mr.Vitaminka pisze:ja nie wiem czym się jaracie - nowy stadion - nowe problemy dla nas. zakaz przemieszczania między sektorami, totalna inwigilacja, rozmiar penisa wpisany do karty kibica, cotygodniowe badanie kału, już nie mówiąc o karach za piro czy w przyszłości pewnie bluzgi. klimatu zero. mnie się takie stawy jak są podobają najbrdziej. estadioSS ma swoją duszę i proszę go nie ruszać.
biadolisz panie
a teraz jak niby jest. poruszanie jest coraz bardziej utrudnione, wkrotce nas zaweza od zegara do bufora, ta kasa tu ta tam i tyle. jak chca to nas odcinaja, jak wejdzies zbez biletu to cie dorwa (kszo) jak wbiegniesz na murawe to cie z 2 stron dojada (wisloka). jak zaczniesz hasac to policyjny konfident z klubu (eSeSman) sprawi ze psy wpadna w 5 sekund na stadion. monitoring jest, piro legalnie tez sie nie wnosisz zreszta co ja mowie skoro butelek, flag na kij i kielonow nie mozna. Kamerowanie, spisywanie,eskortowanie nie tylko na wyjazdach ale,i na niektorych emczach u siebie tylko dopelnia obrazu.
ja tam sie z nowego stadionu ciesze, wreszcie do chuja cos drgnie. stadion obecny jest PRZECHUJOWY a klimat o którym piszecie tworzą LUDZIE którzy dzielnie uczeszczaja na mecze a nie zamszony beton i zgnite lawki. tamtym kurwom sie i tak nie damy a kto bedzie chcial przy odrobinie wysilku to i gorzale na mecz wniesie!