Tak może się stać-całkiem możliwe.....snuff pisze:Albo zrobią awans i będą działać w myśl starej zasady "jakoś to będzie". Będą liczyć, że w 2 lidze zjawi się "mityczny " sponsor na którego czekamy od dwóch dekad bez mała.

A może tak się stać? Nie znam dokładnych procedur ale czy jest to możliwe aby inna drużyna (NH2010) zastąpiła SSA (jeśli upadnie) w drugiej lidze? POZDRAWIAMjarkonh pisze:A mi się wydaje że jednak grają na awans.
Jako jedyni w tej lidze "mamy" stadion spełniający wymogi,
SSA po rozgrywkach ogłasza upadłość,
Stowarzyszenie Gila przejmuje miejsce w lidze.
I tak zaczną z zerowym kontem i będą mogli gromadzić nowe długi...
Takie me domysły
http://alwernia.info/index.php?action=m ... lbum;in=14 27 fotek z meczu..centrum nh pisze:Hutnik Kraków - Alwernia 3-0 (2-0)
1-0 Pacanowski 33
2-0 Szewczyk 44
3-0 Szewczyk 63
www.sportowetempo.pl
FABIANO pisze:A może tak się stać? Nie znam dokładnych procedur ale czy jest to możliwe aby inna drużyna (NH2010) zastąpiła SSA (jeśli upadnie) w drugiej lidze? POZDRAWIAMjarkonh pisze:A mi się wydaje że jednak grają na awans.
Jako jedyni w tej lidze "mamy" stadion spełniający wymogi,
SSA po rozgrywkach ogłasza upadłość,
Stowarzyszenie Gila przejmuje miejsce w lidze.
I tak zaczną z zerowym kontem i będą mogli gromadzić nowe długi...
Takie me domysły
FABIANO pisze:Było by super gdyby NH2010 od nowego sezonu zastąpił SSA i zaczął jesienne rozgrywki od drugiej ligi,oczywiście bez długów..
stefan batory pisze:W takiej sytuacji jest chyba degradacja o dwie klasy niżej i maja szanse wystawić drużynę w IV lidze ? No i wtedy ewentualnie dalej będą żyli chwilą.
[/quote]LKS Nieciecza już jedną nogą w przedsionku ekstraklasy. W gminie Żabno mówi się, że mecze I ligi w Tarnowie będą, tylko nie wiadomo jeszcze pod jakim szyldem ( LKS Nieciecza, Bruk-Bet Nieciecza/Tarnów, czy ... Unia Bruk-Bet Tarnów- co powiem Wam, wcale nie jest takie iluzoryczne, jak się co poniektórym wydaje...) Jest jeszcze opcja rozbudowy obiektu w Niecieczy, ale ponoć Bruk-Bet zdaje sobie sprawę, że na dłuższą metę na wsi się to nie sprawdza. Słyszałem jeszcze "plotki" na temat przeprowadzki Bruk-Bet-u na Suche Stawy, ale czy to alternatywa boiskowa (na Iligę) czy też co innego... Wszystko wyjdzie niedługo na jaw.