natomiast kontynuowane rozmowy z Andrzejem Bledzewskim i Bogdanem Zającem. W przyszłym tygodniu do gdyńskiego klubu na testy przyjadą młodzi zawodnicy.

Źródło: Dziennik Polski
Życze wszystkiego najlepszego oraz spełnienia swoich planów sportowych.Szoda tylko że nasz klub nie jest wstanie zatrzymać takiego zawodnika.
Hutnik Kraków

Awatar użytkownika
BOBASBK

Postautor: BOBASBK » sob lip 01, 2006 11:03 am

P.Madejski w Arce Gdynia.Do Ruchu Chorzów przymierza się W.Sotnicki do Stali Stalowa Wola moze odejść K. Lipecki- (miałby bilżej do rodzinnego domu).Wszysko wskazuje ,że oprócz wspomnianych już tydzień temu R.Stanuli i M. Stolarza Hutnika mogą opuscić również M.Kostera i M.Wiącek , niewiadomo też co będzie z M.Pasionkiem.
Źródło Głos Nowej Huty z 30.06.2006
Hutnik Kraków

GallAnonim

Postautor: GallAnonim » sob lip 01, 2006 11:38 am

A ja słyszałem z "dobrych żródeł" że w Hutniku chce grac wielu zawodników nie znam nazwisk ale podobno chętnych do granie jest bardzo dużo i ine są to jacyś słabi zawodnicy.

Awatar użytkownika
PrYzU

Postautor: PrYzU » sob lip 01, 2006 8:28 pm

Gall mam nadzieje że nie jest yto jakaś kaczka bo dobrzy zawodnicy się zawsze przydadzą...
...ale z drugie strony oby się nie okazało później ze to jest słomiany zapał...
...kolejną sprawą jest to ze nie mamy jeszcze trenera co tez nie sprzyja ruchom kadrowym
A co do tych co odchodzą to wypada podziękować za grę, pamiętać o dobrej grze, zapomnieć słabom, życzyć powodzenia, a na droge przykazać aby o HUTNIKA mieli w sercach i zawsze miło wspominali....;P

...:twisted:
Hutnik NH KRAKÓW

ps. na WC to ja kupę robię ;)