nie trzeba miec licencji by obstawiac meczeHZA_Hutnik pisze:...Mogą być emeryci byle tylko mieli licencje... Na 100% będą tańsi.

PennyWise pisze:Nie ma się co ekscytować dymami , jak sędziemu najebanoby po ryju to bym jak najbardziej na tak , a tak wyszło jak zawsze , wział kase pojechał do domu a stadion został uszkodzony , a pikniki wystaszeni , chuj z takim dymem , jak dla mnie bezsensu, kurde a taka fajna promocja Hutnika sie zapowiadała i wyszło jak zawsze
admin pisze:
-> obecność na meczu kibiców "innych drużyn", którzy (rzekomo?) podburzali do zamieszek: WIDZISZ PRZERZUTA? - LEJ GO W RYJ, ALBO POWIADOM KOGOŚ STARSZEGO.
-> praca "ochrony": Klub (jako nabywca usługi) powinien wyciągnąc konsekwencje (zdjęcia są na tym forum, identyfikacja sprawców - ochroniarzy powinna być prosta). Ukaranie ochroniarzy za łamanie prawa, powiadomienie firmy ochorniarskiej o nieprawidłowościach. Za taką "ochronę" nie powinno być zapłaty.
PennyWise pisze:Nie ma się co ekscytować dymami , jak sędziemu najebanoby po ryju to bym jak najbardziej na tak , a tak wyszło jak zawsze , wział kase pojechał do domu a stadion został uszkodzony , a pikniki wystaszeni , chuj z takim dymem , jak dla mnie bezsensu, kurde a taka fajna promocja Hutnika sie zapowiadała i wyszło jak zawsze
Marchewa pisze:HDS pisze:nie trzeba miec licencji by obstawiac meczeHZA_Hutnik pisze:...Mogą być emeryci byle tylko mieli licencje... Na 100% będą tańsi.
HDS trzeba miec licencje, uwierz mi na słowo
HDS pisze:Marchewa pisze:HDS pisze:nie trzeba miec licencji by obstawiac meczeHZA_Hutnik pisze:...Mogą być emeryci byle tylko mieli licencje... Na 100% będą tańsi.
HDS trzeba miec licencje, uwierz mi na słowo![]()
Marchewa - troche w tym "fachu" siedzialem i wiem co mowie. Licencja nie jest potrzebna ani tzw."jedynka" ani "dwujka". Wystarczy miec tzw "masowke" a profesjonalnie to brzmi: Przeszkolenie w sprawie wymogów, jakie powinny spelniać sluzby pozadkowe organizatora imprezy masowej w zakresie wyszkolenia i wyposazenia, oraz szczegolnych waronkow i sposobow ich dzialania.
na podstawie Dz. U. Nr. 113, pozycja 986.
pozdrawiam
old_fan pisze:czesc , chcialbym jedno powiedziec ze naprawde niektorzy sa bardzo nie powazni zgrywaja twardzieli ale jak jeden od nas zostal zagazowany to nikt mu nie pomog procz jednej osoby kazdy wolal ratowac swoj tylekl!!!(chodzi mi o pana J. co prawda byl pijany ale chuj z tego) dlatego zastanowcie sie nad soba i nie atakujcie bialych kaskow bez pomyslu po za tym i tak nic nie zdzialaliscie a tylko szkody zescie wyrzadzili klubowi i ewentualnie staneliscie na przeszkodzie nowym malym sponsorom.
ps.przyjechalem po 11 latach do Polski i to byl moj 2 mecz jaki ogladalem ale jak zobaczylem jacy sa sedziowie i wy jak reagujecie na takie cos to mnie chuj strzela czemu nie mozecie jak ludzie starsi lub inni kibice reagowac na ta sytuacje(chodzi o tego chuja sedziego) pokrzyczcie sobie napierdalajcie na niego ale kurwa ludzie co to kurwa busz czy stadion by kurwa czarna malpe lapac no i co wyskoczyliscie na murawe w paru i co zrobiliscie cios? i zwazcie na to ze nie kazdy kibic to tak jak wy chetni do zadym nie kazdy!!
oczywiscie pisze to do tych wszystkich co wszczeli awanti szacunek dla pozostalych za powstrzymanie sie od awantury a wiem ze niektorzy juz chcialiale byli bardziej rozsadni.........
mlodzi gniewni nie obrazajcie sie na mnie ze tak pisze ale nie moge tego pojac po 11 latach jak mnie nie bylo tutaj w hucie.