Suche Stawy to NASZ dom NIE do wynajęcia
-
-
-
KURwa cytat z innego tematu:
Montowanie słupów rozpoczęło się od wewnątrz trybun. Nie udało mi się jeszcze dokładnie ustalić dlaczego, ale może to wynikać z warunków technicznych i niemożliwości ustawienie tych słupów gdzie indziej. Przy najbliższej okazji postaram się o dokładniejsze info na ten temat.
NAPISANE PRZEZ Oro ( czy tam informacje... co za różnica))
Montowanie słupów rozpoczęło się od wewnątrz trybun. Nie udało mi się jeszcze dokładnie ustalić dlaczego, ale może to wynikać z warunków technicznych i niemożliwości ustawienie tych słupów gdzie indziej. Przy najbliższej okazji postaram się o dokładniejsze info na ten temat.
NAPISANE PRZEZ Oro ( czy tam informacje... co za różnica))
luke.krak pisze:to co sie dzieje to jakaś masakra!! jak kurwa moze stac slup od wewnatrz...jeszcze zapewne przed H stanie jeden slup... przeciez to idiotyczne, bede patrzyl na to i sie smial i jednoczesnie płakał toż to bedzie obciach bo juz nie mowie o chujowym komforcie ogladania meczów...
To bylo już wiadome jak przywieźli je na murawe... Jakby mieli montować na koronie to by tam zostawili.
- centrum nh
No niestety przyszło nam kibicować takiemu, a nie innemu klubowi. Dziecku Stalina, komuny, wąsiatych cwaniaczków, czyli poprostu zwykłych gnoji, którzy tylko patrzą by się nachapać. Wcześniej było cacy, jak kombinat dawał pieniążki na wszystko, a teraz to tylko można ukraść by mieć
Słupy od wewnątrz, no poprostu zajefajnie. Czekam na kolejne rewelacje, bo z pewnością będą
Słupy od wewnątrz, no poprostu zajefajnie. Czekam na kolejne rewelacje, bo z pewnością będą

"Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo