Nieoficjalne afisze - wchodzimy na osiedla

Akcje i pomysły marketingowe.
Przetargi, reklamy, sponsoring.
Public Relations. Gorące newsy ze Sportowej S.A.

Moderatorzy: dUfio, marketing, HQSa

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » wt wrz 27, 2005 3:09 pm

Zajebioza plakaciki , kurde szkoda ,że kolorowe takie drogie są , jeszcze lepiej by wyglądały , gratulacje dla pomysłodawcy.
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » wt wrz 27, 2005 5:45 pm

Hehe ma ktoś kolorową wersje tego rysunku z cubasą?? Fajne by było na vlepke ;) Miażdzy mnie ten rysunek ;)

Ogólnie pomysł fajny, tylko na przykład dodałbym herb Hutnika i rywala

Awatar użytkownika
Cato

Postautor: Cato » śr wrz 28, 2005 10:19 am

akcja plakatowa ogólnie jak najlepszym pomysłem jest, ja tylko dodam od siebie,że <tak jak to ktoś już wspomniał> często ludzie przechodzą obojętnie obok wszelkich tablic "rzucając" tylko wzrokiem niedbale po ogłoszeniach. wg mnie pomogłoby zrobienie na biało-czarnym plakacie przynajmniej napisu Hutnik niebieskim kolorem - żeby się wyróżniało,żeby już pierwszy kontakt wzrokowy mówił,o co chodzi.. prosta zasada kontrastu - rzuci się w oczy Hutnik - ktośpodejdzie i przeczyta dalej, może zainteresuje się i przyjdzie...a w trosce o zasobność wszystkich drukujących - nie będzie prawie różnic w kosztach :wink:
być HUTNIKIEM to być najgorętszym
ten kawałek męczy niekumatych

Hutnik_Skarpa

Postautor: Hutnik_Skarpa » śr wrz 28, 2005 3:28 pm

Cato pisze:akcja plakatowa ogólnie jak najlepszym pomysłem jest, ja tylko dodam od siebie,że <tak jak to ktoś już wspomniał> często ludzie przechodzą obojętnie obok wszelkich tablic "rzucając" tylko wzrokiem niedbale po ogłoszeniach. wg mnie pomogłoby zrobienie na biało-czarnym plakacie przynajmniej napisu Hutnik niebieskim kolorem - żeby się wyróżniało,żeby już pierwszy kontakt wzrokowy mówił,o co chodzi.. prosta zasada kontrastu - rzuci się w oczy Hutnik - ktośpodejdzie i przeczyta dalej, może zainteresuje się i przyjdzie...a w trosce o zasobność wszystkich drukujących - nie będzie prawie różnic w kosztach :wink:

Tylko że te plakaty nie są wszystkie drukowane bo to byłoby nieopłacalne. Jest drukowanych kilka kopii i są one kserowane a nawet gdyby niebieski był drukowany to na czarno-białym xero widać tego nie będzie.

marketing

Postautor: marketing » wt paź 11, 2005 9:55 pm

Zapraszam do odbioru (pokój 206, sekretariat, Cafe Corner) i rozklejania po dzielnicy plakatów zapraszających na kolejny mecz.
Obrazek
W wersji do odebrania są polskie litery.

Awatar użytkownika
DorotkaHKS

Postautor: DorotkaHKS » wt paź 11, 2005 10:10 pm

oooooooo super:) miazdzy plakacik:)
HKS ---=== Zawsze i wszędzie nieważne jak będzie ===--- HKS

Junior

Postautor: Junior » wt paź 11, 2005 10:44 pm

Plakat ok tylko może skład niedobrany tak jak ma być nawet przy 3-4-3 powinno bycSotnicki - Kępa-Pasionek-Stanula(Błachacz) - Kostera(skoro juz musi byc jako pomocnik to defensywny, ewentualnie forstoper)-Lipecki-Kaczor-Stolarz - Madejski-Dutka(Jarosz)-Antas(Swenda)
"Hutniczy chłopie bądź na Topie"

HQSa

Postautor: HQSa » pn paź 24, 2005 10:28 pm

Kolejny mecz, kolejna szansa by każdy z was włączył się w walkę o obudzenie hutniczej fascynacji w mieszkańcach wyjatkowej dzielnicy. Plakaty do odebrania w pokoju 206, sekretariacie, Cafe Corner oraz u dyspozytorów.
Obrazek
"To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady." L.J. Kern TYLKO Hutnik

Awatar użytkownika
snuff

Postautor: snuff » pn paź 24, 2005 10:40 pm

Plakat ok ale lepiej by było wykorzystać motyw tabeli przed meczem z Avią ( pod warunkiem 2 zwycięstw z Sanokiem i Leżajskiem)

Awatar użytkownika
HDS

Postautor: HDS » wt paź 25, 2005 6:43 am

snuff pisze:... motyw tabeli....
HQSa i nie brac zywcem z 90minut.pl owej tabeli, nie mogles wczoraj powiedziec ze takowa potrzebujesz? Moment bys ja mial ....

marketing

Postautor: marketing » śr lis 09, 2005 12:16 am

Dopiero przed tym meczem nieoficjalne plakaty zyskują na znaczeniu. Każdy, kto może i chce sie przyczynić do wzrostu frekwencji na ostatnim w rundzie meczu znajdzie poniższe plakaty w klubie:
- w pokoju 206;
- w sekretariacie;
- w Cafe Corner;
- u dyspozytorów.

Obrazek

Awatar użytkownika
ciach_bamboocha

Postautor: ciach_bamboocha » śr lis 09, 2005 7:39 am

jak dla mnie troche niewyrazny motyw biletu za 1 zł :?

wg mnie powinien byc u góry wyrazny szyld: BILET ZA ZŁOTÓWKĘ!!!

poza tmy moneta moze nie wyjsc na ksero adnie :/

no nic przed kserowaniem trzeba bedzie wprowadzic własne korekty ;)
Obrazek

A.C.A.B

Postautor: A.C.A.B » śr lis 09, 2005 10:05 am

jak jest niewyraźna to chyba musisz mieć złotówke wielkości kartki A4 bo złotówka wyszła jak należy i rzuca się w oczy na afiszach

Awatar użytkownika
ciach_bamboocha

Postautor: ciach_bamboocha » śr lis 09, 2005 12:09 pm

ehhh panie "wszystkie słuzby są sk.......i" nie chodziło mi o wielkosc złotówki lecz o sam fakt ze na plakacie NIE MA wyraźnie napisane ze bilet kosztuje złotówke, jest wprawdzie ten rebus z rysunkiem monety ale na 1 rzut oka nie jest zbyt zrozumiały
sprawe rozwiazałby (uzupenił) wyrazny napis na dole "wstep jedynie 1 zł" i byoby po sprawie
Obrazek

marketing

Postautor: marketing » śr lis 09, 2005 2:38 pm

Nieoficjalne plakaty do odebrania także pod zegarem na Pl.Centralnym w środę (g.17) i czwartek (g. 16). Wspólna sprawa!