PRZEBUDOWA STADIONU <KONIECZNOŚĆ>

Akcje i pomysły marketingowe.
Przetargi, reklamy, sponsoring.
Public Relations. Gorące newsy ze Sportowej S.A.

Moderatorzy: dUfio, marketing, HQSa

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » pt sie 29, 2008 8:30 pm

mr.Vitaminka pisze:ja nie wiem czym się jaracie - nowy stadion - nowe problemy dla nas. zakaz przemieszczania między sektorami, totalna inwigilacja, rozmiar penisa wpisany do karty kibica, cotygodniowe badanie kału, już nie mówiąc o karach za piro czy w przyszłości pewnie bluzgi. klimatu zero. mnie się takie stawy jak są podobają najbrdziej. estadioSS ma swoją duszę i proszę go nie ruszać.

Jasne w 4 lidze...nie rób jaj Vit, tak nie będzie dopóki nie zajedziemy gdzies wyżej.Co ma stadion do tego?

Awatar użytkownika
BINGONH

Postautor: BINGONH » pt sie 29, 2008 9:37 pm

Mnie się wcale ten stadion nie podoba.
Fakt że obecnemu przydał by się remont a zwłaszcza wizyta ekipy sprzatajacej :!: . Wystarczy ten odnowić ,jestem za budowa dachu ale nikt mnie nie przekona że krzesełka są lepsze od ławek :!: :!: :!: . Na meczu i tak stoje a zresztą ławki są wygodniejsze. Nie podoba mi sie tez mozliwośc przemiszczanie miedzy sektorami. O ile można jakoś tam tłumaczyć sektor dla przyjezdnych, że względy bezpieczeństwa i ustawa. To nie wiem dlaczego nie można chodzic po sektorach swoich kibiców.
Sektor pod typową komerche.
A co do klimatu paradoksalnie im bedziemy grali niżej tym bedzie lepszy oczywiście nie mówie o A klasie :P

flagus

Postautor: flagus » pt sie 29, 2008 10:43 pm

Nie wiem czy to pytanko było poruszane, ale zadam je. Gdzie będziemy grali jak będą nam robić przebudowę.???????
http://www.pajacyk.pl
http://www.pustamiska.pl
Jedno kliknięcie dziennie --- to chyba niewiele.

dUfio

Postautor: dUfio » pt sie 29, 2008 10:55 pm

mr.Vitaminka pisze:ja nie wiem czym się jaracie - nowy stadion - nowe problemy dla nas. zakaz przemieszczania między sektorami, totalna inwigilacja, rozmiar penisa wpisany do karty kibica, cotygodniowe badanie kału, już nie mówiąc o karach za piro czy w przyszłości pewnie bluzgi. klimatu zero. mnie się takie stawy jak są podobają najbrdziej. estadioSS ma swoją duszę i proszę go nie ruszać.

biadolisz panie

a teraz jak niby jest. poruszanie jest coraz bardziej utrudnione, wkrotce nas zaweza od zegara do bufora, ta kasa tu ta tam i tyle. jak chca to nas odcinaja, jak wejdzies zbez biletu to cie dorwa (kszo) jak wbiegniesz na murawe to cie z 2 stron dojada (wisloka). jak zaczniesz hasac to policyjny konfident z klubu (eSeSman) sprawi ze psy wpadna w 5 sekund na stadion. monitoring jest, piro legalnie tez sie nie wnosisz zreszta co ja mowie skoro butelek, flag na kij i kielonow nie mozna. Kamerowanie, spisywanie,eskortowanie nie tylko na wyjazdach ale,i na niektorych emczach u siebie tylko dopelnia obrazu.

ja tam sie z nowego stadionu ciesze, wreszcie do chuja cos drgnie. stadion obecny jest PRZECHUJOWY a klimat o którym piszecie tworzą LUDZIE którzy dzielnie uczeszczaja na mecze a nie zamszony beton i zgnite lawki. tamtym kurwom sie i tak nie damy a kto bedzie chcial przy odrobinie wysilku to i gorzale na mecz wniesie!

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » pt sie 29, 2008 11:04 pm

dUfio pisze:

biadolisz panie

a teraz jak niby jest. poruszanie jest coraz bardziej utrudnione, wkrotce nas zaweza od zegara do bufora, ta kasa tu ta tam i tyle. jak chca to nas odcinaja, jak wejdzies zbez biletu to cie dorwa (kszo) jak wbiegniesz na murawe to cie z 2 stron dojada (wisloka). jak zaczniesz hasac to policyjny konfident z klubu (eSeSman) sprawi ze psy wpadna w 5 sekund na stadion. monitoring jest, piro legalnie tez sie nie wnosisz zreszta co ja mowie skoro butelek, flag na kij i kielonow nie mozna. Kamerowanie, spisywanie,eskortowanie nie tylko na wyjazdach ale,i na niektorych emczach u siebie tylko dopelnia obrazu.

ja tam sie z nowego stadionu ciesze, wreszcie do chuja cos drgnie. stadion obecny jest PRZECHUJOWY a klimat o którym piszecie tworzą LUDZIE którzy dzielnie uczeszczaja na mecze a nie zamszony beton i zgnite lawki. tamtym kurwom sie i tak nie damy a kto bedzie chcial przy odrobinie wysilku to i gorzale na mecz wniesie
!

Brawo!
Kwintesencja bycia kibiecem Hutnika.

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » pt sie 29, 2008 11:05 pm

JOK_NH pisze:
dUfio pisze:

biadolisz panie

ja tam sie z nowego stadionu ciesze, wreszcie do chuja cos drgnie. stadion obecny jest PRZECHUJOWY a klimat o którym piszecie tworzą LUDZIE którzy dzielnie uczeszczaja na mecze a nie zamszony beton i zgnite lawki. tamtym kurwom sie i tak nie damy a kto bedzie chcial przy odrobinie wysilku to i gorzale na mecz wniesie
!

Brawo!
Kwintesencja bycia kibicem Hutnika.

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » pt sie 29, 2008 11:12 pm

huja się tam znacie, a gadacie :)

zapytaj Dufio fanów 1.FCM co sądzą o przeprowadce ze starego stadionu na nowy to się dowiesz o co kaman.

też grają w 4. lidze (to do Joka)
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » pt sie 29, 2008 11:27 pm

mr.Vitaminka pisze:huja się tam znacie, a gadacie :)

zapytaj Dufio fanów 1.FCM co sądzą o przeprowadce ze starego stadionu na nowy to się dowiesz o co kaman.

Spoko Vit. Ale nie sądzę, żeby u nas takie realia poszły aż tak.
Przynajmniej nie wydaje mi się...a rzeczywistość może być rózna.
Tak, czy siak - cieszę się z tej przebudowy.
Tyle.
Pzdr

dUfio

Postautor: dUfio » pt sie 29, 2008 11:28 pm

inne klimaty, inne realia-wole zapytac co sadza o przeprowadzce Koroniarze, KSZOki czy Wiślackie :)

inna sprawa-co ma wisieć nie utonie-chujowe czasy dla piłkarskich fanatyków wdzierają się w nasz świat nieodwracalnie-na nowym stadionie czy na starym "czymś"

Awatar użytkownika
Stefek_Burczymucha

Postautor: Stefek_Burczymucha » pt sie 29, 2008 11:30 pm

mr.Vitaminka pisze:huja się tam znacie, a gadacie :)

...w Niemczech
Wasting time is an important part of living.

fan

Postautor: fan » sob sie 30, 2008 8:26 am

mr. Vitaminka ty chyba jesteś jednym z Zarządu bo wolisz gnić na starym stadionie obrośniętym mchem max w 4-5 lidze bo po co wyżej.
Nowy stadion łatwiej o sponsora, który będzie w stanie wykopać ze stołków borowych dziadów z Zarządu !
Dodatkowo będzie to najbardziej piłkarski stadion w Krakowie - trybuny blisko boiska.
A o klimat się nie martw, klimat - jak to Dufio wspomniał - tworzą kibice.
NAJLEPSZA EKIPA KIBICE HUTNIKA !

stadion mają budować etapami więc nie będziemy musieli rozgrywać meczów na innych stadionach w roli gospodarza.

1979

Postautor: 1979 » sob sie 30, 2008 9:16 am

fan pisze:mr. Vitaminka ty chyba jesteś jednym z Zarządu .
fan pisze:wykopać ze stołków borowych dziadów z Zarządu !

:lol:
takze jestem za przebudowa ,oswietleniem ,zadaszeniem ,choc z drugiej strony po tylu latach chodzenia trudno sie bedzie przyzwyczaic. ps. co z zegarem ? jesli bedzie przebudowa to go rozwala ?
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata

BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY

Awatar użytkownika
_KaeS_
Kontakt:

Postautor: _KaeS_ » sob sie 30, 2008 9:54 am

Myślę, że znajdzie się gdzieś dla niego miejsce, w rogu trybun na przykład.

Awatar użytkownika
Aldaris

Postautor: Aldaris » sob sie 30, 2008 10:10 am

Wiadomo, że czas płynie zmieniają się standardy. Osobiście chciałbym, żeby stary się zachował, a nowy został wybudowany w innych miejscu np. za halą. Przecież leżeli wszystko idzie do wyburzenia, to koszta powinny być takie same. Stary stadion możnaby wynajmować, organizować jakieś bankiety, czy wyścigi psów :D (na Szombierkach było niedawno coś takiego), czy nawet przenieść tutaj jakiś targ. Nie mówiąc już o tym, że służył by juniorom czy oldbojom. Budynek klubowy przerobić. Na dole muzeum, u góry powiększona deska z widokiem na stadion. Zawsze możnaby przyjść tu za 20 lat, usiąść na łuku, napić się piwa. A tak to stadion pozostanie na zdjęciach, taśmach i własnych wspomnieniach.
"Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo

flagus

Postautor: flagus » sob sie 30, 2008 10:31 am

Aldaris jasne tylko pamiętaj że nie takie stadiony jak nasz budowano praktycznie od nowa. Nowe Wembley np. Przecież Wembley to była od lat tradycja i chluba Anglii a jednak zdecydowano się na to. Jasne że wspomnień będzie żal ale coś kosztem czegoś niestety.

Wyścigi psów...... myślisz że chciało by im się z Błoń tutaj jeździć..............
http://www.pajacyk.pl

http://www.pustamiska.pl

Jedno kliknięcie dziennie --- to chyba niewiele.