wojo77 pisze:Patrząc na skrót to PANIE KIEROWNIKU proszę wiązać każdemu ze sztabu i wszystkim rezerwowym szalik na rece mega to wygląda. Ew.moze być na szyji
skrót: https://sport.tvp.pl/82065561/zaglebie- ... ejka-skrot
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
wojo77 pisze:Patrząc na skrót to PANIE KIEROWNIKU proszę wiązać każdemu ze sztabu i wszystkim rezerwowym szalik na rece mega to wygląda. Ew.moze być na szyji
wojo77 pisze:Zajeisty mecz gratulacje. Będzie coś o Janiczaku i Trebaczu czy mają dziś wolne
Fan Club Kościuszkowskie pisze:wojo77 pisze:Zajeisty mecz gratulacje. Będzie coś o Janiczaku i Trebaczu czy mają dziś wolne
A napastnika jak nie było tak nie ma![]()
tomabon pisze:Bobla na ławce Sosnowca i hattrick jednego z tych którego wpuszczał na dwie minuty bo nie ma nikogo na ławce to chyba najlepsze podsumowanie zmarnowanych dwunastu miesięcy w historii Hutnika2010
1979 pisze:Zagłębie słabe,szczególnie w 2 połowie. Nie wiem co taki zespół robi w strefie barażowej,bo już Puławy były dużo lepsze, o Świcie i Chelmiance nie wspomnę. W tej lidze każdy może wygrać z każdym ,czy to u siebie ,czy to na wyjeździe. Może oprócz meczy z aptekarzami ,bo to inna liga w tym momencie.Na plus Jania ,gość zrobił postęp w stosunku do poprzedniego sezonu. Popracować trzeba nad przejściem z pomocy do ataku długimi podaniami,bo o ile krótka piłka wyglądało to dobrze,to dłuższymi zagrywkami lekko mówiąc niezbyt. Cieszy wkoncu to,że po rzutach różnych coś potrafimy zagrozić.Mwcz na plus,zaangażowanie,ale z hurraoptymizmem bym nie przesadzal
Wandyta pisze:Z tego co zdążyłem zauważyć to nasz nowy nabytek (Tomala), wszedł na boisko w drugiej połowie. Jak sobie poradził?
Wandyta pisze:Oczywiście gratulacje dla całego zespołu i sztabu który był tam z nimi i ich wspierał!
Niestety nie miałem możliwości płynnego oglądania meczu, bo byłem w pracy i oglądałem to bardzo chaotycznie. Z tego co zdążyłem zauważyć to nasz nowy nabytek (Tomala), wszedł na boisko w drugiej połowie. Jak sobie poradził?