PRZYSZŁOŚĆ KS Hutnik KRAKÓW
[quote="Informacja"]
6. Kosztu utrzymania zespołu w miesiącu maju wyniósł (prawdopodobnie BEZ PREMII) ok. 90 tys PLN brutto.[/color][/quote
Czyli 90 TPLN x 12 = circa 1 mln PLN rocznie.
A teraz czytam:
http://www.sport.pl/pilka/1,65063,68255 ... wana_.html
najwazniejsze zdanie: Warta Poznań była dotychczas najbiedniejszym klubem I ligi, z budżetem tylko nieco wyższym niż 1 mln zł na sezon.
no comments
6. Kosztu utrzymania zespołu w miesiącu maju wyniósł (prawdopodobnie BEZ PREMII) ok. 90 tys PLN brutto.[/color][/quote
Czyli 90 TPLN x 12 = circa 1 mln PLN rocznie.
A teraz czytam:
http://www.sport.pl/pilka/1,65063,68255 ... wana_.html
najwazniejsze zdanie: Warta Poznań była dotychczas najbiedniejszym klubem I ligi, z budżetem tylko nieco wyższym niż 1 mln zł na sezon.
no comments
-
ze co ze jak prosze ?
jak to 1 milion najbiedniejszy ? 1 ligowy klub ?
cos tu nie jest tak przepraszam kurwa bardzo
ch wie co tu sie dzieje ,przeczytawszy cos takiego rece opadaja
jak to 1 milion najbiedniejszy ? 1 ligowy klub ?
cos tu nie jest tak przepraszam kurwa bardzo
ch wie co tu sie dzieje ,przeczytawszy cos takiego rece opadaja
http://www.youtube.com/watch?v=tnkA38Lh ... re=related to jeszcze nie tak dawno bylo tak pieknie ,tyle hutniczych braci 

Witam i pozdrawiam Prawdziwych Kibiców Hutniczego Klubu! Śledzę opisy niektórych "kibiców" i szlak mnie trafia
Załóżmy nowe stowarzyszenie i olejmy tych co nam przeszkadzają w ratowaniu Hutnika! To co się dzieje to jest moim zdaniem jeszcze jeden rok stracony! Odwrócmy się od tych darmozjadów z zarządu i ich olejmy! n.p. 500 kibiców na meczu Hutniczego Kibicowskiego Stowarzyszenia Hutnik Nowa Huta w 6 lidze! Można zrobić na wzór Pogoni Szczecin nowe logo i bez długów! Podpisać umowę ze Stowarzyszeniem Młodych Talentów Hutnik Kraków i brać (promować) zawodników. Teraz Hutnik nic nie płaci SMT za transfery a powinien!!! P.S. To jest tylko moja propozycja i nie ma się co nad tym rozwodzić
:lol Jestem kibicem HKS-u od 25 lat i mam ok 30 wyjazdów na koncie jeszcze raz pozdrawiam TRE75HKSNH Regi

18 lipca 2009, 11:00 - Gutów Mały
Łódzki KS 1-0 Jagiellonia Białystok
Rafał Kujawa 63
Łódzki KS: (skład wyjściowy) Bogusław Wyparło - Marcin Adamski, Tomasz Hajto, Robert Łakomy, Wojciech Mordzakowski - Paweł Pyciak, Piotr Świerczewski, Mladen Kašćelan, Jakub Biskup - Rafał Kujawa, Łukasz Gikiewicz.
Jagiellonia Białystok: Rafał Gikiewicz - Alexis Patricio Norambuena Ruz (86 Igor Lewczuk), Andrius Skerla, Thiago Rangel, Dariusz Jarecki - Vahan Gevorgyan, Paweł Zawistowski (60 Pavol Staňo), Hermes, Bruno (60 Marco Reich) - Remigiusz Jezierski (60 Łukasz Tumicz), Tomasz Frankowski (86 Michał Fidziukiewicz).
Łódzki KS 1-0 Jagiellonia Białystok
Rafał Kujawa 63
Łódzki KS: (skład wyjściowy) Bogusław Wyparło - Marcin Adamski, Tomasz Hajto, Robert Łakomy, Wojciech Mordzakowski - Paweł Pyciak, Piotr Świerczewski, Mladen Kašćelan, Jakub Biskup - Rafał Kujawa, Łukasz Gikiewicz.
Jagiellonia Białystok: Rafał Gikiewicz - Alexis Patricio Norambuena Ruz (86 Igor Lewczuk), Andrius Skerla, Thiago Rangel, Dariusz Jarecki - Vahan Gevorgyan, Paweł Zawistowski (60 Pavol Staňo), Hermes, Bruno (60 Marco Reich) - Remigiusz Jezierski (60 Łukasz Tumicz), Tomasz Frankowski (86 Michał Fidziukiewicz).
http://krak.tv/kategoria-9,film-550.html - rozmowa z Sieklińskim; odchodzą z Hutnika piłkarze
- centrum nh
lucero pisze:Jak się utrzymamy to będzie dobrze.
wreszcie ktoś trzeźwo stąpający po ziemi[/quote]
Jak mamy grać o takie cele to lepiej nie startujmy[/quote]
No nie przesadzaj człowieku...co to za myślenie. Drużyna i klub są akurat w takiej kondycji, że nie ma mowy o czymś wyżej. To może nie chodź na mecze, bo nie gramy o awans

zgadzam sie z lucero
sezon w 3 lidze bez gry o awans to kupa hajsu w błoto
jak nawet Sieklinski, ktory obiecywał złote góry, gada takie rzeczy to ja jestem coraz blizej opcji chodzenia na mecze WYŁĄCZNIE w celach melanżowo-towarzyskich.
"tych chlopcow stac na gre w 1 lidze" to co, odejdzie 2-3 i odrazu bronimy sie przed spadkiem do 5??? paranoja
"Jak nie masz ochoty to nie chodź nikt Cię nie zmusza"
misiu kolaborowy jest dokladnie odwrotnie, jak ktos chodzi i jezdzi wszedzie gdzie sie da to ma pelne prawo do pisania swoich opinii i wymagania od pilakrzykow zapierdalania o zwyciestwo w KAŻDYM meczu.
sezon w 3 lidze bez gry o awans to kupa hajsu w błoto
jak nawet Sieklinski, ktory obiecywał złote góry, gada takie rzeczy to ja jestem coraz blizej opcji chodzenia na mecze WYŁĄCZNIE w celach melanżowo-towarzyskich.
"tych chlopcow stac na gre w 1 lidze" to co, odejdzie 2-3 i odrazu bronimy sie przed spadkiem do 5??? paranoja
"Jak nie masz ochoty to nie chodź nikt Cię nie zmusza"
misiu kolaborowy jest dokladnie odwrotnie, jak ktos chodzi i jezdzi wszedzie gdzie sie da to ma pelne prawo do pisania swoich opinii i wymagania od pilakrzykow zapierdalania o zwyciestwo w KAŻDYM meczu.
[quote="misiek"]Dokładnie . Jak nie masz ochoty to nie chodź nikt Cię nie zmusza .
Dzięki, jakbyś nie widział to od 89 roku do tej szmacianej trzeciej ligi jakos tez mnie nikt nie zmuszal. Aby zrozumiec co mialem na mysli trzeba jednak miec troche oleju w glowie
Mamy grac o utrzymanie?
Czyli co Korona ze swiomi juniorami ogrywa kazdego, lacznie ze wzmocnionym Hutnikiem w cuglach, a my majac podobna o ile nie lepsza mlodziez mamy nastawiac sie na utrzymanie?
Finanse?
Sa złe, ale kto ma lepszą sytuację w naszej lidze? Puszcza i kto jeszcze?
Gramy o utrzymanie- a kogo nie bedzie w porownaniu z jedna z lepszych rund wisoennych. Moze Pasionka, moze Pyciaka, moze Kepy (ktory i tak nie gral na wisone)
Czyli wtedy golilismy frajerow po 8-0 a teraz gramy o utrzymanie
Jak sobie takie stawiamy cele to rzeczywiscie, grajmy o utrzymanie.
Tylko nie wiem jak w takim razie widzicie przyszlosc, bo przez najblizsze 5 lat nie mamy innej strategii niz korzystanie z samych juniorow.
Jak dla mnie finanse klubu, jezeli juz je tak faworyzujemy, a postawa grajkow to dwie rozne sprawy. Druzyne bedziemy miec moze minimalnie gorsza niz na wisone 2008, ale teoretycznie powinna byc o wiele bardziej juz zgrana. Czyli co wtedy czub teraz utrzymanie?
Kto w zeszlym sezonie liczyl na Turbase, Jurkoweskie itp? Teraz takze podobne talenty sie powinny pojawic, wszak sztab szkoleniowy nie mogl sie nachwalic kolejnych rocznikow
Wiec dajcie juz sposkoj z tym pesymizmem i stawianiem sobie celow, ktore sa uwlaczajace i jeszce mi ktos napisze ze jak nie chce to nie musze tego ogladac- porazka
Dla mnie ta druzyna ma byc w czubie tabeli o ile nie mocnym liderem, pierdoli mnie czy wywalczenie awansu pozniej olejmy czy nie. Chociaż Sieklinski ma u mnie duzy kredyt zaufania, to powli takim gadaniem tez mnie zaczyna wk.....
Dzięki, jakbyś nie widział to od 89 roku do tej szmacianej trzeciej ligi jakos tez mnie nikt nie zmuszal. Aby zrozumiec co mialem na mysli trzeba jednak miec troche oleju w glowie
Mamy grac o utrzymanie?
Czyli co Korona ze swiomi juniorami ogrywa kazdego, lacznie ze wzmocnionym Hutnikiem w cuglach, a my majac podobna o ile nie lepsza mlodziez mamy nastawiac sie na utrzymanie?
Finanse?
Sa złe, ale kto ma lepszą sytuację w naszej lidze? Puszcza i kto jeszcze?
Gramy o utrzymanie- a kogo nie bedzie w porownaniu z jedna z lepszych rund wisoennych. Moze Pasionka, moze Pyciaka, moze Kepy (ktory i tak nie gral na wisone)
Czyli wtedy golilismy frajerow po 8-0 a teraz gramy o utrzymanie
Jak sobie takie stawiamy cele to rzeczywiscie, grajmy o utrzymanie.
Tylko nie wiem jak w takim razie widzicie przyszlosc, bo przez najblizsze 5 lat nie mamy innej strategii niz korzystanie z samych juniorow.
Jak dla mnie finanse klubu, jezeli juz je tak faworyzujemy, a postawa grajkow to dwie rozne sprawy. Druzyne bedziemy miec moze minimalnie gorsza niz na wisone 2008, ale teoretycznie powinna byc o wiele bardziej juz zgrana. Czyli co wtedy czub teraz utrzymanie?
Kto w zeszlym sezonie liczyl na Turbase, Jurkoweskie itp? Teraz takze podobne talenty sie powinny pojawic, wszak sztab szkoleniowy nie mogl sie nachwalic kolejnych rocznikow
Wiec dajcie juz sposkoj z tym pesymizmem i stawianiem sobie celow, ktore sa uwlaczajace i jeszce mi ktos napisze ze jak nie chce to nie musze tego ogladac- porazka
Dla mnie ta druzyna ma byc w czubie tabeli o ile nie mocnym liderem, pierdoli mnie czy wywalczenie awansu pozniej olejmy czy nie. Chociaż Sieklinski ma u mnie duzy kredyt zaufania, to powli takim gadaniem tez mnie zaczyna wk.....