Postautor: ZIELONE » sob lut 16, 2008 7:12 pm
ee ten witek niezly, chociaz dzisja bylem zdziwony ze w 1 skladzie wybiegl czajka chlopak jest strasznie spiety i nie idzie mu ta gra strasznie... bizon jest staranniejszy i bardzie pewny (gral dzis na prawej obronie) a witek dobry, warunki dobre wysoki ale nie wiem czy bedzie grac bo obrona dla mnie powinna wygladac tak i nie wiem czy ktos sie nie zgodzi
makuch,pasionek,garzel,bizon, ale co wazniejsze popatrzcie jaki teraz jest sklad a jaki byl w zeszlej rundzie, byla gola 11 (teraz jest 11 i pukaja ostro ogorek(nie bylo go dzis) antas, witek, koziel, dziadzio i mam nadzieje papiez jak z nim rozmaiwlaem jakis czas temu mowil ze ma zamiar wrocic ale dzis jak go zoaczylem to bylem niezle zdziwony ale dobrze gral i nie ma co jak bedzie rywalizacja bedzie dobrze)ktora byla po prostu slaba... a teraz po dzisiejszym meczu mozna powiedziec ze akcje byly dobre dobrze klepali kaczor i makuch 2 mlodosc sunday pewniak choc na poczatku jakos zagubiony....wiec badzmy dobrej mysli!!elo!
aha do fcb nie sugeruj sie numerem na spodniach janickiego bo mieli inne numery na koszulkach a inne na spodniach.chyba gral z 16
Hutnik KRAKÓW & GKS JASTRZĘBIE!!
STARA HUTA NIE RDZEWIEJE!!