Hutniczy marketing
Moderatorzy: dUfio, marketing, HQSa
-
A coś sądze ze moja szkoła to by nie przyjechała... sami wiślacy choc juz trzech udalo mi sie 'przerzucić' na Hutnika - ale wiadomo na mecze sie boja chodzic to jest takie gadanie 'jestem za ...........' a meczu nigdy na oczy nie widzieli
Cała szkoła tramwajem... ojeezuuu musieliby wynająć chyba z 10 tramwajów
pozatym by sie bali jechać do Nowej Huty...
Nauczycielka w szkole na przerwach puszcza texty (czasami sie drzemy
) "ja wam dam Hutnik"
a na wislakow nie reaguje
Tylko jeden nauczyciel mądry kazał schować szalik wisły gnojkowi jednemu
a inni 'aaa wisła to może być'
Jeszcze dam jeden szkolny przykład z lekcji polaka o kolorach (dawno temu) trzeba było dokończyć zdanie "szalik w ................. pasy" zglasza sie jeden gosciu "bialo-czerwone" to nauczycielka gada "pewnie Cracovia" a jak sie zglosilem ja i powiedzialem "bialo-blekitno-niebieskie" to sie zdziwila

Cała szkoła tramwajem... ojeezuuu musieliby wynająć chyba z 10 tramwajów

a na wislakow nie reaguje

Jeszcze dam jeden szkolny przykład z lekcji polaka o kolorach (dawno temu) trzeba było dokończyć zdanie "szalik w ................. pasy" zglasza sie jeden gosciu "bialo-czerwone" to nauczycielka gada "pewnie Cracovia" a jak sie zglosilem ja i powiedzialem "bialo-blekitno-niebieskie" to sie zdziwila

huteusz pisze:Jeszcze dam jeden szkolny przykład z lekcji polaka o kolorach (dawno temu) trzeba było dokończyć zdanie "szalik w ................. pasy" zglasza sie jeden gosciu "bialo-czerwone" to nauczycielka gada "pewnie Cracovia" a jak sie zglosilem ja i powiedzialem "bialo-blekitno-niebieskie" to sie zdziwila
A jednak tak jak myślałem:chodzisz do przedszkola

Hutnik 1950 KRAKÓW-wiara która przetrwała wszystko
-
- Lukasz_HKS
-
-
Kurde ludzie konkrety...
Jak ktoś ma jakiś pomysł, to niech napisze go tutaj, chyba o to chodzi, a nie, żeby sobie dyskutować na dwie strony o jednej rzeczy.
Ja np. proponowałbym przesłać do Gazety Wyborczej Herb Hutnika. Dziś w pracy czytałem artykuły i co? W tle artykułu o Cracovii ich herb, w tle artykułu o Wiśle ich herb, a w artykule o nas nic, nic, nic...
W każdym razie myślmy nad jakimiś pomysłami, ideami...
Pierwszym zadaniem jest pozyskanie sponsorów na bilety. Ma ktoś jakieś dojścia? Jakieś pomysły?
Pozdrawiam.
PS: Możemy przeprowadziś taką akcję:
Każdy z nas wysyła smsy z neta do np. 25 numerów dziennie.
Treść smsa hmm coś o Hutniku, zwięźle i konkretnie.
Słyszałem o takich akcjach smsowych.
Byle by tylko nie powtarzać numerów, jakoś się umówić, dogadać, zawsze to coś.
Myśle, że w takim smsie powinien być adres Hutnika i numer telefonu.
Jeszcze raz pozdrawiam.
Jak ktoś ma jakiś pomysł, to niech napisze go tutaj, chyba o to chodzi, a nie, żeby sobie dyskutować na dwie strony o jednej rzeczy.
Ja np. proponowałbym przesłać do Gazety Wyborczej Herb Hutnika. Dziś w pracy czytałem artykuły i co? W tle artykułu o Cracovii ich herb, w tle artykułu o Wiśle ich herb, a w artykule o nas nic, nic, nic...

W każdym razie myślmy nad jakimiś pomysłami, ideami...
Pierwszym zadaniem jest pozyskanie sponsorów na bilety. Ma ktoś jakieś dojścia? Jakieś pomysły?
Pozdrawiam.
PS: Możemy przeprowadziś taką akcję:
Każdy z nas wysyła smsy z neta do np. 25 numerów dziennie.
Treść smsa hmm coś o Hutniku, zwięźle i konkretnie.
Słyszałem o takich akcjach smsowych.
Byle by tylko nie powtarzać numerów, jakoś się umówić, dogadać, zawsze to coś.
Myśle, że w takim smsie powinien być adres Hutnika i numer telefonu.
Jeszcze raz pozdrawiam.
-