Hutnik w mediach

Akcje i pomysły marketingowe.
Przetargi, reklamy, sponsoring.
Public Relations. Gorące newsy ze Sportowej S.A.

Moderatorzy: dUfio, marketing, HQSa

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » pn lis 02, 2009 2:55 pm

Obrazek
Dziennik Polski
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...

pawelhks

Postautor: pawelhks » pt lis 06, 2009 5:00 pm

flagus

Postautor: flagus » pt lis 06, 2009 6:45 pm

NIE DZIAŁA !!!!!!!!!!!!!!
http://www.pajacyk.pl
http://www.pustamiska.pl
Jedno kliknięcie dziennie --- to chyba niewiele.

Awatar użytkownika
metal
Site Admin
Kontakt:

Postautor: metal » pt lis 06, 2009 10:19 pm

Działa, działa.
ObrazekStaram się pisać poprawnie po polsku!

cnotal

Postautor: cnotal » pt lis 13, 2009 4:28 pm

Obrazek

flagus

Postautor: flagus » wt lis 17, 2009 8:47 am

Wczorajsza Wybiórcza o naszym meczu ani słowa.
O bardzo interesujących sparingach WC pół strony.
Myślałem że w związku z takim meczem coś napiszą ale w tej gazecie od nas ważniejsza jest nawet Nieciecza.
http://www.pajacyk.pl

http://www.pustamiska.pl

Jedno kliknięcie dziennie --- to chyba niewiele.

Awatar użytkownika
jarekb

Postautor: jarekb » wt lis 17, 2009 10:22 am

Dokładnie - opisali mecze z Afryki a o na nic.

Jednak w Krakowskiej byl fajny art + jako zdjęcie tygodnia nasz oświetlony stadion !

Ares

Postautor: Ares » wt lis 17, 2009 10:44 am

jarekb pisze:Jednak w Krakowskiej byl fajny art + jako zdjęcie tygodnia nasz oświetlony stadion !

Potwierdzam, bardzo przychylny artykuł w Krakowskiej, pochwalający piłkarzy i kibiców.

Z kolei portal sportowetempo.pl porównuje sobotni mecz do "romskiej stypy" czyli śpiewy i tańce ;) Link poniżej:

http://sportowetempo.pl/pn_malopolska_i ... otogaleria
Ostatnio zmieniony wt lis 17, 2009 10:58 am przez Ares, łącznie zmieniany 1 raz.

KSH74NH

Postautor: KSH74NH » wt lis 17, 2009 10:52 am

a nie macie mozliwosci skopiowania jakos na forum ?
dzisiaj juz pewnie nie zakupie wczorajszego wydania

Zlatan93

Postautor: Zlatan93 » wt lis 17, 2009 4:44 pm

Tabak, Brzezian, Pyciak i Świątek o...
meczu z Czarnymi, kibicach i zakończeniu rundy jesiennej.

http://www.magazynpilkarski.pl/?mod=news&nid=67396

Nie muszę Was prosić o komentarze :D

Pozostałe newsy III liga małopolsko-świętokrzyska:
http://www.magazynpilkarski.pl/?mod=liga&slid=322

MagazynPilkarski.pl

Awatar użytkownika
jarekb

Postautor: jarekb » ndz lis 22, 2009 7:53 pm

Awatar użytkownika
BINGONH

Postautor: BINGONH » pt lis 27, 2009 12:10 pm

Ares pisze:Owszem byłoby bębnienie ale dlatego że te kluby grają w wyższych klasach rozgrywkowych, są bardziej utytułowane i mają więcej kibiców, a nie dlatego że na Krzemionkach zawiązano spisek przeciwko Hutnikowi. Naprawdę nie widzicie róźnicy między WC a Hutnikiem czy nie chcecie widziec? Chociażby tej sportowej. Przecież to jest logiczne że jak upada 4-ligowy klub to raczej mało kogo to obchodzi.

Cracovia jak chyliła się ku upadkowi też była w 3 lidze w kilkuset osobową frekwencją.
Różnica jest taka że mam na koncie 5 tytułów mistrzowskich i więcej kibiców.
Nie zmienia to jednak faktu że Hutnik jest trzecią siłą w krakowie i tak powinien być traktowany
I nie mówcie że tak jest bo tak NIE JEST :!:
Kronika więcej czasu poświęca wieśniakom z Zabierzowa czy Górnikowi Wieliczka na którego chodzi 50 osób

Ares

Postautor: Ares » pt lis 27, 2009 12:38 pm

BINGONH pisze:
Ares pisze:Owszem byłoby bębnienie ale dlatego że te kluby grają w wyższych klasach rozgrywkowych, są bardziej utytułowane i mają więcej kibiców, a nie dlatego że na Krzemionkach zawiązano spisek przeciwko Hutnikowi. Naprawdę nie widzicie róźnicy między WC a Hutnikiem czy nie chcecie widziec? Chociażby tej sportowej. Przecież to jest logiczne że jak upada 4-ligowy klub to raczej mało kogo to obchodzi.

Cracovia jak chyliła się ku upadkowi też była w 3 lidze w kilkuset osobową frekwencją.
Różnica jest taka że mam na koncie 5 tytułów mistrzowskich i więcej kibiców.
Nie zmienia to jednak faktu że Hutnik jest trzecią siłą w krakowie i tak powinien być traktowany
I nie mówcie że tak jest bo tak NIE JEST :!:
Kronika więcej czasu poświęca wieśniakom z Zabierzowa czy Górnikowi Wieliczka na którego chodzi 50 osób

Nie zgodzę się ze stwierdzeniem że Kronika w tym sezonie więcej czasu poświęca "wieśniakom" z Zabierzowa czy Wieliczki (swoją drogą o ile Zabierzów jest wsią, to z kolei Wieliczka już raczej nie bardzo). Owszem w tamtym sezonie byli pokazywani częściej ale to tylko dlatego że oba kluby grały w wyższej lidze od nas i to akurat mnie nie dziwi. Natomiast w tym sezonie uważam że pod względem piłkarskim pokazują nas mniej więcej po równo a jeżeli doliczyć sprawy poza boiskowe związane z sytuacją klubu to można spokojnie stwierdzić że zdecydowanie częściej gościmy w Kronice od rywali z Wieliczki czy Zabierzowa.
Wiem że dla większosći kibiców Hutnika optymalny scenariusz byłby taki że Kronika pokazuje tylko nasze mecze i mówi się tylko o nas, a rywale z ligii siedzą cicho, ale uważam że nawet takie prowincjonalne kluby też mają prawo być pokazywane w TV choćby dlatego że sportowo reprezentują tą samą ligę co Hutnik. Więc skoro jest skrót z meczu Hutnika to nie widzę przeszkód żeby taki skrót był też z Wieliczki czy Zabierzowa. TVP Kraków to nie tylko Kraków ale również cała Małopolska. Z obserwacji wnioskuje że TVP Kraków przy pokazywaniu relacji kieruje się kryteriami ligowymi a nie ilością kibiców.

BINGONH napisałeś ciekawe stwierdzenie że "Hutnik jest trzecią siłą w krakowie i tak powinien być traktowany", zgadzam się z tym, chociaż pewnie jak wszyscy wolałbym żeby Hutnik zamiast "trzecim" był "jednym z trzech". I na tym polega problem, że w dalszym ciągu niektórzy złudnie myślą że dla mediów jestśmy "jednym z trzech". Otóż nie jesteśmy i prawdopodobnie nie bedziemy, przynajmniej nie szybko! Trzeba się z tym pogodzić że w obecnych realiach zawsze w mediach będzie więcej o WC niż o Hutniku. To przykre ale tak niestety jest, miedzy innymi dlatego że w świadomości zbyt wielu osób Hutnik jest postrzegany tylko jako klub dzielnicowy, więc zawsze bedzie w cieniu.

Z tego co ja pamiętam to gdy Cracovia kisiła sie w 3 lidze na krawędzi upadku, a my graliśmy w 2 lidze to wcale nie było nas w TVP Kraków mniej od nich, no ale może nie wszystko pamiętam.

Marcin_SuchaBeskidzka

Postautor: Marcin_SuchaBeskidzka » pt lis 27, 2009 1:30 pm

Muszę przyznać, czytając od czasu "wiadomego podkurwienia związanego z rzekomym sianiem przeze mnie antykrakowskiego fermentu" Twoje posty wyjątkowo wnikliwie, że prezentujesz niezwykle zdroworozsądkowe i obiektywne (o ile to w ogóle możliwe) podejście do większości spraw, z ktorym trudno się nie zgodzić, o ile tylko na pewne sprawy spojrzy sie od strony głowy, a niekoniecznie wyłącznie serca...

PS.Gdy Hutnik grał w wyższej lidze niż Cracovia, to z tego co pamiętam, było go w TV o wiele więcej niż Pasów.

Awatar użytkownika
BINGONH

Postautor: BINGONH » pt lis 27, 2009 1:45 pm

Ares pisze:Wiem że dla większosći kibiców Hutnika optymalny scenariusz byłby taki że Kronika pokazuje tylko nasze mecze i mówi się tylko o nas, a rywale z ligii siedzą cicho, ale uważam że nawet takie prowincjonalne kluby też mają prawo być pokazywane w TV choćby dlatego że sportowo reprezentują tą samą ligę co Hutnik.

A Ja bym tak wcale nie chciał bo chętnie obejrzę skróty z innych meczów, denerwuje mnie to że Hutnik gdy grał w trzeciej lidze często nie był pokazywany, za to był relacje z Wieliczki, Wolbromia :shock: , a później ulubionym miejscem wycieczek TV był Zabierzów. OK fajnie zobaczyć trochę egzotyki bo co z Krakowem Wolbrom ma wspólnego to naprawdę nie wiem ale mecz Hutnika z tego okresu powinny być zawsze przynajmniej domowe Pamiętam to dobrze bo nagrywałem na kasetę skróty z tych spotkań i nie raz czekałem całą kronikę sportową by zobaczyć wyniki na tablicy.