Sezon 2021/22 - transfery, sparingi, info
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
LOKO pisze:http://www.90minut.pl/news/312/news3127299-Dominik-Zawadzki-w-Hutniku.html
Najlepszy strzelec Jutrzenki, 11 goli w 35 meczach, jak na spadkowicza-solidny wynik.
Zawodnik z 3 ligi, ale z przeszłością wyzej, czyli podobnie jak nasze zimowe wzmocnienia, które wypaliły.
Ofensywy pomocnik-to z kim będzie konkurował/kogoś zastępował? Hafez?
Z innych tematów
https://gazetakrakowska.pl/hutnik-krako ... 2-15673882
LOKO pisze:http://www.90minut.pl/news/312/news3127299-Dominik-Zawadzki-w-Hutniku.html
Wygląda na to, że póki co niespełniony talent bo już w wieku 18 lat w Puszczy w rundzie wiosennej sezonu 2016/2017 I ligi rozegrał 14 spotkań w tym 5 w pierwszym składzie i strzelił dwie bramki, może u nas się odbuduje i wystrzeli formą, ważne też że korzenie ma nasze i wraca do domu.
markow pisze:Nieźle to wygląda, że z przygotowań innych zespołów dowiadujemy się o meczach przygotowawczych naszego zespołu. Kamuflaż niczym w lidze mistrzów.
Sero nie masz się już do czego dojebac? Pewnie jeśli będą dograni wszyscy sparingpartnerzy i plan przygotowan to zostanie to podane do wiadomości. Sledze 90minut.pl i znaczna część klubów 1 i 2 ligi jeszcze nie opublikowalo swoich planów
dUfio pisze:markow pisze:Nieźle to wygląda, że z przygotowań innych zespołów dowiadujemy się o meczach przygotowawczych naszego zespołu. Kamuflaż niczym w lidze mistrzów.
Sero nie masz się już do czego dojebac? Pewnie jeśli będą dograni wszyscy sparingpartnerzy i plan przygotowan to zostanie to podane do wiadomości. Sledze 90minut.pl i znaczna część klubów 1 i 2 ligi jeszcze nie opublikowalo swoich planów
Nie, nie mam. Sezon ogórkowy i mi się nudzi.
Grzeczniej kolego, bo nie obrażam Ciebie, tak jak Ty mnie.
Ostatnio zmieniony czw cze 24, 2021 7:48 pm przez markow, łącznie zmieniany 1 raz.
-------------------------------------------------------
Forever Hutnik - Czyzyny HKS
markow pisze:dUfio pisze:markow pisze:Nieźle to wygląda, że z przygotowań innych zespołów dowiadujemy się o meczach przygotowawczych naszego zespołu. Kamuflaż niczym w lidze mistrzów.
Skoro nie mamy całego planu zaklepanego, to można podać, to co zostało ustalone z innymi klubami, aż tak trudno?
No to może niech ktoś ugotuje bigosu dla zasięgów.
-------------------------------------------------------
markow pisze:markow pisze:dUfio pisze:markow pisze:Nieźle to wygląda, że z przygotowań innych zespołów dowiadujemy się o meczach przygotowawczych naszego zespołu. Kamuflaż niczym w lidze mistrzów.
Skoro nie mamy całego planu zaklepanego, to można podać, to co zostało ustalone z innymi klubami, aż tak trudno?
No to może niech ktoś ugotuje bigosu dla zasięgów.
to by było spoko. Widziałbym Hafeza w tej roli
pzdr Osiek
markow pisze:dUfio pisze:markow pisze:Nieźle to wygląda, że z przygotowań innych zespołów dowiadujemy się o meczach przygotowawczych naszego zespołu. Kamuflaż niczym w lidze mistrzów.
Nie, nie mam. Sezon ogórkowy i mi się nudzi.
Grzeczniej kolego, bo nie obrażam Ciebie, tak jak Ty mnie.
Ty serio z tym obrażaniem?? Bo czytam to enty raz i nie mogę znaleźć momentu w którym zostałeś obrażony!!