ISPAT ...

Akcje i pomysły marketingowe.
Przetargi, reklamy, sponsoring.
Public Relations. Gorące newsy ze Sportowej S.A.

Moderatorzy: dUfio, marketing, HQSa

Łukasz

Postautor: Łukasz » pn cze 27, 2005 10:15 pm

po co nam rzecznik w 3 lidze??? i kto go oplaci ??? chyba ze znajdzie sie ktos wygadany i zajmie sie tym charytatywnie

Hutnik_Skarpa

Postautor: Hutnik_Skarpa » pn cze 27, 2005 10:24 pm

Tak!! Ja ze swojej strony proponuje Huteusza albo Wlazlego :lol:

Awatar użytkownika
Robin

Postautor: Robin » pn cze 27, 2005 11:07 pm

1. Musi być jakaś polityka informacyjna w tym klubie !!! Rozumiem rzecznik byłby za drogi więc odpada, strona internetowa byłaby aktualizowana co roku więc odpada, więc pytam się CO?
2. Co się tyczy Pana T. - jeśli ktoś zapomniał to ja mu przypomnę, obietnice wyborcze tyczące się m.in. Hutnika. Szanuję go jako wiernego kibica, lokalnego pariotę, lecz w działaniach, które dały by jakiś widoczny efekt na razie zdecydowanie zawiódł.

Awatar użytkownika
HDS

Postautor: HDS » pn cze 27, 2005 11:17 pm

Robin pisze: ...Rozumiem rzecznik byłby za drogi więc odpada,...
jak narazie, (jak to ktoś gdzieś powiedzial) informacje ktore wychodza z klubu, od prezesa sa wystarczające(choć nie zawsze) wiec rzecznik bylby zbednym wydatkiem(pensja)
Robin pisze:strona internetowa byłaby aktualizowana co roku więc odpada,..
hmmm zmieni sie to (mam nadzieje) niebawem

Robin pisze:... przypomnę, obietnice wyborcze tyczące się m.in. Hutnika. ...
przypomnij bo zapomnialem(podaj źródlo informacji)

Awatar użytkownika
Robin

Postautor: Robin » pn cze 27, 2005 11:32 pm

Źródłem jest moja pamięć, a obietnice to poprawa tego wszystkiego co w klubie złe, przestarzałe, nieprofesjonalne. Jak czas pokazał wszystko poszło w odwrotnym kierunku. A ludzi rozlicza się nie za intencje, lecz za efekty.

Awatar użytkownika
HDS

Postautor: HDS » pn cze 27, 2005 11:39 pm

Robin pisze:Źródłem jest moja pamięć, ....
chcę materialu źródlowego, tzn szczególowo przytoczone obietnice MT...

Robin pisze:... poprawa tego wszystkiego co w klubie złe, przestarzałe, nieprofesjonalne...
zmiany kadrowe które pomalu nastepują(zarząd), zaangarzowanie w dofinansowanie z UMK budowy boiska wielufunkcyjnego, forsowanie dofinansowania na modernizację stadionu to malo?? Bylo zle jest lepiej...

Robin pisze:Jak czas pokazał wszystko poszło w odwrotnym kierunku....
możesz trochę rozwinąć swą wypowiedź??

Awatar użytkownika
Robin

Postautor: Robin » wt cze 28, 2005 8:30 am

Widzę, że bardzo trudno jest Ci uzmysłowić fakt, że w klubie jest bardzo źle - a fakt przebywania w 3 lidze jest tego najlepszym odzwierciedleniem. A dofinansowanie, modernizacja, budowa boiska wielofunkcyjnego to chyba żart z Twojej strony. Wiadomo czego oczekujemu i czego oczekiwaliśmy: SPONSORA, który by nas wyciągnał z trzeciej ligi. A nie tego co wszyscy dostają, bo i przecież Wisła, Cracovia dostała ogromne środki na stadion i niedaleka Wanda, i wiele innych klubów. Więc Ci odpowiadam to co dostaliśmy to kpina w biały dzień. I jeśli tym się zadowalasz to jesteś małostkowy.

Co się tyczy TM to może zamiast traktować go jak świętą krowę, będziemy oceniać realnie, że z wielu zadań których się podjął niewiele zakończyło się powodzeneim. A w tej najważniejszej sprawie by Hutnik mógł powrócić na należne mu miejsce: na razie całkowita klapa.

Awatar użytkownika
HDS

Postautor: HDS » wt cze 28, 2005 8:42 am

Robin pisze:Widzę, że bardzo trudno jest Ci uzmysłowić fakt, że w klubie jest bardzo źle - a fakt przebywania w 3 lidze jest tego najlepszym odzwierciedleniem.
w klubie nigdy nie bylo rewelacyjnie ale jest duzo duzo lepiej niżeli powiedzmy przed dwoma sezonami...

Robin pisze:A dofinansowanie, modernizacja, budowa boiska wielofunkcyjnego to chyba żart z Twojej strony.
Żart?? zważywszy że przez poprzednie lata z kasy miasta nie wplynela do budzetu klubowego ani jedna zlotówka?? To jest żart??

Robin pisze:Wiadomo czego oczekujemu i czego oczekiwaliśmy: SPONSORA, który by nas wyciągnał z trzeciej ligi. A nie tego co wszyscy dostają, bo i przecież Wisła, Cracovia dostała ogromne środki na stadion i niedaleka Wanda, i wiele innych klubów. Więc Ci odpowiadam to co dostaliśmy to kpina w biały dzień. I jeśli tym się zadowalasz to jesteś małostkowy.
z tego co tu napisales wnioskuje ze chcialbys by miasto bylo sponsorem Hutnika?? Te kluby dostaly dofinansowanie na budowe stadionu, odpowienie do rangi jaka obecnie zajmują, a Wanda dostala pieniadze na modernizacje hali sportowej i ogrodzenia wokol stadionu zuzlowego...

Osoba która nie byla w stanie pozyskać sponsora dla Hutnika, odeszla juz z klubu, zobaczymy jak teraz bedzie...

Robin pisze:Co się tyczy TM to może zamiast traktować go jak świętą krowę, będziemy oceniać realnie, że z wielu zadań których się podjął niewiele zakończyło się powodzeneim.
Nie uważam MT za świętą krowętylko realnie oceniam to co uczynil w (bez)posredni dla klubu

Robin pisze:A w tej najważniejszej sprawie by Hutnik mógł powrócić na należne mu miejsce: na razie całkowita klapa.
przepraszam- czy mi sie zdaje czy MT nie jest w zarzadzie i nie ma wplywu na bezposrednie decyzje które zapadaly w klubie dotyczace"powrotu na należne mu miejsce"

Awatar użytkownika
Robin

Postautor: Robin » wt cze 28, 2005 9:25 am

Do rzeczy:
1.Nie ma przełomu w tym żebyśmy mogli opuścić 3 ligę, jedyną możliwością jest sponsor - którego nie ma.
2.Poprawa infrastruktury: ogrodzenie wokół obiektów, foteliki, boisko wielofunkcyjne: z tego mamy się cieszyć?
3. I pytanie co Twoim (Waszym) zdaniem uczynił TM dla klubu, żeby go wyrwać z marazmu 3 ligi? Dopomógł w dofinansowaniu? Zapewne i bez Niego byśmy je dostali! Czas na fakty panie Twaróg, bo na razie to mnie pan rozczarował ( i drugi raz głosu na pana już nie oddam ).

Hutnik_Skarpa

Postautor: Hutnik_Skarpa » wt cze 28, 2005 9:41 am

Robin pisze:Do rzeczy:
1.Nie ma przełomu w tym żebyśmy mogli opuścić 3 ligę, jedyną możliwością jest sponsor - którego nie ma.
2.Poprawa infrastruktury: ogrodzenie wokół obiektów, foteliki, boisko wielofunkcyjne: z tego mamy się cieszyć?
3. I pytanie co Twoim (Waszym) zdaniem uczynił TM dla klubu, żeby go wyrwać z marazmu 3 ligi? Dopomógł w dofinansowaniu? Zapewne i bez Niego byśmy je dostali! Czas na fakty panie Twaróg, bo na razie to mnie pan rozczarował ( i drugi raz głosu na pana już nie oddam ).

1. Pezłomu nie musi być wystarczy że klub ustali jakies uczciwe premie i kupi 2,3 piłkarzy i przy równej formie z tym składem awans powinnismy sobie zapewnic.
2. A co mam płakać z tego powodu??
3. Nie wiem co ty tak MT czepiasz. On robie wiecej dla Hutnika i NH niż kto inny wiec nie wiem czym Cie tak rozczarowal...

pozdro!

dUfio

Postautor: dUfio » wt cze 28, 2005 10:04 am

Robin pisze:2.Poprawa infrastruktury: ogrodzenie wokół obiektów, foteliki, boisko wielofunkcyjne: z tego mamy się cieszyć?

tak

Robin pisze:. I pytanie co Twoim (Waszym) zdaniem uczynił TM dla klubu, żeby go wyrwać z marazmu 3 ligi? Dopomógł w dofinansowaniu? Zapewne i bez Niego byśmy je dostali! .

pewnie tego nie wiesz bo to było przed Twoja działalnościa na forum, ale miasto chciało dać dużo mniejsze pieniadze dla Hutnika, i min. dzieki interwencji MT dostalismy więcej :!:

BarteKSH

Postautor: BarteKSH » wt cze 28, 2005 10:09 am

A ja mam takie pytanie kiedy nasz rodzynek w zarządzie poda nam jakieś świeże info na temat tego jak wyglądają rozmowy z Mittalem , Fortis bankiem czy jakimkolwiek innym sponsorem :?: Panie Danek w panu nadzieja :D

Awatar użytkownika
MarianHKS

Postautor: MarianHKS » wt cze 28, 2005 10:48 am

Robin ,a moze Ty zadasz sobie pytanie :Co Ty zrobiłes dla Nowej Huty i Hutnika?? Bo wydaje mi się ,że potrafisz tylko narzekać.Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Michas

Postautor: Michas » wt cze 28, 2005 11:48 am

Widze że niektórzy nie potrafią docenić tego co inni robią dla klubu.Uwierz Robin że gdyby nir MT to by było o wiele gorzej.Powoli następują zmiany w zarządzie i mam nadzieje że sytuacja będzie powoli sie porawiać.Gdyby tak mieć sponsora to już bedzie duży krok na przód,no ale to zadanie dla zarządu.Powodzenia panowie!!
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!

Awatar użytkownika
snuff

Postautor: snuff » wt cze 28, 2005 11:58 am

Rozmawiałem z Piotrkiem i zdeklaował się, że będzie w miarę regulrnie relacjonowal sytuację w klubie. Mam propozycje, że by założyć specjalny temet pt." pytania do zarządu? " w którym można by było zadawć konkretne pytania do członków zarządu ( w domyśle Piotrka) i gdzie pojawiały by się odpowiedzi. Z tego co mi wiadomo, Nasz wice-prezes staruje dopiero od 1. VII.2005 więc wcześniej nie ma co liczyć na jakieś info z jego strony.