PRZYSZŁOŚĆ KS Hutnik KRAKÓW

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

pawelhks

Postautor: pawelhks » czw lip 16, 2009 9:59 pm

[quote="Informacja"]

6. Kosztu utrzymania zespołu w miesiącu maju wyniósł (prawdopodobnie BEZ PREMII) ok. 90 tys PLN brutto.[/color][/quote

Czyli 90 TPLN x 12 = circa 1 mln PLN rocznie.

A teraz czytam:

http://www.sport.pl/pilka/1,65063,68255 ... wana_.html

najwazniejsze zdanie: Warta Poznań była dotychczas najbiedniejszym klubem I ligi, z budżetem tylko nieco wyższym niż 1 mln zł na sezon.

no comments

Fan Hutnika

Postautor: Fan Hutnika » czw lip 16, 2009 10:03 pm

ze co ze jak prosze ?
jak to 1 milion najbiedniejszy ? 1 ligowy klub ?
cos tu nie jest tak przepraszam kurwa bardzo
ch wie co tu sie dzieje ,przeczytawszy cos takiego rece opadaja
http://www.youtube.com/watch?v=tnkA38Lh ... re=related to jeszcze nie tak dawno bylo tak pieknie ,tyle hutniczych braci :(

benitka

Postautor: benitka » czw lip 16, 2009 10:24 pm

Witam i pozdrawiam Prawdziwych Kibiców Hutniczego Klubu! Śledzę opisy niektórych "kibiców" i szlak mnie trafia :evil: Załóżmy nowe stowarzyszenie i olejmy tych co nam przeszkadzają w ratowaniu Hutnika! To co się dzieje to jest moim zdaniem jeszcze jeden rok stracony! Odwrócmy się od tych darmozjadów z zarządu i ich olejmy! n.p. 500 kibiców na meczu Hutniczego Kibicowskiego Stowarzyszenia Hutnik Nowa Huta w 6 lidze! Można zrobić na wzór Pogoni Szczecin nowe logo i bez długów! Podpisać umowę ze Stowarzyszeniem Młodych Talentów Hutnik Kraków i brać (promować) zawodników. Teraz Hutnik nic nie płaci SMT za transfery a powinien!!! P.S. To jest tylko moja propozycja i nie ma się co nad tym rozwodzić :lol: :lol Jestem kibicem HKS-u od 25 lat i mam ok 30 wyjazdów na koncie jeszcze raz pozdrawiam TRE75HKSNH Regi 8) 8) 8)

LOKO

Postautor: LOKO » sob lip 18, 2009 2:20 pm

18 lipca 2009, 11:00 - Gutów Mały
Łódzki KS 1-0 Jagiellonia Białystok
Rafał Kujawa 63

Łódzki KS: (skład wyjściowy) Bogusław Wyparło - Marcin Adamski, Tomasz Hajto, Robert Łakomy, Wojciech Mordzakowski - Paweł Pyciak, Piotr Świerczewski, Mladen Kašćelan, Jakub Biskup - Rafał Kujawa, Łukasz Gikiewicz.

Jagiellonia Białystok: Rafał Gikiewicz - Alexis Patricio Norambuena Ruz (86 Igor Lewczuk), Andrius Skerla, Thiago Rangel, Dariusz Jarecki - Vahan Gevorgyan, Paweł Zawistowski (60 Pavol Staňo), Hermes, Bruno (60 Marco Reich) - Remigiusz Jezierski (60 Łukasz Tumicz), Tomasz Frankowski (86 Michał Fidziukiewicz).

luke.krak

Postautor: luke.krak » sob lip 18, 2009 3:22 pm

18 lipca 2009, 13:10 - Gutów Mały
Łódzki KS 3-1 Jagiellonia Białystok
Daniel Jarosz 28, 42, Adrian Świątek 31 - Jacek Falkowski 71

hajduk

Postautor: hajduk » sob lip 18, 2009 10:06 pm

http://krak.tv/kategoria-9,film-550.html - rozmowa z Sieklińskim; odchodzą z Hutnika piłkarze

KSH74NH

Postautor: KSH74NH » sob lip 18, 2009 10:14 pm

w koncu przyajmniej tym razem awans nie jest obiecany wiec moze tym razem akurat sie uda hehe

vitoss

Postautor: vitoss » ndz lip 19, 2009 12:07 am

KSH74NH pisze:w koncu przyajmniej tym razem awans nie jest obiecany wiec moze tym razem akurat sie uda hehe

Jak się utrzymamy to będzie dobrze.

Awatar użytkownika
centrum nh

Postautor: centrum nh » ndz lip 19, 2009 10:35 am

vitoss pisze:
KSH74NH pisze:w koncu przyajmniej tym razem awans nie jest obiecany wiec moze tym razem akurat sie uda hehe

Jak się utrzymamy to będzie dobrze.

wreszcie ktoś trzeźwo stąpający po ziemi

lucero

Postautor: lucero » ndz lip 19, 2009 11:17 am

Jak się utrzymamy to będzie dobrze.[/quote]
wreszcie ktoś trzeźwo stąpający po ziemi[/quote]

Jak mamy grać o takie cele to lepiej nie startujmy

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » ndz lip 19, 2009 11:49 am

lucero pisze:Jak się utrzymamy to będzie dobrze.

wreszcie ktoś trzeźwo stąpający po ziemi[/quote]

Jak mamy grać o takie cele to lepiej nie startujmy[/quote]

No nie przesadzaj człowieku...co to za myślenie. Drużyna i klub są akurat w takiej kondycji, że nie ma mowy o czymś wyżej. To może nie chodź na mecze, bo nie gramy o awans :roll:

misiek

Postautor: misiek » ndz lip 19, 2009 11:58 am

Dokładnie . Jak nie masz ochoty to nie chodź nikt Cię nie zmusza . Wielu nas nie będzie , ale najwierniejsi przetrwają . Może kiedyś wejdzie jakiś sponsor i będzie ekstraklasa :D Marzenia , ale co mi i innym pozostało hehe :)

luke.krak

Postautor: luke.krak » ndz lip 19, 2009 12:19 pm

ale mogl trener chociaz pozostawic cien nadzieji:/ mogl powiedziec przykladowo ze jak sie uda to sie uda...a nie odrazu z gory ze nie ma mowy o awansie:/

dUfio

Postautor: dUfio » ndz lip 19, 2009 12:29 pm

zgadzam sie z lucero
sezon w 3 lidze bez gry o awans to kupa hajsu w błoto

jak nawet Sieklinski, ktory obiecywał złote góry, gada takie rzeczy to ja jestem coraz blizej opcji chodzenia na mecze WYŁĄCZNIE w celach melanżowo-towarzyskich.

"tych chlopcow stac na gre w 1 lidze" to co, odejdzie 2-3 i odrazu bronimy sie przed spadkiem do 5??? paranoja

"Jak nie masz ochoty to nie chodź nikt Cię nie zmusza"
misiu kolaborowy jest dokladnie odwrotnie, jak ktos chodzi i jezdzi wszedzie gdzie sie da to ma pelne prawo do pisania swoich opinii i wymagania od pilakrzykow zapierdalania o zwyciestwo w KAŻDYM meczu.

lucero

Postautor: lucero » ndz lip 19, 2009 12:31 pm

[quote="misiek"]Dokładnie . Jak nie masz ochoty to nie chodź nikt Cię nie zmusza .

Dzięki, jakbyś nie widział to od 89 roku do tej szmacianej trzeciej ligi jakos tez mnie nikt nie zmuszal. Aby zrozumiec co mialem na mysli trzeba jednak miec troche oleju w glowie

Mamy grac o utrzymanie?

Czyli co Korona ze swiomi juniorami ogrywa kazdego, lacznie ze wzmocnionym Hutnikiem w cuglach, a my majac podobna o ile nie lepsza mlodziez mamy nastawiac sie na utrzymanie?

Finanse?

Sa złe, ale kto ma lepszą sytuację w naszej lidze? Puszcza i kto jeszcze?

Gramy o utrzymanie- a kogo nie bedzie w porownaniu z jedna z lepszych rund wisoennych. Moze Pasionka, moze Pyciaka, moze Kepy (ktory i tak nie gral na wisone)

Czyli wtedy golilismy frajerow po 8-0 a teraz gramy o utrzymanie

Jak sobie takie stawiamy cele to rzeczywiscie, grajmy o utrzymanie.

Tylko nie wiem jak w takim razie widzicie przyszlosc, bo przez najblizsze 5 lat nie mamy innej strategii niz korzystanie z samych juniorow.

Jak dla mnie finanse klubu, jezeli juz je tak faworyzujemy, a postawa grajkow to dwie rozne sprawy. Druzyne bedziemy miec moze minimalnie gorsza niz na wisone 2008, ale teoretycznie powinna byc o wiele bardziej juz zgrana. Czyli co wtedy czub teraz utrzymanie?

Kto w zeszlym sezonie liczyl na Turbase, Jurkoweskie itp? Teraz takze podobne talenty sie powinny pojawic, wszak sztab szkoleniowy nie mogl sie nachwalic kolejnych rocznikow

Wiec dajcie juz sposkoj z tym pesymizmem i stawianiem sobie celow, ktore sa uwlaczajace i jeszce mi ktos napisze ze jak nie chce to nie musze tego ogladac- porazka

Dla mnie ta druzyna ma byc w czubie tabeli o ile nie mocnym liderem, pierdoli mnie czy wywalczenie awansu pozniej olejmy czy nie. Chociaż Sieklinski ma u mnie duzy kredyt zaufania, to powli takim gadaniem tez mnie zaczyna wk.....