mr.Vitaminka pisze:Nabijam posty, bo jestem fanem dzuhasa.
Gdzie jest moje 3 tysiące postów!?
Metal czy mogę prosić o zwrócenie Vitamince 3 tysięcy postów? Wydaje mi się że gość się zmienił, wie co dobre i już się nigdy Hutnika nie wyprze.
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
mr.Vitaminka pisze:Nabijam posty, bo jestem fanem dzuhasa.
metal pisze:...a najlepsze jest to, że jeśli Chojniczanka nie zawalczy w Grudziądzu, to znowu nam się może przyfuksic i zatrzymany tę 4. pozycję.
JOK_NH pisze:To co wyczyniał nasz bramkarz dziś, to nie do wiary. W pierwszej połowie ta obroniona dobitka w stylu Boruca, to opad kopary.
dzuhas pisze:mr.Vitaminka pisze:Nabijam posty, bo jestem fanem dzuhasa.
Metal czy mogę prosić o zwrócenie Vitamince 3 tysięcy postów? Wydaje mi się że gość się zmienił, wie co dobre i już się nigdy Hutnika nie wyprze.
metal pisze:dzuhas pisze:mr.Vitaminka pisze:Nabijam posty, bo jestem fanem dzuhasa.
Oczywiście, wystarczy, że obaj postawicie mi piwo podczas dowolnego meczu u siebie albo na wyjeździe.
mr.Vitaminka pisze:metal pisze:dzuhas pisze: Metal czy mogę prosić o zwrócenie Vitamince 3 tysięcy postów? Wydaje mi się że gość się zmienił, wie co dobre i już się nigdy Hutnika nie wyprze.
Oczywiście, wystarczy, że obaj postawicie mi piwo podczas dowolnego meczu u siebie albo na wyjeździe.
mnie tam nie zależy na tych 3 tysiącach postów (odbiję je sobie z nawiązką hyhy), ale obiecuję, że piwko Metalu masz u mnie jak w banku. Dzuhas zresztą też. Tylko nie wiem czemu akurat teraz postawił mnie przed tablicą, skoro podpis mam już od paru dobrych tygodniWracajmy lepiej do komentowania meczu.
PS. rozmawiałem dziś z kibicem Lechii, oni naprawdę wierzą w tego naszego młodego chłopaka... i nie chodzi mi tu o dzuhasa
dzuhas pisze:mr.Vitaminka pisze:metal pisze:Oczywiście, wystarczy, że obaj postawicie mi piwo podczas dowolnego meczu u siebie albo na wyjeździe.
mnie tam nie zależy na tych 3 tysiącach postów (odbiję je sobie z nawiązką hyhy), ale obiecuję, że piwko Metalu masz u mnie jak w banku. Dzuhas zresztą też. Tylko nie wiem czemu akurat teraz postawił mnie przed tablicą, skoro podpis mam już od paru dobrych tygodniWracajmy lepiej do komentowania meczu.
PS. rozmawiałem dziś z kibicem Lechii, oni naprawdę wierzą w tego naszego młodego chłopaka... i nie chodzi mi tu o dzuhasa
musiałem dać sobie czas na zastanowienie czy wybaczyć
mecz nie najlepszy ale skoro awans pewny to można dać na luz