Suche Stawy to NASZ dom NIE do wynajęcia

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

misiek

Postautor: misiek » wt paź 28, 2008 10:09 pm

Czytam to wszystko i mam dość na dzisiaj atrakcji , tylko się wkurwiłem . Miałem nadzieję rano , że to tylko pomówienia , ale szybko się przekonałem , że nie . Trzeba coś z tym zrobić !! Tylko co ?? To jest najważniejsze pytanie :/

Junior

Postautor: Junior » wt paź 28, 2008 10:10 pm

Stadion Hutnika należy do miasta nie prezesów(nie bronie ich mogli się przeciwstawiać ale wiadomo że chodzi im o kase)

A co do całej jebanej sytuacji to nie pozwole żeby Suche Stawy gospodarowały Wiśle i Cracovii

reakcja na pewno będzie
"Hutniczy chłopie bądź na Topie"

vitoss

Postautor: vitoss » wt paź 28, 2008 10:11 pm

Ja bym żone, rodzine i dom cweli z zarzadu rumunom za darmo dał...

Ciekawe czy wtedy jeden z drugim bylby taki mądry...

Kurwa najgorsza jest bezsilnosc i bezradnosc, mozemy pierdolic i wylewac zale na forum ale to chuja da....

tylko cos takiego nas uratuje...
http://futbol.org.pl/news,17683.html
Ostatnio zmieniony wt paź 28, 2008 10:14 pm przez vitoss, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
markow

Postautor: markow » wt paź 28, 2008 10:17 pm

Huteusz, takie słowa to można już podciągnąć pod groźby karalne, więc lepiej dla Ciebie będzie jak wyedytujesz wiadomość, jeśli nie chcesz żeby ktoś po sądach cie ganiał.
A co do całej sytuacji, sytuacja anormalna powstała i chyba jedynie od opinii Policji będzie się ważyło czy drużyny Wisły i Cracovii będą występować u nas na stadionie.
-------------------------------------------------------
Forever Hutnik - Czyzyny HKS

Marchewa

Postautor: Marchewa » wt paź 28, 2008 10:21 pm

w tej całej sytuacji bedzie jeden plus, pobijemy rekord w długości dywanu z szalikow żydów i psów
BUTCHERS '98 - 20 LAT WALKI

Awatar użytkownika
Kosoviak

Postautor: Kosoviak » wt paź 28, 2008 10:24 pm

a co Wy myślicie że policja nie wyrazi zgody??
już ją na pewno wyraziła. Miasto zdecydowało i tak.
Mecz z Unią jest ostatnim (pożegnalnym) meczem Hutnika jako gospodarza na Suchych Stawach

Sport w hucie, na Hutniku z dniem dzisiejszym umiera. Zostaliśmy wyrzuceni z własnego stadionu. Pare lat temu Hutnik stracił hale teraz traci stadion.
Mam swój rozum i swoje sympatie!!

Hutnik & DYNAMO % JASTRZĘBIE & MAGDEBURG

raf75nh

Postautor: raf75nh » wt paź 28, 2008 10:31 pm

Panowie
SZACUNEK dla Dufia za "ZLOTA MYSL"...
cytuje:

Suche Stawy to nie burdel-nie zagości tu Pejs ani Kundel!

i mysle ze na meczu z "przepiorkami" z tarnowa to juz zawisnie...
...a pozniej to sie juz zobaczy :twisted: (partyzantka)
pozDrawiaM
raf75nh

Awatar użytkownika
stefan batory

Postautor: stefan batory » wt paź 28, 2008 10:31 pm

FortArt jakie 'dwa dobre wujki' ? Stadion Hutnika ma byc modernizowany na Euro2012, trzeba zaczac wyburzac trybuny, a tym czasem w urzedzie miasta ktos wymysla zeby montowac krzeselka na starych trybunach. Po co ? Zeby kibice WC nie musieli dojezdzac gdzies dalej ? Bo chuj by strzelil ich 'fanatyzm' i przywiazanie ? :D Zeby wiecej pieniazkow zostalo w kieszeniach WC.
Dobrze by bylo gdyby Piotrek napisal, kto reprezentowal Hutnika na tym spotkaniu i co z tego bedzie mial Hutnik, bo na razie sa same plusy dla WC, dla nas poza zrujnowana murawa nie ma NIC. Zreszta osoba ktora zgodzila sie na to by graly u nas oba kluby z blon jest nienormalna i co gorsza niekompetentna.
Bede sie modlil o zime stulecia, niech sie sezon zacznie kurwa w maju :D

Perła17

Postautor: Perła17 » wt paź 28, 2008 10:53 pm

Emocje duze ale moze tak na chlodno moje przemyslenia:
-po pierwsze nikt nas z naszego stadionu nie wyrzuca - z tego co tu zrozumialem, na Suchych Stawach beda rozgrywac swwoje mecze wszystkie 3 druzyny
- zgody na maszty pewnie nadal nie ma - podejrzewam ze konserwator wyrazi zgode na tymczasowe postawienie masztow przeniesionych z Cracovii - po roku pewnie beda zlikwidowane.
- sprawa remontu stadionu - chyba nikt z Was nie przypuszcza ze UEFA czy chocby PZPN dopusciliby do tego, ze obiekt majacy byc baza treningowa na Euro w sytuacji gdy to Euro w Krakowie nie jest pewne mialby byc sklecony z paru krzeselek od Cracovii, kilkunastoletnich masztow czy tez murawy bez podgrzewania. Juz nie mowie o takich rzeczach jak remont szatni i ogolnie infrastruktury pozaboiskowej. Nasz stadion i tak musi byc zrobiony od nowa i jesli tylko Krakow chec goscic Euro to bez wzgledu na to czy Wisla i Cracovia beda tu graly i tak sie to stanie.
- no i ostatnia rzecz - wiadomo, ze nikomu sie nie podoba wizja obcych kibicow na naszym stadionie ale w sumie nie zapominajmy ze to jednak nasz stadion i to im musi byc glupio ze sa zmuszeni prosic nas o taka przysluge.
Poza tym nie wierze ze ludzie zarzadzajacy Hutnikiem byliby na tyle glupi zeby dopuscic do sytuacji, w ktorej Hutnik nie odnioslby z tego tytulu zadnych korzysci.

Ten post został napisany bez wiedzy uzytkownika Perła17. Choc jest tu duzo racji to Stanowczo Nie dla Wisly i Cracovii na SS.
Ostatnie zdanie jest nie trafione, poniewaz nie mamy nic go gadania w sprawie stadionu bo wlascicielem jest miasto nie S.S.A Hutnik jedynie mozemy negocjowac cene wynajmu
Ostatnio zmieniony czw paź 30, 2008 8:42 pm przez Perła17, łącznie zmieniany 2 razy.
Bohaterów Września- Zawsze Wierni

dUfio

Postautor: dUfio » wt paź 28, 2008 10:55 pm

Perła17 pisze:Poza tym nie wierze ze ludzie zarzadzajacy Hutnikiem byliby na tyle glupi zeby dopuscic do sytuacji, w ktorej Hutnik nie odnioslby z tego tytulu zadnych korzysci.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a jednak

chyba nie znasz włodarzy Hutnika-to sa niedojebane łajzy, łamagi i nieudacznicy którzy robia wszystko zeby sie jak najmniej narobic a zeby na koncie sie zgadzalo. dla nich nie liczy sie klub-dla nich sie liczy swiety spokoj, posadka i uznanie w pierdolonym krakowskim polswiatku pilkarskim
Ostatnio zmieniony wt paź 28, 2008 10:58 pm przez dUfio, łącznie zmieniany 1 raz.

Stal Nowa Huta

Postautor: Stal Nowa Huta » wt paź 28, 2008 11:02 pm

A czego się spodziewaliście?Naprawdę uwierzyliście w nowy stadion?a kto by go kurwa utrzymał potem?Jakaś cipa z magistratu coś tam obiecała,jakiś dziennikarzyna coś tam napisał,śmieszna kronika coś tam wyemitowała,ale to wszystko to zwykłe pierdolenie.Na razie rola Krakowa podczas euro to sypialnia dla sędziów i działaczy i ich rodzinek.Kraków jako miasto jest zadłużony po uszy i z czego nam wybuduje?na psiarnie już brakło kasy.
Hutnik też jest bankrutem!na szczęście żyje jeszcze z zajebistymi długami!I myślicie,że nasi śmieszni działacze naprawdę mieli coś do powiedzenia na tym spotkaniu.W biznesie nie ma zmiłuj.Profesorek ma kasę więc rozdaje karty.No i kto ma zabrać głos na forum z zarządu o który się niektórzy dopominają?Przecież przegrani głosu nie mają,nie wiecie...
I skończcie z tym internetowymi groźbami(samochody,bomby,mordobicie działaczy itd.),bo to jakaś parodia pisać o akcjach na forum!do tego służą inne kanały.
A wiadomości o śmierci Hutnika są mocno przesadzone...
Fanatycznie przywiązany>HKS

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » wt paź 28, 2008 11:09 pm

nie zgadzam sie . stadion tak czy siak pewnie wybuduja bo gdyby zrezygnowali z prob zrobienia drugiego stadionu treningowego to tak jakby zrezygnowali z dostania euro i musieliby zrezygnowac z kasy na lotnisko drogi itd . No chyba ze jako drugi treningowy bedzie ten powstajacy w wieliczce
mnie bardziej denerwuje fakt zjadania przez jakiegos brzydala fasolki po bretonsku w barze na Hutniku, lania pod plotem lub paletania sie po centrum
pzdr Osiek

lucero

Postautor: lucero » wt paź 28, 2008 11:11 pm

Piekna kurwa wiadomosc, wedlug mnie mamy juz pozamiatane

Nie sadzilem ze to powiem, ale przestalo mi zalezec w jednej chwili na tym calym klubie, moze rzeczywiscie pozostaje chodzic na rezerwy a moze wogole juz to wszystko pierdolnac po tych n-tych latach

raf75nh

Postautor: raf75nh » wt paź 28, 2008 11:56 pm

prosba:
Perła-otrzasnij sie prosze...
pozDrawiaM
ps: Dufio SZACUNEK
Twoj tekst poszedl w swiat...
pozDrawiaM
raf75nh

dUfio

Postautor: dUfio » śr paź 29, 2008 12:06 am

no wlasnie dobrze big... tzn stefan prawi ;)

jakie bojkoty? jakie olewanie pierwszej druzyny?

to jest wlasnie ten moment kiedy na mecze HUTNIKA trzeba chodzic jak najliczniej, byc jak najbardziej glosnym i najbardziej widocznym

w opiniach Wislackich i Pasiastych przejawiaja sie argumenty "niech Hutnik zacznie chodzic liczniej na mecze jesli chce miec cos do powiedzenia" naraze sie ale napisze: maja racje! nie chce nikomu nic wypominac ale jesli chcemy zeby sie z nami liczono musi byc nas widac-u siebie i na wyjazdach i nie tylko-pod kazdym wzgledem kibicowskiej dzialalnosci.

doszly mnie juz jakies glosy zeby bojkotowac mecz z Unia :shock: to jakas paranoja i obled. wkurwienie jest wielkie ale musza opasc emocje i sie zastanowimy co robic. i raczej nie tu, nie na forum...

to jest wlasnie kurwa ten pierdolony moment gdzie sie musimy zjednoczyc i zmobilizowac i pokazac ze jestesmy i bedziemy KIMS. bo inaczej nas wchlonie system

deklaracje typu "jak wisla zagra u nas to nigdy nie przyjde na mecz Hutnika" to jest dopiero gwozdz do trumny :roll: