Byli piłkarze z Suchych Stawów

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

HAMAS

Postautor: HAMAS » ndz lip 08, 2012 8:03 pm

Jak by mieszkał w Polsce to może by się angażował.
A mnie wkurwiają takie teksty jak twój.Czyste prostactwo.

Awatar użytkownika
NH Power

Postautor: NH Power » ndz lip 08, 2012 9:02 pm

mógłby coś zrobić ? wspiera np. Fundację M.Bobera i M.Jeziora która w dużej mierze przyczynia się do leczenia zawodników kontuzjowanych czy młodych zawodników nie mających kasy na obóz bądź mieszkanie (tych spoza Krakowa), wpiera memoriał przywozi koszulki z Belgii które są na aukcjach... ludzie proszę was (bez napinki) jak nie jesteście czegoś pewni na 100% bądź nie wszystko wiecie to nie piszcie o innych bo to nie jest w porządku
Power =
n U 1. (authority, control)władza; in ~ u władzy: the party in ~ partia rządząca; balance of ~ równowaga sił. 2. (vigour, strength)moc, potęga, siła. 3. (ability, capacity) zdolność;

czyli mówiąc po prostu "NH Power" = Hutnik

Piotrek

Postautor: Piotrek » ndz lip 08, 2012 9:15 pm

to ja mam propozycję, zróbmy osobny temat z naszymi byłymi zawodnikami, którzy nam pomagają, którzy są tacy jak my, i mają błękitne serduszka. być może to też zdopinguje pozostałych do bardziej aktywnego wspierania Nowego Hutnika, a dużo naszych byłych zawodników mieszka w Krakowie. A nie każdy forumowicz wie co kto gdzie i jak nam pomógł. Zdopingujmy tych ludzi, żeby nam pomogli

Biega

Postautor: Biega » pn lip 09, 2012 12:33 am

To byłby dobry temat, bo ja osobiście nie znam zawodnika który zrobił coś pozytywnego dla Hutnika, no może poza jednym Mączką który załatwiał taniej sprzęt. Chętnie bym się dowiedział o innych.

Awatar użytkownika
DawidNh

Postautor: DawidNh » pn lip 09, 2012 10:01 am

Dzisiaj spotkałem Marcina Wasilewskiego w Zielonkach w tutejszym sklepiku... Zresztą wsumie nie pierwszy raz więc pewnie to żadna nowość.
...:Całe Życie Krew W Błękicie:...

Biega

Postautor: Biega » pn lip 09, 2012 11:36 am

Wasyl to równy chłop z Nowej Huty pamiętam jak jego mama przyjeżdżała na treningi rowerem gdy grał jeszcze w juniorach Hutnika, wielki szacun dla niego. Ale chodzi mi o byłych zawodników którzy pomogli klubowi żeby to miało przełożenie na jakieś korzyści. taki Marek Koźmiński który był wychowankiem czy pomógł Nowemu Hutnikowi? a przecież mógłby coś zaoferować od siebie, już nie mówię żeby ktoś łożył grube pieniądze na klub ale naprzykład jednorazowy zakup sprzętu itp. to już dla nas dużo!

Awatar użytkownika
centrum nh

Postautor: centrum nh » pn lip 09, 2012 7:56 pm

Biega pisze:To byłby dobry temat, bo ja osobiście nie znam zawodnika który zrobił coś pozytywnego dla Hutnika, no może poza jednym Mączką który załatwiał taniej sprzęt. Chętnie bym się dowiedział o innych.

Mączka ?? hahaha.. Stary oszust który się kręcił w Hutniku :) no ale dobra niech Ci będzie :)

Awatar użytkownika
metal
Site Admin
Kontakt:

Postautor: metal » wt lip 10, 2012 8:21 am

Przypominam, że członkami NH2010 są m. in. p. Krzysztof Świątek, p. Michał Wiącek i p. Leszek Janiczak. Jednocześnie zachęcam rozliczających w tym wątku do robienia rachunku sumienia sobie a nie innym.

= czekamy na Wasze deklaracje członkowskie i składki.
ObrazekStaram się pisać poprawnie po polsku!

pablo

Postautor: pablo » wt lip 10, 2012 4:57 pm

Na pierwszym treningu trzecioligowej Limanovii Szubryt zjawiła się pokaźna grupa zawodników. W zajęciach udział wzięło około 30 piłkarzy, w tym szesnastu nowych zaproszonych przez trenera Dariusz Sieklińskiego.

Po uzgodnieniu warunków i zaakceptowaniu ich przez obie strony prawie na pewno zawodnikami Limanovii będą: Konrad Cebula - 29-letni pomocnik ostatnio grający w I-ligowym Kolejarzu Stróże (wcześniej w Cracovii, Proszowiance, Górniku Wieliczka, Kmicie Zabierzów, Stali Stalowa Wola, Górniku Zabrze, Sandecji Nowy Sącz), Paweł Czajka - 26-letni obrońca, były zawodnik Hutnika Kraków, a wiosną zawodnik Szreniawy Nowy Wiśnicz.

Blisko sfinalizowania transferów do Limanovii są 19-letni pomocnik Arkadiusz Serafin – ostatnio zawodnik Szreniawy Nowy Wiśnicz, 19-letni pomocnik Tomasz Zawiślan (Sandecja N. Sącz), 22-letni pomocnik Mariusz Kostek (Przebój Wolbrom) oraz 29-letni pomocnik Senegalczyk Karamo Sane, który byłby pierwszym czarnoskórym zawodnikiem w 88-letniej historii naszego klubu. Sane zaczynał występy w Polsce od Borku Kraków, a później grał w Gliniku, Wróblowiance, Sparcie Kazimierza Wielka i ostatnio w Szreniawie.

Dość niespodziewanie na treningu zjawił się Mariusz Mężyk, mimo wcześniejszych informacji i deklaracji samego zawodnika o chęci gry w Sandecji Nowy Sącz, gdzie podjął treningi.

Najbliższy sparing odbędzie się 14 lipca (sobota) o godz. 10 z Garbarnią Kraków na stadionie Orła Piaski Wielkie.
gST/limanovia.net

Biega

Postautor: Biega » wt lip 10, 2012 5:51 pm

Czyli mamy murowanego kandydata do awansu ale i tak miło będzie ich ograć :)

gibonhks

Postautor: gibonhks » wt lip 10, 2012 6:10 pm

na stronie 90minut.pl do cracovi Przychodzą: Marcin Biernat (O - Ruch Radzionków), Miloš Budaković (B - Olimpia Elbląg), Krzysztof Danielewicz (P - Ruch Radzionków), Dawid Dynarek (P - Okocimski KS Brzesko), Bartosz Flis (N - Arka Gdynia), Szymon Gąsiński (B - zespół ME), Krzysztof Janus (P - KS Polkowice), Marián Jarabica (O - Ludogorec Razgrad), Kamil Kłusek (P - zespół ME), Marcin Krzywicki (N - brak klubu), Adam Marciniak (O - Górnik Zabrze), Michał Nawrot (P - Hutnik Nowa Huta (Kraków)), Bartłomiej Niedziela (P - Arka Gdynia), Sebastian Przyrowski (B - Polonia Warszawa), Dawid Rupa (P - Kolejarz Stróże), Łukasz Zejdler (O - FC Baník Ostrawa), Marcin Szymoniak (Karpaty Siepraw)

Awatar użytkownika
bolo

Postautor: bolo » wt lip 10, 2012 6:24 pm

gibonhks pisze:na stronie 90minut.pl do cracovi Przychodzą: Marcin Biernat (O - Ruch Radzionków), Miloš Budaković (B - Olimpia Elbląg), Krzysztof Danielewicz (P - Ruch Radzionków), Dawid Dynarek (P - Okocimski KS Brzesko), Bartosz Flis (N - Arka Gdynia), Szymon Gąsiński (B - zespół ME), Krzysztof Janus (P - KS Polkowice), Marián Jarabica (O - Ludogorec Razgrad), Kamil Kłusek (P - zespół ME), Marcin Krzywicki (N - brak klubu), Adam Marciniak (O - Górnik Zabrze), Michał Nawrot (P - Hutnik Nowa Huta (Kraków)), Bartłomiej Niedziela (P - Arka Gdynia), Sebastian Przyrowski (B - Polonia Warszawa), Dawid Rupa (P - Kolejarz Stróże), Łukasz Zejdler (O - FC Baník Ostrawa), Marcin Szymoniak (Karpaty Siepraw)
a gdzie tam jest napisane ze to jest pewny transfer?
ObrazekObrazekObrazek ObrazekObrazek

gibonhks

Postautor: gibonhks » wt lip 10, 2012 6:42 pm

w sumie pewne nie jest;p

dUfio

Postautor: dUfio » wt lip 10, 2012 6:46 pm

przyciąłem to juz jakis czas temu ale nie chcialem niepotrzebnego fermentu jak jeszcze u nas grał. sezon ogórkowy więc wdupcając mizerię tak sobie rozkminiam:

może mi ktoś powiedzieć o co burkowi chodziło z tymi gestami po golu do młyna???

http://www.youtube.com/watch?v=z4Ov7-Cea2E 3:00

foch czy ki huj?

albo tu

http://www.youtube.com/watch?v=2BBRmX4QjdY

9:45-wszyscy totalna euforia a ten z fochem ze mu Świety nie odegrał?

może i przesadzam ale na motywy typu radość po golu czy relacje w czasie meczu młyna i piłkarzy jestem wyczulony w sposób szczególny

derexnh

Postautor: derexnh » wt lip 10, 2012 7:28 pm

Moim zdaniem nie przesadzasz - szczerze mowiac te akcje z Sieprawia rozkminilem juz jakis czas temu ale nie chcialem "siac fermentu"...