Hutnik - AVIA komentarze po meczu

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

Awatar użytkownika
HDS

Postautor: HDS » pn lis 14, 2005 8:46 pm

HZA_Hutnik pisze:...Mogą być emeryci byle tylko mieli licencje... Na 100% będą tańsi.
nie trzeba miec licencji by obstawiac mecze :P

Marcin_SuchaBeskidzka

Postautor: Marcin_SuchaBeskidzka » pn lis 14, 2005 8:49 pm

PennyWise pisze:Nie ma się co ekscytować dymami , jak sędziemu najebanoby po ryju to bym jak najbardziej na tak , a tak wyszło jak zawsze , wział kase pojechał do domu a stadion został uszkodzony , a pikniki wystaszeni , chuj z takim dymem , jak dla mnie bezsensu, kurde a taka fajna promocja Hutnika sie zapowiadała i wyszło jak zawsze :roll:

I polecam pod rozwagę te słowa wszystkim. Ja niestety nie umiem tak przekonująco pisac ;) ale dokładnie o to chodzi. Rzekomy "winowajca" pewnie już o meczu zapomniał, a syf pozostał. Syf, na którym ucierpiał Hutnik, nie sędzia.

NIEW@ZNE

Postautor: NIEW@ZNE » pn lis 14, 2005 9:52 pm

Mojim zdaniem to na meczach powinna byc ochrona zlozona z kibicow

Marchewa

Postautor: Marchewa » wt lis 15, 2005 12:05 am

admin pisze:

-> obecność na meczu kibiców "innych drużyn", którzy (rzekomo?) podburzali do zamieszek: WIDZISZ PRZERZUTA? - LEJ GO W RYJ, ALBO POWIADOM KOGOŚ STARSZEGO.

To jakis farmazon, zadnych kiboli innych druzyn nie bylo.

-> praca "ochrony": Klub (jako nabywca usługi) powinien wyciągnąc konsekwencje (zdjęcia są na tym forum, identyfikacja sprawców - ochroniarzy powinna być prosta). Ukaranie ochroniarzy za łamanie prawa, powiadomienie firmy ochorniarskiej o nieprawidłowościach. Za taką "ochronę" nie powinno być zapłaty.

Znowu nie bawmy sie w policje, w koncu ochrona spelniala swoje obowiazki a ze ich troche ponioslo to normalna sprawa w takiej sytuacji, raczej nie robilbym oto afery.

Marchewa

Postautor: Marchewa » wt lis 15, 2005 12:08 am

PennyWise pisze:Nie ma się co ekscytować dymami , jak sędziemu najebanoby po ryju to bym jak najbardziej na tak , a tak wyszło jak zawsze , wział kase pojechał do domu a stadion został uszkodzony , a pikniki wystaszeni , chuj z takim dymem , jak dla mnie bezsensu, kurde a taka fajna promocja Hutnika sie zapowiadała i wyszło jak zawsze :roll:

Penny to chyba historyczna chwila albo jakis przełom na tym forum ale pierwszy raz sie z toba zgodze.

Marchewa

Postautor: Marchewa » wt lis 15, 2005 12:11 am

HDS pisze:
HZA_Hutnik pisze:...Mogą być emeryci byle tylko mieli licencje... Na 100% będą tańsi.

HDS trzeba miec licencje, uwierz mi na słowo

Awatar użytkownika
HDS

Postautor: HDS » wt lis 15, 2005 12:29 am

Marchewa pisze:
HDS pisze:

8)

Marchewa - troche w tym "fachu" siedzialem i wiem co mowie. Licencja nie jest potrzebna ani tzw."jedynka" ani "dwujka". Wystarczy miec tzw "masowke" a profesjonalnie to brzmi: Przeszkolenie w sprawie wymogów, jakie powinny spelniać sluzby pozadkowe organizatora imprezy masowej w zakresie wyszkolenia i wyposazenia, oraz szczegolnych waronkow i sposobow ich dzialania.

na podstawie Dz. U. Nr. 113, pozycja 986.

pozdrawiam :wink:

Marchewa

Postautor: Marchewa » wt lis 15, 2005 12:37 am

HDS pisze:
Marchewa pisze:
HDS pisze:

8)

Marchewa - troche w tym "fachu" siedzialem i wiem co mowie. Licencja nie jest potrzebna ani tzw."jedynka" ani "dwujka". Wystarczy miec tzw "masowke" a profesjonalnie to brzmi: Przeszkolenie w sprawie wymogów, jakie powinny spelniać sluzby pozadkowe organizatora imprezy masowej w zakresie wyszkolenia i wyposazenia, oraz szczegolnych waronkow i sposobow ich dzialania.

na podstawie Dz. U. Nr. 113, pozycja 986.

pozdrawiam :wink:

zgadza sie moj blad, licencje musi miec firma ktora obstawia mecz a nie kazdy ochroniarz

Awatar użytkownika
metal
Site Admin
Kontakt:

Postautor: metal » wt lis 15, 2005 9:19 am

Marchewa, Niew@żne - nie piszę że WIDZIAŁEM przerzutów, tylko w którymś wątku o meczu (po chuj ich się tak namnożyło) ze 2 osoby napisały, że widziały jakichś wiśloków w szalikach Hutnika, oraz że jacyś goście spoza naszego kręgu nawoływali do starć z pałami.

Pozdrawiam
Metal
ObrazekStaram się pisać poprawnie po polsku!

old_fan

Postautor: old_fan » wt lis 15, 2005 1:48 pm

czesc , chcialbym jedno powiedziec ze naprawde niektorzy sa bardzo nie powazni zgrywaja twardzieli ale jak jeden od nas zostal zagazowany to nikt mu nie pomog procz jednej osoby kazdy wolal ratowac swoj tylekl!!!(chodzi mi o pana J. co prawda byl pijany ale chuj z tego) dlatego zastanowcie sie nad soba i nie atakujcie bialych kaskow bez pomyslu po za tym i tak nic nie zdzialaliscie a tylko szkody zescie wyrzadzili klubowi i ewentualnie staneliscie na przeszkodzie nowym malym sponsorom.

ps.przyjechalem po 11 latach do Polski i to byl moj 2 mecz jaki ogladalem ale jak zobaczylem jacy sa sedziowie i wy jak reagujecie na takie cos to mnie chuj strzela czemu nie mozecie jak ludzie starsi lub inni kibice reagowac na ta sytuacje(chodzi o tego chuja sedziego) pokrzyczcie sobie napierdalajcie na niego ale kurwa ludzie co to kurwa busz czy stadion by kurwa czarna malpe lapac no i co wyskoczyliscie na murawe w paru i co zrobiliscie cios? i zwazcie na to ze nie kazdy kibic to tak jak wy chetni do zadym nie kazdy!!
oczywiscie pisze to do tych wszystkich co wszczeli awanti szacunek dla pozostalych za powstrzymanie sie od awantury a wiem ze niektorzy juz chciali :) ale byli bardziej rozsadni.........
mlodzi gniewni nie obrazajcie sie na mnie ze tak pisze ale nie moge tego pojac po 11 latach jak mnie nie bylo tutaj w hucie.

Awatar użytkownika
FenRiR

Postautor: FenRiR » wt lis 15, 2005 2:58 pm

Było obecnych kilku wiślaków Z Boh.Września,w brawach Hutnika.Wiem bo ich znam osobiście...

NIEW@ZNE

Postautor: NIEW@ZNE » wt lis 15, 2005 5:24 pm

najlepsze jest to ze niektorzy pisza ze niebylo napewno a ja sam widzialem clopow moze nie w barwach ani nie za hutnikiem ale na meczu byli!!

Awatar użytkownika
PSKNHKS

Postautor: PSKNHKS » wt lis 15, 2005 5:42 pm

a do sektoru H w trakcie akcji z ochroną wszedł kibic cracovii aby nakrzyczeć trochę na nich i na policje przy czym nawet chyba słychac go było na jednym z filmików Bulka

Awatar użytkownika
Porucznik Borewicz

Postautor: Porucznik Borewicz » wt lis 15, 2005 7:38 pm

Był tez Wiślak co zemną do klasy chodził z Kazimierzowskiego a że kumpel do gimnazjum zemna chodził to wiecie...
Mała krótka piłka z mojej strony

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » wt lis 15, 2005 10:12 pm

old_fan pisze:czesc , chcialbym jedno powiedziec ze naprawde niektorzy sa bardzo nie powazni zgrywaja twardzieli ale jak jeden od nas zostal zagazowany to nikt mu nie pomog procz jednej osoby kazdy wolal ratowac swoj tylekl!!!(chodzi mi o pana J. co prawda byl pijany ale chuj z tego) dlatego zastanowcie sie nad soba i nie atakujcie bialych kaskow bez pomyslu po za tym i tak nic nie zdzialaliscie a tylko szkody zescie wyrzadzili klubowi i ewentualnie staneliscie na przeszkodzie nowym malym sponsorom.

ps.przyjechalem po 11 latach do Polski i to byl moj 2 mecz jaki ogladalem ale jak zobaczylem jacy sa sedziowie i wy jak reagujecie na takie cos to mnie chuj strzela czemu nie mozecie jak ludzie starsi lub inni kibice reagowac na ta sytuacje(chodzi o tego chuja sedziego) pokrzyczcie sobie napierdalajcie na niego ale kurwa ludzie co to kurwa busz czy stadion by kurwa czarna malpe lapac no i co wyskoczyliscie na murawe w paru i co zrobiliscie cios? i zwazcie na to ze nie kazdy kibic to tak jak wy chetni do zadym nie kazdy!!
oczywiscie pisze to do tych wszystkich co wszczeli awanti szacunek dla pozostalych za powstrzymanie sie od awantury a wiem ze niektorzy juz chciali :) ale byli bardziej rozsadni.........
mlodzi gniewni nie obrazajcie sie na mnie ze tak pisze ale nie moge tego pojac po 11 latach jak mnie nie bylo tutaj w hucie.

wielkie dzieki tej osobie kimkolwiek byla,a co do awantury to rownierz nie chcialem w niej uczestniczyc (chyba:)) lecz sciagac flage,Bog raczy wiedziec co mnie tam znioslo bo nic nie pamietam.Usprawiedliwieniem dla mnie moze byc fakt iz jeszcze nigdy w tym stanie nie bylem na meczu i nie zamierzam byc.pozdrawiam;)

a co do tych niewiernych na meczu to chyba z deka przesadzacie,3 gosci w sumie?
pzdr Osiek