Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
HAMAS pisze:Co za głupoty wypisujesz, tak jak teraz z napastnikami to nigdy nie było w Hutniku.
Jest 3 a w ostatnich latach był 1 i to z pomocnika przerabiany.
dUfio pisze:I bardzo dobrze że wzmacniana jest przede wszystkim obrona bo to najbardziej kulało na jesień. 38 strat mówi samo za siebie, drugi wynik w lidze
A co do ataku to liczy się gra ofensywna całego zespołu
A bramek zdobyliśmy więcej (!) niż lider (tak, wiem 6 z Siarka, ale Kotwica 5 z nami) więcej od nas ma tylko 5 zespołów w 2 lidze. Co to za różnica czy strzela Święty, Lelek czy Assinor?
Każdy transfer jest niewiadomą, ale ściągnięcie gościa z tyloma bramkami z 3 ligi jest logiczne.
No ale zapomniałem że ma przyjść 9 ogranych gości bo inaczej lecimy, nie ma Bilińskiego z a Podbeskidzia, Pirulo z ŁKSu, Włodarczyk z Górnika zamiast przyjść do , nas idzie na zachód za 5 mln euro. Także wyrok zapadł z lecimy z hukiem. Nawet Chmiela już ściągamy pod kątem gry o PJS.
Winnetou pisze:Gdzie i o której gramy w sobotę ze Stalą?
PITROL pisze:Pomyślałem że gospodarz może w ostatniej chwili zmieniony, niemniej, jeśli przeciwnik gra dwa sparingi pod rząd na naszym sztucznym boisku trudno się spodziewać najmocniejszego składu i pewnie dlatego meczu nie ma w ofercie bukmacherów.