Sparingi, przygotowania, lato 2008

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

Awatar użytkownika
_KaeS_
Kontakt:

Postautor: _KaeS_ » pt lip 04, 2008 10:45 pm

stefan batory pisze:No to Wieliczka bedize musiala sporo zaplacic,bo na biletach na pewno nie bedzie zarobku,a ochrone itd trzeba wynajac.

A daleko z Wieliczki do Huty?
Myślę, że będą przyjeżdżać.

Awatar użytkownika
stefan batory

Postautor: stefan batory » sob lip 05, 2008 1:05 am

Skoro na mecze w Wielczce chodzi garstka to co bedzie na wyjezdzie do Huty. W dodatku fakt ze to stadion Hutnika,mysle ze raczej odstrasza niz mobilizuje.

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » sob lip 05, 2008 11:39 am

_KaeS_ pisze:
stefan batory pisze:No to Wieliczka bedize musiala sporo zaplacic,bo na biletach na pewno nie bedzie zarobku,a ochrone itd trzeba wynajac.

A daleko z Wieliczki do Huty?
Myślę, że będą przyjeżdżać.

Kto? Jacy kibice? Max 20 dziadków...

Awatar użytkownika
Kosoviak

Postautor: Kosoviak » sob lip 05, 2008 9:24 pm

prędzej to przyjdą dziadki z Huty aby zobaczyć piłkę na wyższym poziomie, no i przy okazji połowę prawie składu to byli zawodnicy Hutnika.
Więc tak jakby grała swoja drużyna.

Ale patrzac na to od strony kibicowskiej.
ŻADNA inna druzyna oprócz Hutnika nie ma prawa być gospodarzem na Suchych Stawach!!!
Nie ma na to żadnych pieniędzy, które i tak by nie trafiły tam gdzie potrzeba aby sytuacji w klubie sie poprawiła.
Złodzieje zostana złodziejami.

A Suche Stawy sa jak Wawel- bezcenne i nie do kupienia!!!
Mam swój rozum i swoje sympatie!!

Hutnik & DYNAMO % JASTRZĘBIE & MAGDEBURG

vitoss

Postautor: vitoss » śr lip 09, 2008 6:37 pm

GrzegorzHKS

Postautor: GrzegorzHKS » czw lip 10, 2008 10:51 am

".......Wśród kandydatów do gry wymienia się bramkarza Macieja Palczewskiego (Przebój Wolbrom), Michała Suchana (ostatnio Górnik Wieliczka, ale jest zawodnikiem Cracovii), Rafała Tabaka (Mogilany), Pawła Pyciaka (Clepardia), Konrada Cebulę (Kmita Zabierzów), Tomasza Madonia i Leszka Taraska (Szreniawa Nowy Wisnicz). W pierwszych zajeciach uczestniczyli m.in. Goran Atanasković i Jacek Morawiec (Puszcza Niepołomice). - Najwiekszą bolączkę mamy z napastnikami. Może w zajęciach będzie uczestniczyć jeszcze z trzech nowych piłkarzy - mówi koordynator do spraw sportowych Hutnika, Mieczysłw Będkowski....."

żródło: GŁOS Tygodnik Nowohucki 11 lipca 2008r. s.8

[/b]

tommyl

Postautor: tommyl » czw lip 10, 2008 12:49 pm

No to pomóżmy trenerom i poszukajmy napastników którzy realnie mogli by przyjść do Hutnika!
Obrazek Obrazek

KTO KOCHA TEN WIERZY - TYLKO Hutnik!!!

MAX

Postautor: MAX » czw lip 10, 2008 1:44 pm

ewentualnie sami się zgłaszajmy, może komuś uda się przebić

Oro

Postautor: Oro » czw lip 10, 2008 6:59 pm

Z tego artykułu, którego kawałek wkleił GrzegorzHKS, ja przytoczyłbym jeszcze fragment o Ogórku trenującym w Stróżach. Tego, kto na to pozwolił, powinno się powiesić za jaja na najwyższej gałęzi najwyższego drzewa na Suchych Stawach. A jeśli Ogórkowi skończył się kontrakt, lub w jaikolwiek inny sposób jest wolnym zawodnikiem, to należy mu dać takie pieniądze, jakie trzeba, a nie stypendium, bo młody. Chyba,że pan Ogórek uprze się na grę w tej wsi, a wtedy pozostanie tylko pogratulować awansu... cywilizacyjnego.
Najlepszych zawodników się wypuszcza a testuje się jakieś wynalazki z VI ligi czy takiego Morawca, który nic nie potrafi - on już w Hutniku był (bo grał to za dużo powiedziane) i prochu nie wymyślił, a teraz jest jeszcze parę lat starszy. To co on pomoże? Nie mówiąc o tym, że to podobno żyd pierwszej wody. Kto będzie ciągnął ten wózek, jak nie dość, że z zeszłego sezonu ze składu do gry się nadawało może ze siedmiu ludzi to teraz się ich jeszcze wypuści?

Marcin

Postautor: Marcin » czw lip 10, 2008 9:16 pm

Mnie dziwi powrót Atanaskovica ktorego Puszcza sie pozbyla bo byl za slaby.

LOKO

Postautor: LOKO » czw lip 10, 2008 9:56 pm

Jeśli to prawda o Ogórku, to ja naprawdę nie wiem czym się kierują budując zespół na ten sezon........

HAMAS

Postautor: HAMAS » czw lip 10, 2008 11:42 pm

Ogórek nic nie podpisał z Hutnikiem i ma menagera który mu mąci w głowie

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » pt lip 11, 2008 2:14 am

a ja Wam powiem tak...

Hutnik żąda wpizdu kasy za gracza.

Dlatego taki młody woli odejść z Hutnika zanim załapie się do drużyny seniorów. W seniorach (przynajmniej na początku) siedział by na ławce.

Mamy chujową politykę. Spójrzcie ilu wychowanków Hutnika gra wyżej, niż jest nasz zespół. A ile z nich nie załapało się do drużyny seniorów...

Podejrzewam, że z Ogórkiem jest tak samo.

Działacze są p.o.d.u.p.c.e.n.i i tyle...

Awatar użytkownika
metal
Site Admin
Kontakt:

Postautor: metal » pt lip 11, 2008 10:27 am

OŻÓG 1950 pisze:a ja Wam powiem tak...

Hutnik żąda wpizdu kasy za gracza.

Dlatego taki młody woli odejść z Hutnika zanim załapie się do drużyny seniorów. W seniorach (przynajmniej na początku) siedział by na ławce.

Mamy chujową politykę. Spójrzcie ilu wychowanków Hutnika gra wyżej, niż jest nasz zespół. A ile z nich nie załapało się do drużyny seniorów...

Podejrzewam, że z Ogórkiem jest tak samo.

Działacze są p.o.d.u.p.c.e.n.i i tyle...

Nie wiem co w takim razie myśleć o kibicach... Jak Klub oddawał piłkarzy za obiecanki-cacanki to wieszaliście na nim psy, jak chce sporą kasę to "działacze są podupceni"....

Czasem się zastanawiam ocb...
ObrazekStaram się pisać poprawnie po polsku!

Awatar użytkownika
NH Power

Postautor: NH Power » pt lip 11, 2008 10:48 am

chodzi o to że jak już oddawać zawodnika za dobrą kase to do jakiegoś sensownego klubu z tradycjami , gdzie zawodnik moze sie rozwijać itd.(np. PAzdan do Górnika) a nie do pośmiewiska typu stróże wioski 1000 osób gdzie tam zacznie grzac ławe bo go nie znają i beda stawiac na tamtejszych i skonczy w puszczy niepołomice za rok czy dwa (a wielu juz takich było).
Power =
n U 1. (authority, control)władza; in ~ u władzy: the party in ~ partia rządząca; balance of ~ równowaga sił. 2. (vigour, strength)moc, potęga, siła. 3. (ability, capacity) zdolność;

czyli mówiąc po prostu "NH Power" = Hutnik