ISPAT ...
Moderatorzy: dUfio, marketing, HQSa
-
1. Musi być jakaś polityka informacyjna w tym klubie !!! Rozumiem rzecznik byłby za drogi więc odpada, strona internetowa byłaby aktualizowana co roku więc odpada, więc pytam się CO?
2. Co się tyczy Pana T. - jeśli ktoś zapomniał to ja mu przypomnę, obietnice wyborcze tyczące się m.in. Hutnika. Szanuję go jako wiernego kibica, lokalnego pariotę, lecz w działaniach, które dały by jakiś widoczny efekt na razie zdecydowanie zawiódł.
2. Co się tyczy Pana T. - jeśli ktoś zapomniał to ja mu przypomnę, obietnice wyborcze tyczące się m.in. Hutnika. Szanuję go jako wiernego kibica, lokalnego pariotę, lecz w działaniach, które dały by jakiś widoczny efekt na razie zdecydowanie zawiódł.
jak narazie, (jak to ktoś gdzieś powiedzial) informacje ktore wychodza z klubu, od prezesa sa wystarczające(choć nie zawsze) wiec rzecznik bylby zbednym wydatkiem(pensja)Robin pisze: ...Rozumiem rzecznik byłby za drogi więc odpada,...
hmmm zmieni sie to (mam nadzieje) niebawemRobin pisze:strona internetowa byłaby aktualizowana co roku więc odpada,..
przypomnij bo zapomnialem(podaj źródlo informacji)Robin pisze:... przypomnę, obietnice wyborcze tyczące się m.in. Hutnika. ...
chcę materialu źródlowego, tzn szczególowo przytoczone obietnice MT...Robin pisze:Źródłem jest moja pamięć, ....
zmiany kadrowe które pomalu nastepują(zarząd), zaangarzowanie w dofinansowanie z UMK budowy boiska wielufunkcyjnego, forsowanie dofinansowania na modernizację stadionu to malo?? Bylo zle jest lepiej...Robin pisze:... poprawa tego wszystkiego co w klubie złe, przestarzałe, nieprofesjonalne...
możesz trochę rozwinąć swą wypowiedź??Robin pisze:Jak czas pokazał wszystko poszło w odwrotnym kierunku....
Widzę, że bardzo trudno jest Ci uzmysłowić fakt, że w klubie jest bardzo źle - a fakt przebywania w 3 lidze jest tego najlepszym odzwierciedleniem. A dofinansowanie, modernizacja, budowa boiska wielofunkcyjnego to chyba żart z Twojej strony. Wiadomo czego oczekujemu i czego oczekiwaliśmy: SPONSORA, który by nas wyciągnał z trzeciej ligi. A nie tego co wszyscy dostają, bo i przecież Wisła, Cracovia dostała ogromne środki na stadion i niedaleka Wanda, i wiele innych klubów. Więc Ci odpowiadam to co dostaliśmy to kpina w biały dzień. I jeśli tym się zadowalasz to jesteś małostkowy.
Co się tyczy TM to może zamiast traktować go jak świętą krowę, będziemy oceniać realnie, że z wielu zadań których się podjął niewiele zakończyło się powodzeneim. A w tej najważniejszej sprawie by Hutnik mógł powrócić na należne mu miejsce: na razie całkowita klapa.
Co się tyczy TM to może zamiast traktować go jak świętą krowę, będziemy oceniać realnie, że z wielu zadań których się podjął niewiele zakończyło się powodzeneim. A w tej najważniejszej sprawie by Hutnik mógł powrócić na należne mu miejsce: na razie całkowita klapa.
w klubie nigdy nie bylo rewelacyjnie ale jest duzo duzo lepiej niżeli powiedzmy przed dwoma sezonami...Robin pisze:Widzę, że bardzo trudno jest Ci uzmysłowić fakt, że w klubie jest bardzo źle - a fakt przebywania w 3 lidze jest tego najlepszym odzwierciedleniem.
Żart?? zważywszy że przez poprzednie lata z kasy miasta nie wplynela do budzetu klubowego ani jedna zlotówka?? To jest żart??Robin pisze:A dofinansowanie, modernizacja, budowa boiska wielofunkcyjnego to chyba żart z Twojej strony.
z tego co tu napisales wnioskuje ze chcialbys by miasto bylo sponsorem Hutnika?? Te kluby dostaly dofinansowanie na budowe stadionu, odpowienie do rangi jaka obecnie zajmują, a Wanda dostala pieniadze na modernizacje hali sportowej i ogrodzenia wokol stadionu zuzlowego...Robin pisze:Wiadomo czego oczekujemu i czego oczekiwaliśmy: SPONSORA, który by nas wyciągnał z trzeciej ligi. A nie tego co wszyscy dostają, bo i przecież Wisła, Cracovia dostała ogromne środki na stadion i niedaleka Wanda, i wiele innych klubów. Więc Ci odpowiadam to co dostaliśmy to kpina w biały dzień. I jeśli tym się zadowalasz to jesteś małostkowy.
Osoba która nie byla w stanie pozyskać sponsora dla Hutnika, odeszla juz z klubu, zobaczymy jak teraz bedzie...
Nie uważam MT za świętą krowętylko realnie oceniam to co uczynil w (bez)posredni dla klubuRobin pisze:Co się tyczy TM to może zamiast traktować go jak świętą krowę, będziemy oceniać realnie, że z wielu zadań których się podjął niewiele zakończyło się powodzeneim.
przepraszam- czy mi sie zdaje czy MT nie jest w zarzadzie i nie ma wplywu na bezposrednie decyzje które zapadaly w klubie dotyczace"powrotu na należne mu miejsce"Robin pisze:A w tej najważniejszej sprawie by Hutnik mógł powrócić na należne mu miejsce: na razie całkowita klapa.
Do rzeczy:
1.Nie ma przełomu w tym żebyśmy mogli opuścić 3 ligę, jedyną możliwością jest sponsor - którego nie ma.
2.Poprawa infrastruktury: ogrodzenie wokół obiektów, foteliki, boisko wielofunkcyjne: z tego mamy się cieszyć?
3. I pytanie co Twoim (Waszym) zdaniem uczynił TM dla klubu, żeby go wyrwać z marazmu 3 ligi? Dopomógł w dofinansowaniu? Zapewne i bez Niego byśmy je dostali! Czas na fakty panie Twaróg, bo na razie to mnie pan rozczarował ( i drugi raz głosu na pana już nie oddam ).
1.Nie ma przełomu w tym żebyśmy mogli opuścić 3 ligę, jedyną możliwością jest sponsor - którego nie ma.
2.Poprawa infrastruktury: ogrodzenie wokół obiektów, foteliki, boisko wielofunkcyjne: z tego mamy się cieszyć?
3. I pytanie co Twoim (Waszym) zdaniem uczynił TM dla klubu, żeby go wyrwać z marazmu 3 ligi? Dopomógł w dofinansowaniu? Zapewne i bez Niego byśmy je dostali! Czas na fakty panie Twaróg, bo na razie to mnie pan rozczarował ( i drugi raz głosu na pana już nie oddam ).
-
Robin pisze:Do rzeczy:
1. Pezłomu nie musi być wystarczy że klub ustali jakies uczciwe premie i kupi 2,3 piłkarzy i przy równej formie z tym składem awans powinnismy sobie zapewnic.
2. A co mam płakać z tego powodu??
3. Nie wiem co ty tak MT czepiasz. On robie wiecej dla Hutnika i NH niż kto inny wiec nie wiem czym Cie tak rozczarowal...
pozdro!
Robin pisze:2.Poprawa infrastruktury: ogrodzenie wokół obiektów, foteliki, boisko wielofunkcyjne: z tego mamy się cieszyć?
tak
Robin pisze:. I pytanie co Twoim (Waszym) zdaniem uczynił TM dla klubu, żeby go wyrwać z marazmu 3 ligi? Dopomógł w dofinansowaniu? Zapewne i bez Niego byśmy je dostali! .
pewnie tego nie wiesz bo to było przed Twoja działalnościa na forum, ale miasto chciało dać dużo mniejsze pieniadze dla Hutnika, i min. dzieki interwencji MT dostalismy więcej

Widze że niektórzy nie potrafią docenić tego co inni robią dla klubu.Uwierz Robin że gdyby nir MT to by było o wiele gorzej.Powoli następują zmiany w zarządzie i mam nadzieje że sytuacja będzie powoli sie porawiać.Gdyby tak mieć sponsora to już bedzie duży krok na przód,no ale to zadanie dla zarządu.Powodzenia panowie!!
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!
Rozmawiałem z Piotrkiem i zdeklaował się, że będzie w miarę regulrnie relacjonowal sytuację w klubie. Mam propozycje, że by założyć specjalny temet pt." pytania do zarządu? " w którym można by było zadawć konkretne pytania do członków zarządu ( w domyśle Piotrka) i gdzie pojawiały by się odpowiedzi. Z tego co mi wiadomo, Nasz wice-prezes staruje dopiero od 1. VII.2005 więc wcześniej nie ma co liczyć na jakieś info z jego strony.