2 liga - sezon 2020/21

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

KSH74NH

Postautor: KSH74NH » sob maja 08, 2021 2:53 pm

Najlepiej dziś nie przegrajmy i będzie super

Alex

Postautor: Alex » sob maja 08, 2021 2:59 pm

Na to szansa spora. Na wiosnę w delegacji nie przegraliśmy

Awatar użytkownika
FenRiR

Postautor: FenRiR » sob maja 08, 2021 3:10 pm

Szkoda że Śląsk przynajmniej punktu nie urwał,a w końcówce miał przynajmniej dwie bardzo dobre okazje na gola.W miarę solidni u siebie Błękitni,przegrywają i wpadają do czerwonej strefy.

dUfio

Postautor: dUfio » sob maja 08, 2021 3:10 pm

cala strefa spadkowa to druzyny z ktorymi mamy lepszy bezposredni bilans. To jakis plusik, byle nas nie uspil. potwierdza sie tez, ze z Bytovią bedzie najwazniejszy mecz z wszystkich o wszystko, zwlaszcza gdy jakos znaczaco nie
popunktujemy dzis i za tydzien. Strefa spadkowa przy obecnej formie jest dla Bytovii nieunikniona. Terminarz nie jest tez ich atutetem, ale skreslac nikogo nie wolno. Grudziadz juz prawie kazdy skreslal a oni wygrali dwa mecze i maja tyle pkt co "bezpieczne" miejsce. Walczymy!

patrix

Postautor: patrix » sob maja 08, 2021 6:19 pm

Pytanie do kogoś z zarządu, może do HZA_Hutnik:

Jak będzie wyglądała dystrybucja biletów na mecz z Motorem?
Tak jak dostałem w smsie po meczu z Wigrami że będzie tylko w formie karnetu na 3 ostatnie spotkania włącznie za 100zł czy będą też bilety?
Ostatnio zmieniony sob maja 08, 2021 8:05 pm przez patrix, łącznie zmieniany 2 razy.

HZA_Hutnik

Postautor: HZA_Hutnik » sob maja 08, 2021 7:02 pm

Wprawdzie nie jestem osobą z zarządu, ale tak:
Na ostatnie 3 mecze będzie wstęp w postaci karnetu w cenie 100 zł. Szczegóły pojawią się najpóźniej jutro. Będą darmowe karnety dla członków złotych i platynowych oraz możliwość rezerwacji dla pozostałych członków i posiadaczy karnetów z jesieni. To taki zarys, szczegóły są dopracowywane. Sprzedaż czwartek-piątek w godzinach popołudniowo-wieczornych. Tu mamy nadzieję, że drukarnia nie zawiedzie. Na Motor i Chojniczankę nie będzie biletów. Na Ostródę pewnie będą, wszystko zależy czy faktycznie będzie dopuszczonych więcej miejsc.

patrix

Postautor: patrix » sob maja 08, 2021 7:24 pm

HZA_Hutnik pisze:Wprawdzie nie jestem osobą z zarządu, ale tak:
Na ostatnie 3 mecze będzie wstęp w postaci karnetu w cenie 100 zł. Szczegóły pojawią się najpóźniej jutro. Będą darmowe karnety dla członków złotych i platynowych oraz możliwość rezerwacji dla pozostałych członków i posiadaczy karnetów z jesieni. To taki zarys, szczegóły są dopracowywane. Sprzedaż czwartek-piątek w godzinach popołudniowo-wieczornych. Tu mamy nadzieję, że drukarnia nie zawiedzie. Na Motor i Chojniczankę nie będzie biletów. Na Ostródę pewnie będą, wszystko zależy czy faktycznie będzie dopuszczonych więcej miejsc.

HZA_Hutnik, dzięki za info i odpowiedź.
Ostatnio zmieniony sob maja 08, 2021 7:58 pm przez patrix, łącznie zmieniany 1 raz.

Rafał_Hutnik

Postautor: Rafał_Hutnik » sob maja 08, 2021 7:44 pm

Skoro jest ograniczenie do 400miejsc, to w czwartek kolejki po te karnety powinny sie zaczac formować wczesniej niz na te szczepienia w majówkę na rynku

Awatar użytkownika
FenRiR

Postautor: FenRiR » sob maja 08, 2021 7:45 pm

patrix pisze:
HZA_Hutnik pisze:Wprawdzie nie jestem osobą z zarządu, ale tak:

HZA_Hutnik, dzięki za info i odpowiedź.

To gratuluję organizacji 3 ostatnich meczów na SS, dzięki podejsciu zarządu mnie np na żadnym z 3 nie będzie bo akurat na ostatni kiedy będą prawdopodobnie bilety to niektórzy jak ja przynajmniej pracują w tym czasie . Każda drużyna sprzedaje bilety na pozostale mecze do końca rundy ale nasz zarząd postanowił zrobić inaczej!

Trzeba było zrobić karnety po 150zl żeby każdy mecz u nas wychodził po 50zl bo gramy przecież w ekstraklasie i lidze mistrzów! 🤦🤦🤦
Widzę że najlepiej co ci wychodzi,to szukanie wszędzie problemów.Jak przegrywali,to byłeś pierwszy z "wypierdalaniem do Garbarni"byłego trenera i zawodników.Teraz wygrywają to problemy,bo za drogo.Podejrzewam żę gdybyś dostał bilet za symboliczną złotówkę i kiełbasę do tego,to byś płakał że jest za zimna.Nie masz co robić,to idź pobiegaj,przynajmniej zejdziesz poniżej tych 110 kilogramów.

patrix

Postautor: patrix » sob maja 08, 2021 7:54 pm

FenRiR pisze:Widzę że najlepiej co ci wychodzi,to szukanie wszędzie problemów.Jak przegrywali,to byłeś pierwszy z "wypierdalaniem do Garbarni"byłego trenera i zawodników.Teraz wygrywają to problemy,bo za drogo.Podejrzewam żę gdybyś dostał bilet za symboliczną złotówkę i kiełbasę do tego,to byś płakał że jest za zimna.Nie masz co robić,to idź pobiegaj,przynajmniej zejdziesz poniżej tych 110 kilogramów.

Człowieku, zejdź ze mnie bo nie do Ciebie było adresowane to co na pisałem a kiełbasę to może ty wpierdalasz ale ja takowej nie jem na meczach. Pomyliłeś mnie z kimś.

Wyraziłem swoje zdanie na temat karnetów via biletów na ostatnie 3 mecze ale kurwa na tym forum to już nie można swojego zdania wyrazić bo zawsze się znajdzie klakier taki jak Ty który prowadzi archiwum każdego użytkownika i wyciąga co kto kiedy tam w przeszłości napisał. Pilnuj własnej dupy i idź poszukać rozumu jak nie masz co robić.

W takim razie szkoda zabierać tu głosu w ogóle na jakikolwiek temat.
Ostatnio zmieniony sob maja 08, 2021 8:01 pm przez patrix, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
markow

Postautor: markow » sob maja 08, 2021 7:59 pm

Bilety powinny być w wolnej sprzedaży na każdy mecz. Ostatnio u nas liczy się kasa, nie kibice. Życzę żeby się wszystkie sprzedały, mnie też nie będzie.
-------------------------------------------------------
Forever Hutnik - Czyzyny HKS

tomabon

Postautor: tomabon » sob maja 08, 2021 8:05 pm

Pół roku meczów nie było. A teraz wielki problem wydać 100 zł żeby zadośćuczynić taką rundę.

wier<N>y

Postautor: wier<N>y » sob maja 08, 2021 8:18 pm

Myślę, że nie chodzi aż tak bardzo o kwotę a o to, że jeżeli części kibiców nie uda się teraz zakupić biletu-karnetu przed tym meczem to już tracą mozliwość obejrzenia pozostałych dwóch i to chyba jest w tym wszystkim niesprawiedliwe. Można pomyśleć o biletach po 30zł i dystrybucji przed każdym meczem.

Marcin

Postautor: Marcin » sob maja 08, 2021 8:21 pm

Chciałem wziąć dwóch synów 300 zł to jednak za dużo
Ostatnio zmieniony sob maja 08, 2021 8:28 pm przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Winnetou

Postautor: Winnetou » sob maja 08, 2021 8:28 pm

Uwazam, ze skoro nie bylo u nas meczow z kibicami prawie przez caly rok, w wyniku czego klub sporo stracil finansowo, to teraz klub ma moralne prawo sprzedawac karnety za 100 zl na 3 mecze. Moglby nawet i za wiecej, bo napewno znajdzie sie wielu chetnych.

Chociaz karnety te powinny byc na okaziciela, gdyz nie wszyscy beda mogli byc na kazdym meczu. Mamy teraz w maju komunie, wesela itd.

Tak wogole to pierwszenstwo przy zakupie karnetow powinni miec fanatycy z za ogrodzenia, ktorzy co mecz narazali sie na mandaty i szykany ze strony zomowcow :wink: