Trener Hutnika .

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

vitoss

Postautor: vitoss » ndz maja 06, 2007 9:24 pm

W miniony weekend swoje mecze wygrały obie drużyny Hutnika w Małopolskiej Lidze Juniorów. Pewnie i wysoko. Po ciuchu wszyscy liczyli na komplet punktów w niedzielnym meczu z Wisłoką Dębica. To co pokazali piłkarze z Suchych Stawów to olbrzymie serce do walki przez ponad 90 minut. Cała drużyna pracowała na całym boisku. Mógł się podobać Obierak, Pazdan, Jarosz, czy pewny jak zawsze Pasionek. Intensywnie pracował w pomocy Piotrowicz. Ale to nie wystarczyło na zdobycie choćby jednej bramki. Bezradna w swoich atakach byli także goście z Dębicy, choć wspierani przez około trzystu fanów, nie zdołali trafić do siatki Sotnickiego.

Marazm trwa. Trudno przesądzać, czy hutnicy będą mieć za kilka kolejek problem tzw. strefy spadkowej, ale jej widmo powinno dzwonić po uszach władzom klubu i sztabowi trenerskiemu. W naszej trzecioligowej grupie kilku trenerów zostało już wymienionych. Czynią to najlepsze kluby w Europie, jeśli gra nie idzie i brakuje wyników. Władze SSA Hutnik nie chcą się na to zdecydować. Dlaczego? Jest dobrze tak jak jest? Przecież takie postępowanie jest niepoważne. Potrzebne są zmiany. Im szybciej tym lepiej.

nokaut

Postautor: nokaut » pn maja 07, 2007 2:54 am

vitoss pisze:W miniony weekend swoje mecze wygrały obie drużyny Hutnika w Małopolskiej Lidze Juniorów. Pewnie i wysoko. Po ciuchu wszyscy liczyli na komplet punktów w niedzielnym meczu z Wisłoką Dębica. To co pokazali piłkarze z Suchych Stawów to olbrzymie serce do walki przez ponad 90 minut. Cała drużyna pracowała na całym boisku. Mógł się podobać Obierak, Pazdan, Jarosz, czy pewny jak zawsze Pasionek. Intensywnie pracował w pomocy Piotrowicz. Ale to nie wystarczyło na zdobycie choćby jednej bramki. Bezradna w swoich atakach byli także goście z Dębicy, choć wspierani przez około trzystu fanów, nie zdołali trafić do siatki Sotnickiego.

Marazm trwa. Trudno przesądzać, czy hutnicy będą mieć za kilka kolejek problem tzw. strefy spadkowej, ale jej widmo powinno dzwonić po uszach władzom klubu i sztabowi trenerskiemu. W naszej trzecioligowej grupie kilku trenerów zostało już wymienionych. Czynią to najlepsze kluby w Europie, jeśli gra nie idzie i brakuje wyników. Władze SSA Hutnik nie chcą się na to zdecydować. Dlaczego? Jest dobrze tak jak jest? Przecież takie postępowanie jest niepoważne. Potrzebne są zmiany. Im szybciej tym lepiej.

Przepraszam o jakim Ty meczu wogole piszesz?? i Wodecki (Obi=Obierak) wedlug Ciebie dobrze grał?
Pzdr
Wiara Czyni Cuda
Hutnik NovaHuta

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » pn maja 07, 2007 6:51 am

Awatar użytkownika
Michas

Postautor: Michas » pn maja 07, 2007 8:22 am

Ja się zgadzam. Obierak grał dobrze. Popełnił jeden drobny błąd ale bez konsekwencji. Walczył biegał dokładnie podawał. Ten mecz mu wyszedł.
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!

Awatar użytkownika
Lucas[NH]

Postautor: Lucas[NH] » pn maja 07, 2007 9:12 am

Trzeba przyznać, że Obierak to ambitny chłopak, który po prostu nie jest zbyt zdolnymi ma za mało doświadczenia.Ale trzeba też popatrzeć, że z całej obrony najwięcej biegał i grał bardzo ambitnie.Za każdy jego zły mecz bluzgany powinien zostać trener, który go wystawia, a nie Obierak...

Rybak

Postautor: Rybak » pn maja 07, 2007 10:06 am

nokaut pisze:Przepraszam o jakim Ty meczu wogole piszesz?? i Wodecki (Obi=Obierak)
Pzdr

nie duzo mu brakuje. Moze ma on jednak talent muzyczny a nie pilkarski... :lol: :D
Obrazek

lucero

Postautor: lucero » pn maja 07, 2007 10:15 am

Przyczepiliscie sie do tego Obieraka a wedlug mnie gosc ma lap[iery na granie i to nie na instrumentach :)

Krzycho

Postautor: Krzycho » pn maja 07, 2007 10:27 am

na nerwach kibicom :D
walka z pijaństwem obowiązkiem społecznym

pablo

Postautor: pablo » pn maja 07, 2007 12:20 pm

z chwilą zejścia paszkiewicza
opuściła mnie wszelka nadzieja na zdobycz bramkową

Awatar użytkownika
C-Bool_NH

Postautor: C-Bool_NH » pn maja 07, 2007 12:30 pm

pablo pisze:z chwilą zejścia paszkiewicza

ponoć odnowiła mu się kontuzja :?

Rybak

Postautor: Rybak » pn maja 07, 2007 4:22 pm

pablo pisze:z chwilą zejścia paszkiewicza

musisz być wielkim optymista :D
mnie ta nadzieja opuscila gdy kontuzji doznal ANTEK... :?
Ale juz niebawem wraca takze moze cos sie rozkreci w tym przodzie... :roll:
Pozdrawiam
Obrazek

vitoss

Postautor: vitoss » wt maja 08, 2007 5:42 pm

Obrazek

nasz trener :/ Fotka no comment widac ze meczy go siedzenie na lawce hutnika

OrlO

Postautor: OrlO » wt maja 08, 2007 6:21 pm

vitoss pisze:Obrazek

nasz trener :/ Fotka no comment widac ze meczy go siedzenie na lawce hutnika

a moglbys dac linka bo mi zdjecie nie wyskakuje

vitoss

Postautor: vitoss » wt maja 08, 2007 6:40 pm

www.hutnik-krakow.pl i galeria z naszego meczu z wisloka i zdjecie trenera siedzacego na lawce bo jak stoi jest normalny

Awatar użytkownika
abcdefgh

Postautor: abcdefgh » pt maja 11, 2007 8:30 pm

Obrazek

Tyle ode mnie
Hutnik SKARPA