Hutnik Kraków-Podbeskidzie Bielska-Biała 9.11.24 12:00

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

dzuhas
Kontakt:

Re: Hutnik Kraków-Podbeskidzie Bielska-Biała 9.11.24 12:00

Postautor: dzuhas » sob lis 09, 2024 5:10 pm

mr.Vitaminka pisze:Nabijam posty, bo jestem fanem dzuhasa.

Gdzie jest moje 3 tysiące postów!?

Metal czy mogę prosić o zwrócenie Vitamince 3 tysięcy postów? Wydaje mi się że gość się zmienił, wie co dobre i już się nigdy Hutnika nie wyprze.
pzdr Osiek

SIWY 1950

Postautor: SIWY 1950 » sob lis 09, 2024 5:13 pm

Odbijemy sobie ten mecz w czerwcu u nich jak się wszystko dobrze ułoży i będziemy grać o "coś" to pokażemy im NH-Style:)
Dla mnie osobiście wieczysta, chujniczanka,i podpiździe to 3 twory z naszej ligi których jakoś nie trawię...
FC PORĘBA

Fan Club Kościuszkowskie

Postautor: Fan Club Kościuszkowskie » sob lis 09, 2024 6:25 pm

Nie da się grać tym samym schematem z każdym przeciwnikiem panie Trener. Już nas rozczytali, rozkminili...
Na 400 podań 350 wymieniają stoperzy z bramkarzem...do pierwszej straty bądź wyjebania piłki w aut :shock:
Piłka to prosta gra, naprawdę, strzelać, strzelać, czasem dać komuś pograć, czasem odebrać, skontrować. Zero zagrożenia przy różnych, nie widać było dziś chemii na boisku, ochoty do walki. Brak lidera... Rakels pięć razy w pierwszej połowie wychodzi do piłki i jej nie dostaje, też bym się wkurwił :roll:

stazyja69

Postautor: stazyja69 » sob lis 09, 2024 7:04 pm

metal pisze:...a najlepsze jest to, że jeśli Chojniczanka nie zawalczy w Grudziądzu, to znowu nam się może przyfuksic i zatrzymany tę 4. pozycję.

Szkoda ale niestety już nie.
Olimpia G - Chojniczanka 0:1

Wandyta

Postautor: Wandyta » sob lis 09, 2024 7:21 pm

Konferencja prasowa.

https://www.youtube.com/watch?v=rJWv0AUPAPM

Nasz trener dziwnie wygląda :wink: : https://ibb.co/kJgjZcr

stazyja69

Postautor: stazyja69 » sob lis 09, 2024 7:50 pm

JOK_NH pisze:To co wyczyniał nasz bramkarz dziś, to nie do wiary. W pierwszej połowie ta obroniona dobitka w stylu Boruca, to opad kopary.

Trener raczej nie podziela Twojego zdania.

Awatar użytkownika
metal
Site Admin
Kontakt:

Postautor: metal » sob lis 09, 2024 8:34 pm

dzuhas pisze:

Metal czy mogę prosić o zwrócenie Vitamince 3 tysięcy postów? Wydaje mi się że gość się zmienił, wie co dobre i już się nigdy Hutnika nie wyprze.

Oczywiście, wystarczy, że obaj postawicie mi piwo podczas dowolnego meczu u siebie albo na wyjeździe.
ObrazekStaram się pisać poprawnie po polsku!

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » sob lis 09, 2024 8:49 pm

metal pisze:
dzuhas pisze:

Oczywiście, wystarczy, że obaj postawicie mi piwo podczas dowolnego meczu u siebie albo na wyjeździe.

mnie tam nie zależy na tych 3 tysiącach postów (odbiję je sobie z nawiązką hyhy), ale obiecuję, że piwko Metalu masz u mnie jak w banku. Dzuhas zresztą też. Tylko nie wiem czemu akurat teraz postawił mnie przed tablicą, skoro podpis mam już od paru dobrych tygodni :) Wracajmy lepiej do komentowania meczu.

PS. rozmawiałem dziś z kibicem Lechii, oni naprawdę wierzą w tego naszego młodego chłopaka... i nie chodzi mi tu o dzuhasa :)
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » sob lis 09, 2024 9:57 pm

mr.Vitaminka pisze:
metal pisze:
dzuhas pisze: Metal czy mogę prosić o zwrócenie Vitamince 3 tysięcy postów? Wydaje mi się że gość się zmienił, wie co dobre i już się nigdy Hutnika nie wyprze.

mnie tam nie zależy na tych 3 tysiącach postów (odbiję je sobie z nawiązką hyhy), ale obiecuję, że piwko Metalu masz u mnie jak w banku. Dzuhas zresztą też. Tylko nie wiem czemu akurat teraz postawił mnie przed tablicą, skoro podpis mam już od paru dobrych tygodni :) Wracajmy lepiej do komentowania meczu.

PS. rozmawiałem dziś z kibicem Lechii, oni naprawdę wierzą w tego naszego młodego chłopaka... i nie chodzi mi tu o dzuhasa :)

musiałem dać sobie czas na zastanowienie czy wybaczyć
mecz nie najlepszy ale skoro awans pewny to można dać na luz
pzdr Osiek

Awatar użytkownika
Winnetou

Postautor: Winnetou » sob lis 09, 2024 11:36 pm

dzuhas pisze:
mr.Vitaminka pisze:
metal pisze:Oczywiście, wystarczy, że obaj postawicie mi piwo podczas dowolnego meczu u siebie albo na wyjeździe.

musiałem dać sobie czas na zastanowienie czy wybaczyć
mecz nie najlepszy ale skoro awans pewny to można dać na luz

Skoro tak pisze "Działacz - beton" to nie mamy prawa Mu nie wierzyć. Widocznie stworzył spółdzielnię i zadzwonił gdzie trzeba. Zatem już na spokojnie można mrozić szampany :D

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » ndz lis 10, 2024 10:25 pm

Wieczysta zremisowała, nie dziękujcie, po prostu bądzcie dobrymi ludźmi
pzdr Osiek

bn

Postautor: bn » pn lis 11, 2024 3:56 pm

Wygrała niestety drużyna lepsza. Frątczak uchronił nas przed większą porażką. Sam mecz ciekawy mimo porażki i z ładną otoczką. Trener - jak widzę - zaczyna narzekać na słabą kadrę. Ciekawe czy będą wzmocnienia w przerwie czy tylko uzupełniania braków.

fan

Postautor: fan » pn lis 11, 2024 7:15 pm

Generalnie wyglądało to tak jakbyśmy grali z ekstraklasowym Podbeskidziem a nie z drużyną, która póki co jest za nami w tabeli.

Może tak porażka wyjdzie na dobre, że w sumie nie jest tak dobrze jak to sugeruje tabela...

Awatar użytkownika
Winnetou

Postautor: Winnetou » pn lis 11, 2024 7:52 pm

Podbeskidzie oddało 24 strzały. To wychodzi 1 na 4 minuty. Za często. Nie pamiętam kiedy ktoś po raz ostatni tak nam zrobił. Chyba tylko Wieczysta.

W połowie rundy mieliśmy fajny instynkt zabójcy, który gdzieś potem utraciliśmy. Trzeba go odnaleźć.

Na skrócie z meczu świetnie widać, jak 2 znakomite sytuacje zjebał Tosiek. Na miejscu trenera kazałbym mu 100 powtarzać takie strzały. Jak w szkole kiedy nauczycielka kazała 100 razy przepisywać słowo z błędem, aż dzieciak zapamiętał.