Puchar Polski 24/25
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Re: Puchar Polski 24/25
Pewnie jakaś Unia Skierniewice lub Grom Nowy Staw 

A moje to Barycz Sułów
Mi się msarzy Lechia Gdańsk
A trafimy Concordię Elbląg i chuj bombki strzeli
Tyle, że duża szansa na kolejną rundę, choć po słowach trenera po ostatnim meczu, to myślę że to jednak będzie nasza ostatnia runda.

A trafimy Concordię Elbląg i chuj bombki strzeli

Tyle, że duża szansa na kolejną rundę, choć po słowach trenera po ostatnim meczu, to myślę że to jednak będzie nasza ostatnia runda.
Może być Stal obojętnie jaka.
W meczu z Zagłębiem II zagrali od początku bracia Głogowscy i Hoyo-Kowalscy. Nie pamiętam takiej sytuacji z żadnego meczu na świecie, aby dwie pary braci zagrały w jednym spotkaniu.
Winnetou pisze:W meczu z Zagłębiem II zagrali od początku bracia Głogowscy i Hoyo-Kowalscy. Nie pamiętam takiej sytuacji z żadnego meczu na świecie, aby dwie pary braci zagrały w jednym spotkaniu.
To prawie to samo jak prowadzić w dwóch meczach pod rząd 3-0 a i tak je przegrać

Winnetou pisze:W meczu z Zagłębiem II zagrali od początku bracia Głogowscy i Hoyo-Kowalscy. Nie pamiętam takiej sytuacji z żadnego meczu na świecie, aby dwie pary braci zagrały w jednym spotkaniu.
W jednej drużynie też nie kojarzę, natomiast w 2000 roku w towarzyskim meczu Holandia -Polska obie drużyny miały na boisku bliźniaków, u nas bracia Żewłakow, tam de Boer, choć będąc precyzyjnym Marcin zszedł z boiska gdy jeden z tamtych wchodził na boisko.
W jednej drużynie to rzeczywiście misja, ale na pewno coś gdzieś było:D
Hutnik-Piast Gliwice
LOKO pisze:Hutnik-Piast Gliwice
elegancko.
Kiedy my ostatnio grali (oficjalnie) z ekstraklapą - 13 października 1999?
Myślę że losowanie całkiem niezłe jak by nie było toż to nasza ekstraklasa
No i smaczek "kibicowski" też myślę że na tym meczu zobaczymy...
Bałem się że trafimy na jakiś twór typu Znicz Pruszków tak więc tylko się cieszyć i mobilizacja na piastunki.

No i smaczek "kibicowski" też myślę że na tym meczu zobaczymy...
Bałem się że trafimy na jakiś twór typu Znicz Pruszków tak więc tylko się cieszyć i mobilizacja na piastunki.
FC PORĘBA
Jedyna szansa ,to że Piast nastawi się na ligę i popierdoli puchar,grając rezerwami a u nas mobilizacja w zespole bo będzie można się komuś w końcu poza Wieczysta pokazać. Kibicowsko? Wątpię ,aby Piast się do nas wybrał,mając 3 dni wcześniej ważny wyjazd na Widzew
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY
kiedy mecz bedzie ?
z V1979 pisze:Jedyna szansa ,to że Piast nastawi się na ligę i popierdoli puchar,grając rezerwami a u nas mobilizacja w zespole bo będzie można się komuś w końcu poza Wieczysta pokazać. Kibicowsko? Wątpię ,aby Piast się do nas wybrał,mając 3 dni wcześniej ważny wyjazd na Widzew
A ja z kolei myślę, że przyjadą po ostatnich wydarzeniach (nasz powrót z Berlina i mecz z Jastrzębiem u nas).
hosek1950 pisze:kiedy mecz bedzie ?
24, 25 lub 26 września, terminy ustali zapewne TVP, nasz mecz przypuszczam, że będzie o jakiejś 13-14
Z brakiem Piasta to bez jaj, mają tu 100 km
Ogólnie bardzo dobre losowanie, może nie idealne, ale w pierwszej 15 koncertu życzeń by się pewnie znalazło. Klub z ekstraklasy z ekipa i smaczkiem