Witam
Nadszedł koniec rundy - czas podsumowań i refleksji.
Ja w imieniu swoim chciałbym podziękować Zarządowi NH2010 za wszystko co dla naszego klubu zrobili. Mi osobiście przywrócili wiarę w Hutnika, Hutnika takiego o jakim marzyłem. Dziękuję im za to,że mogę być cząstką klubu któremu kibicuję już 21 lat.
Chylę czoła osobom z zarządu oraz osobom, które pracują "ku chwale Wielkiego Hutnika" , pracują kosztem rodzin, znajomych.
Paweł, Adam, Michał, Bartek, Daniel, ... , Dziękuję i życzę dalszej wytrwałości w poczynaniach.
Podziękowania dla NH2010
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
- HUT1950NIK
Podziękowania dla NH2010
TYLKO Hutnik
również przyłączam się do podziękowań , szczególnie gratuluję wytrwałości, odwagi decyzji w sprawie trenera, gratuluję innowacyjnych pomysłów <konferencja grudniowa, andrzejki, promocja wespół z Euro2012, HutnikTV, kalendarz i inne, których człowiek nie spamięta bo tyle ich było..>
dziękuję również ludziom, którzy za darmo nieraz dokładając do interesu i rezygnując np. z oglądania meczu , nieśli pomoc odradzającemu się Hutnikowi, a myślę tu głównie o ludziach na bramach, od biletów, obsługa grilla, dziewczyny malujące twarze - WIELKIE DZIĘKI ! Razem tworzycie ten niepowtarzalny, czasem wręcz domowy klimat, do którego mnie osobiście CHCE się przychodzić !
dziękuję również ludziom, którzy za darmo nieraz dokładając do interesu i rezygnując np. z oglądania meczu , nieśli pomoc odradzającemu się Hutnikowi, a myślę tu głównie o ludziach na bramach, od biletów, obsługa grilla, dziewczyny malujące twarze - WIELKIE DZIĘKI ! Razem tworzycie ten niepowtarzalny, czasem wręcz domowy klimat, do którego mnie osobiście CHCE się przychodzić !
być HUTNIKIEM to być najgorętszym
ten kawałek męczy niekumatych
ten kawałek męczy niekumatych
Więc tez chcialbym dodać swoje "3 grosze"
nie pamietam Hutnika wielkiego, wielkich meczy - regularnie na mecze zaczołem chodzic 3 sezony przed upadkiem SSA. Kiedy wyszło już pewne info ze mecz z Czarnymi moze byc ostatni chyba nie tylko ja byłem w szoku bo sobie tego nie wyobrazalem. Na szczescie nie byl ostatnim i to dzięki wam. Chwała wam za to bo uratowaliście ten klub, a na dodatek na tym nie poprzestaliście. Dzieki Wam
nie pamietam Hutnika wielkiego, wielkich meczy - regularnie na mecze zaczołem chodzic 3 sezony przed upadkiem SSA. Kiedy wyszło już pewne info ze mecz z Czarnymi moze byc ostatni chyba nie tylko ja byłem w szoku bo sobie tego nie wyobrazalem. Na szczescie nie byl ostatnim i to dzięki wam. Chwała wam za to bo uratowaliście ten klub, a na dodatek na tym nie poprzestaliście. Dzieki Wam
Ani wisły, ani pasów - to HUTNIKA szalik był!