Sezon 2021/22 - transfery, sparingi, info
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
HAMAS pisze:Czyli starsi ludzie nie mają szans przyjść na mecz.
Do m1 z placu centralnego jest 5 przystanków tramwajem, na Hutnika ledwie dwa mniej, z innych części NH zwykle jest bliżej i lepszy dojazd.
No i godziny otwarcia media Markt, od poniedziałku do soboty 9-21 to raczej cos dla hutniczego sekretariatu nieosiągalnego
dUfio pisze:HAMAS pisze:Czyli starsi ludzie nie mają szans przyjść na mecz.
Do m1 z placu centralnego jest 5 przystanków tramwajem, na Hutnika ledwie dwa mniej, z innych części NH zwykle jest bliżej i lepszy dojazd.
No i godziny otwarcia media Markt, od poniedziałku do soboty 9-21 to raczej cos dla hutniczego sekretariatu nieosiągalnego
Byłem dziś w M1 chcąc zakupić niestety Pan mnie poinformował , że mają problemy z zalogowaniem do serwisu od jakiegoś czasu i biletów nie można kupować.. Nie potrafił też określić ile taki stan rzeczy potrwa czy dzień,dwa, tydzień.. i wysłał do galerii krakowskiej najblizej..
wier<N>y pisze:dUfio pisze:HAMAS pisze:Czyli starsi ludzie nie mają szans przyjść na mecz.
Byłem dziś w M1 chcąc zakupić niestety Pan mnie poinformował , że mają problemy z zalogowaniem do serwisu od jakiegoś czasu i biletów nie można kupować.. Nie potrafił też określić ile taki stan rzeczy potrwa czy dzień,dwa, tydzień.. i wysłał do galerii krakowskiej najblizej..
Aha no to hujnia niezla na początek... w tej sytuacji faktycznie przydałaby się inna stacjonarna miejscowka do sprzedaży biletów i karnetów, trzeba ludzi uczyć kupowanie w necie, ale stopniowo, taki szok może być zbyt duży..m
e-bilet bierze procentowo od kwoty. Zawsze tak mieli. Kupowałem już bilety na różne koncerty. Teraz karnet + bilet na PP dla mnie i dla dziecka opłata 14zł. Więc kupując większą ilość zwiększa się opłata. Ale dobrze, że bilety już są!
Karnet w smartfonie? Ciekawa sprawa. Już rok temu plastikowe były zajebiste.
Karnet w smartfonie? Ciekawa sprawa. Już rok temu plastikowe były zajebiste.
Huta była wolnym miastem. Huta wolna będzie zawsze!
HAMAS pisze:A z kąt ludzie co nie czytają forum mają wiedzieć gdzie kupić karnet, bilet.
Oni po prostu przyjdą na mecz a tu kicha.
Od 2019 nie kupuje się na Hutnika biletów w kasach przed meczem. Fakt ze nie bylo tych meczów duzo bo 5 w roli gospodarzy, ale jednak nie jest to nowość
A skąd info poza forum? Strona www, sm, gazety i plakaty na dzielnicy które są niezbędne żeby mieć przyzwoitą frekwencję
wier<N>y pisze:dUfio pisze:HAMAS pisze:Czyli starsi ludzie nie mają szans przyjść na mecz.
Nawet nie wiadomo jak to odebrać. Zakładam, że jak w jednym punkcie maja problem, to i zapewne w kolejnych też?
Hutnik Kraków