mile widziani - transfery, obserwacje, dywagacje

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

Kolor1980

Postautor: Kolor1980 » wt maja 22, 2012 5:35 pm

Inna rzecz ze przeciez liga sie jszcze nie skonczyla a on juz sobie w sparingach pogrywa .Chce odejsc, prosze bardzo ,ale w ostatnich meczach nie powinien juz grac ani minuty .Lepiej dac szanse chlopakom , ktorzy wiaza przyszlosc z Hutnikiem.

flagus

Postautor: flagus » wt maja 22, 2012 5:40 pm

Kolor1980 pisze:Inna rzecz ze przeciez liga sie jszcze nie skonczyla a on juz sobie w sparingach pogrywa .Chce odejsc, prosze bardzo ,ale w ostatnich meczach nie powinien juz grac ani minuty .Lepiej dac szanse chlopakom , ktorzy wiaza przyszlosc z Hutnikiem.

rozumiem że otrzymał zgodę od zarządu na udział w tym sparingu?
http://www.pajacyk.pl
http://www.pustamiska.pl
Jedno kliknięcie dziennie --- to chyba niewiele.

pablo

Postautor: pablo » wt maja 22, 2012 7:08 pm

Obrazek

fan

Postautor: fan » wt maja 22, 2012 7:18 pm

Kurwa żygać się chce patrząc na to zdjęcie :twisted:

Krzych1980

Postautor: Krzych1980 » wt maja 22, 2012 7:19 pm

troche niedobrze się robi na taki widok...ma ktoś podobne odczucie?Wiadomo każdemu trzeba dać sznase ale po takim czymś wielu chłopaków nie będzie miało go ochoty już oglądać

ZBYCHO

Postautor: ZBYCHO » wt maja 22, 2012 7:34 pm

No rzesz kurwa mać , a na dodatek jakiś taki uśmiechnięty.

Awatar użytkownika
forever

Postautor: forever » wt maja 22, 2012 7:50 pm

bukalska to jego idol.
IH IK S - IN IH

Tomek83

Postautor: Tomek83 » wt maja 22, 2012 8:25 pm

nie do wiary nie chce mi sie go juz ogladac w naszych barwach
Tomek83

Krzycho

Postautor: Krzycho » wt maja 22, 2012 8:33 pm

ale dajecie czadu. przeciez to jego robota. skad wiecie jakiego klubu jest kibicem? moze akurat wisly. chce isc wyzej - jego sprawa i ryzyko. ja mu zycze powodzenia.
walka z pijaństwem obowiązkiem społecznym

Fan Hutnika

Postautor: Fan Hutnika » wt maja 22, 2012 8:38 pm

Krzycho pisze:ale dajecie czadu. przeciez to jego robota. skad wiecie jakiego klubu jest kibicem? moze akurat wisly. chce isc wyzej - jego sprawa i ryzyko. ja mu zycze powodzenia.

Krzycho pisze:ale dajecie czadu. przeciez to jego robota. skad wiecie jakiego klubu jest kibicem? moze akurat wisly. chce isc wyzej - jego sprawa i ryzyko. ja mu zycze powodzenia.

rowniez podpisuje sie i chyba WIsly jest co jest mniej wazne teraz
a poza tym pamietacie Pasionka skad przyszedl i kogo jest wychowankiem a ubral nasze stroje
tak to jest z plikarzami
zyczmy powodzenia bo walczyl dla nas i nie odpuszczal
http://www.youtube.com/watch?v=tnkA38Lh ... re=related to jeszcze nie tak dawno bylo tak pieknie ,tyle hutniczych braci :(

Alex

Postautor: Alex » wt maja 22, 2012 9:39 pm

Chłopy ogarnijcie się! Te słowa szczególnie do Krzych1980, ZBYCHO i Tomek83. Ja go po takim "czymś" jak to określił Krzych1980 dalej będę chciał oglądać. A ZBYCHO to już dał na całego to jest zdjęcie do cholery. Pewnie nawet nie widział że jest mu robione. Tak wyszedł i tyle. Nie ustawiał się ani nic w tym stylu i tyle, przypadek taki wyraz twarzy. Z fanem się zgodzę, że nie nie za bardzo mu do twarzy w czerwonym kolorze. Zgadzam się z Krzychem i Fanem Hutnika, widać że ktoś tu myśli logicznie. Jeżeli będzie chciał się rozwijać, to zapewne odejdzie. Tylko zapewne skończy jak Jurkowski, lub będzie wpuszczany na ostatnie minuty meczu. Lecz ja po prostu CZUJĘ że zostanie u nas. A co do jego występu w meczu, to chyba Pasza musiał wyrazić na to zgodę, ale nie jestem pewien.

bn

Postautor: bn » wt maja 22, 2012 10:16 pm

Osobiście widzę tutaj trochę przesadną histerię. Z tego co pamiętam to już drugi raz jest tam na testach i na razie w ogóle nie wiadomo, czy cokolwiek z tego może wyjść. Trening mu raczej nie zaszkodzi. U lokalnego rywala grali też m.in. Makuch czy Przytuła a byli szanowani mimo to. Bukalski to zupełnie inna bajka. Oczywiście w razie czego lepiej gdyby to był ekstraklasowy klub z innego miasta.

Wracając do meritum, gdyby miała być z tego tytułu dla klubu przyzwoita kasa i np. % od kolejnego transferu to taki transfer by się opłacał. Z punktu widzenia sportowego to już zawodnik sam powinien ocenić, jak duże ma szanse na grę. W samym aspekcie sportowym wiele nie ryzykuje, bo pewnie zawsze znajdzie drużynę na czwartym szczeblu rozgrywek a wtedy przynajmniej nie będzie żałować straconej szansy, która może się nie powtórzyć. Oczywiście z punktu widzenia klubu najlepiej jakby został w Hutniku jeszcze sezon i pomógł w wywalczeniu kolejnego awansu...
Ostatnio zmieniony wt maja 22, 2012 10:18 pm przez bn, łącznie zmieniany 1 raz.

patryk

Postautor: patryk » wt maja 22, 2012 10:16 pm

To zawsze będzie trudny dla kibica temat... Od czasów bukalskiego kondona, który lizał gwiazdę jak burą sukę temat transferów do tego klubu elektryzuje nas wyjątkowo mocno...

Ale trzeba mieć na to kilkutorowe spojrzenie.
OKO FANATYKA:
Chujowo jak barszcz, nie powinien już do końca rundy zagrać - dla nas to zdjęcie to cios i potwarz.

OKO DZIAŁACZA:
Póki jesteśmy w niskiej lidze, musimy liczyć się z tym, że najlepsi będą odchodzić... również do wisły. i musimy się z tym pogodzić. Kwestia tylko ZA ILE!!! Bo skoro im pasuje, to trzeba za niego wyciągnąć konkret kwotę.

OKO PIŁKARZA:
Niezależnie od tego, kogo jest kibicem, dla niego to szansa. Czy utonie w ME czy wybije się "na salony" to już inna kwestia.

Ja mogę o SOBIE powiedzieć, że jestem raczcej fanatykiem (23 lata na dobre i na złe) i widzieć go po tym zdjęciu ani w kadrze meczowej ani na fecie nie chcę. Nie będę jednak po nim jechał, bo wkład w awans miał i za to chociażby pocisków ode mnie nie usłyszy.

Pozdro
dzuhas pisze:Porazony piorunem miazdzy :) z drugiej strony powinno byc "trener pogryziony przez dziki i zgwalcony przez przejezdzajacego nieopodal na rowerze bialego misia"

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » wt maja 22, 2012 10:24 pm

Kurwa co za zawód, był jednym z moich ulubieńców :/
I jeszcze fakt, że sezon się jeszcze nie skończył, a tu już...

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » wt maja 22, 2012 10:27 pm

OKO KIBOLA EMERYTA - gdzie sa moje okulary ?
pzdr Osiek