Po pierwsze i najwazniejsze: zmiana w bramce. Wreszcie jest ktos kto ma o tym pojecie, przez ten poj.... pomysl Kruka o pozycji bramkarza mamy z polowe punktow mniej
Brzezinski moze doskonaly nie jest, ale przynajmniej czlowiek nie drzy przy kazdym strzale na bramke
Obrona- jest tak sobie, Wisloka miala jednak za duzo do powiedzenia, chociaz wedlug mnie to glownie byla sprawa.... drugiej linii, ktora jest tak chwalona
Owa pomoc- "niedziela" daje nadzieje, ze zrobi kilka kluczowych akcji w tej rundzie, dobra technika, o wiele gorszy w destrukcji, tutaj mamy Kaczora, ktory jednak musi wrocic jeszcze do formy.Po bokach wedlug mnie bardzo dobrze i Kepas i Swiety czasami naprawde pokazali kilka dobrych akcji. Szczegolnie cieszy Swiety, ktory byc moze znalazl dla siebie miejsce w Hutniku
Atak- Coz tutaj lekka tragedia na razie. Akcja Janickiego pierwsza klasa, dobrze ze przezyl to bramkarz gosci, bo chyba sam nie wiedzial co sie dzieje

. Po jednym meczu trudno przekraslac Janickiego, ale rzeczywiscie musialby teraz pokazac sporo, aby przekonac juz jego fan-club na S.S.
Wasyl- wedlug mnie jeszcze gorzej, chociaz przynajmniej walczyl, jak to Wasyl. Wk**** nawyk przyjmowania pilki do tylu w formie podnoszenia. Pozniej konczyc sie to musi walka i faulem. Bramki strzela, ale jakos sie nie moge do niego przekonac. Wzor pod wzgledem walecznosci za barwy, ale z samym graniem w pilke jest zdecydowanie gorzej.
Zmiany niewiele daly bo byly troche za pozno. Ciekawe kiedy sie przebudzi Antek, ktory ma potencjal a ostatnio o tym zapomnial na dobre
Generalnie szkoda 2 punktow, zapewne akurat tych dwoch zabraknie...