Postautor: Informacja » czw sty 14, 2010 9:30 pm
Jeśli wydaje się Wam, że Wy tylko klaśniecie, pierdniecie czy gwizdniecie i wiadomości będą pisane jak na komendę, to coś Wam się chyba, że napiszę w miarę grzecznie, w głowach poprzestawiało. Mam w życiu co robić i gwarantuję Wam, że każda z tych czynności sprawia mi więcej przyjemności niż ciągłe użeranie się z Wami. Tym bardziej, że nie jestem Wam nic winien, nigdy nie byłem i nigdy nie będę.
Zastanawiałem się co z tym wszystkim zrobić, rozum podpowiadał mi, żeby to wszystko rzucić w diabły, silna wola, żeby się jeszcze trochę pomęczyć. Ale po przeczytaniu tego, co zdecydowana większość z Was pisze doszedłem do wniosku, że tym razem zwycięży rozum. Szkoda mi na pisanie dla Was czegokolwiek zdrowia i czasu. To czy będziecie mieli jakiekolwiek informacje mnie głęboko nie obchodzi. Tylko moja dobra wola spowodowała, że zgodziłem się na taką funkcję. Nigdy wcześniej coś takiego nie działało i pewnie nie będzie. Przeprowadzono eksperyment i - jeśli by ktoś pytał - uważam go za zdecydowanie poroniony.
Niniejszym rezygnuję z pełnienia funkcji informacyjnej. Wielu z Was to ucieszy, ale zapewniam Was - to również mam głęboko w dupie. Tym nielicznym, którzy próbowali skorzystać z tego kanału w sposób w jaki zakładano, że będzie działał dziękuję za kontakt i niejednokrotne interesujące inicjatywy. Całej reszcie powiem, że niezmiernie cieszę się, że nie będę musiał z Wami więcej rozmawiać. Jak również z tego, że - poza ukochanymi barwami, które de facto są w życiu wyborem przypadkowym - nic mnie z Wami nie łączy. Uświadomienie sobie tego to jedyna korzyść jaką ja wynoszę z ostatniego pół roku.
Żegnam.