co slychac u naszych rywali

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

mr.Vitaminka

Re: co slychac u naszych rywali

Postautor: mr.Vitaminka » śr lis 27, 2024 10:18 am

"...iiii ligę mistrzów będziemy mieć". a skoro są takie plany to naszymi rywalami są również Manchester City i Feyenoord.

City wygrywało do 75. minuty 3:0, aby zremisować u siebie 3:3. Jeszcze muszą trochę poćwiczyć, żeby się do nas zbliżyć, ale to fakt godny podkreślenia :)
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

stazyja69

Postautor: stazyja69 » śr lis 27, 2024 9:20 pm

mr.Vitaminka pisze:"...iiii ligę mistrzów będziemy mieć". a skoro są takie plany to naszymi rywalami są również Manchester City i Feyenoord.

City wygrywało do 75. minuty 3:0, aby zremisować u siebie 3:3. Jeszcze muszą trochę poćwiczyć, żeby się do nas zbliżyć, ale to fakt godny podkreślenia :)

MC to nie nasza półka.
3:3 to nie 3:4 czy inne 3:5

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » czw lis 28, 2024 11:40 am

stazyja69 pisze:
mr.Vitaminka pisze:"...iiii ligę mistrzów będziemy mieć". a skoro są takie plany to naszymi rywalami są również Manchester City i Feyenoord.

MC to nie nasza półka.
3:3 to nie 3:4 czy inne 3:5

dlatego napisałem, że jeszcze trochę im brakuje. w ogóle jestem ciekaw czy (niech będzie w Europie) na poziomie centralnym zdarzyło się kiedykolwiek żeby jakaś drużyna chyciła w łeb dwa razy z rzędu w ten sam sposób jak my.

Alex

Postautor: Alex » sob lis 30, 2024 12:59 pm

http://www.90minut.pl/news/335/news3351 ... sovii.html

Wiekowo słabo, ale ograny nawet na wyższym poziomie

sikorek_nh

Postautor: sikorek_nh » sob lis 30, 2024 6:01 pm

Alex pisze:http://www.90minut.pl/news/335/news3351643-Maciej-Gorski-odchodzi-z-Resovii.html

Wiekowo słabo, ale ograny nawet na wyższym poziomie

Jak na obecne nasze warunki to bylby bardzo dobry zawodnik. Gwarantujacy jakas okreslona liczbe bramek. Doswiadczony na wyzszym poziomie.
Lewandowski ma wiecej i wali bramy w Barcelonie. Spokojnie :mrgreen:
Hutnik 1950 KRAKÓW.

Awatar użytkownika
Winnetou

Postautor: Winnetou » sob gru 07, 2024 10:07 am

https://youtu.be/zNRdET3OmFk?si=BW8HHgGcSYAPO2WS

Bardzo dobry materiał o "paleniu w piecu" przez Sandecję i Nowy Sącz.

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » sob gru 07, 2024 12:55 pm

Lechia Gdańsk jest w bardzo trudnym położeniu. Nie dość, że wyniki zespołu w tym sezonie są katastrofalne, to jeszcze klub ma ogromne problemy finansowe. – Nie wiem, czy oni wystartują w rundzie wiosennej – mówi Sławomir Peszko, były piłkarz tego klubu, który twierdzi, że doskonale orientuje się w tym, co się dzieje w Lechii.

https://przegladsportowy.onet.pl/pilka- ... ampaign=cb

być może Głogo wróci do nas szybciej niż się tego spodziewamy :)))

pawcio

Postautor: pawcio » sob gru 07, 2024 3:50 pm

mr.Vitaminka pisze:Lechia Gdańsk jest w bardzo trudnym położeniu. Nie dość, że wyniki zespołu w tym sezonie są katastrofalne, to jeszcze klub ma ogromne problemy finansowe. – Nie wiem, czy oni wystartują w rundzie wiosennej – mówi Sławomir Peszko, były piłkarz tego klubu, który twierdzi, że doskonale orientuje się w tym, co się dzieje w Lechii.

No i właśnie niestety kurwa nie. To prawo jest zupełnie zjebane, ale gdyby doszło do takiej sytuacji, że Lechia bankrutuje i się rozpada, to nawet nie płacąc nam ani złotówki, Glogo staje się wolnym zawodnikiem. Bo formalnie od września jest już „własnością” Lechii.

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » sob gru 07, 2024 4:28 pm

pawcio pisze:
mr.Vitaminka pisze:Lechia Gdańsk jest w bardzo trudnym położeniu. Nie dość, że wyniki zespołu w tym sezonie są katastrofalne, to jeszcze klub ma ogromne problemy finansowe. – Nie wiem, czy oni wystartują w rundzie wiosennej – mówi Sławomir Peszko, były piłkarz tego klubu, który twierdzi, że doskonale orientuje się w tym, co się dzieje w Lechii.

No i właśnie niestety kurwa nie. To prawo jest zupełnie zjebane, ale gdyby doszło do takiej sytuacji, że Lechia bankrutuje i się rozpada, to nawet nie płacąc nam ani złotówki, Glogo staje się wolnym zawodnikiem. Bo formalnie od września jest już „własnością” Lechii.

na logikę to ma sens - pracuje od września w Lechii --> Lechii nie ma --> Głogo wolnym zawodnikiem. Najgorsze w tym wszystkim jest oczywiście to że Hutnik zostaje bez swojego topowego gracza i bez piniędzy, no ale kto będzie się biednym przejmował.

wojo77

Postautor: wojo77 » czw gru 12, 2024 7:15 pm

dUfio

Postautor: dUfio » pt gru 13, 2024 4:17 pm

1979

Postautor: 1979 » pt gru 13, 2024 6:44 pm

Peszko bardzo dobrze orientuje sie w temacie Lechii. Z Wieczysta mijaja sie na zimowisku w Turcji, przypadkiem?? w tej samej miejscowosci. Wieczystej cofneli kase na stadion , Lechia upada - Jak dla mnie, choc to gdybanie ,ale moze sie szykowac fuzja z siedziba w Gdansku. Nie placa zawodnikom,bidni jak mysz koscielna i leca na 2 tygodnie na zgrupowanie w cieple kraje. Cos to podejzane
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata

BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » pt gru 13, 2024 7:13 pm

1979 pisze:Peszko bardzo dobrze orientuje sie w temacie Lechii. Z Wieczysta mijaja sie na zimowisku w Turcji, przypadkiem?? w tej samej miejscowosci. Wieczystej cofneli kase na stadion , Lechia upada - Jak dla mnie, choc to gdybanie ,ale moze sie szykowac fuzja z siedziba w Gdansku. Nie placa zawodnikom,bidni jak mysz koscielna i leca na 2 tygodnie na zgrupowanie w cieple kraje. Cos to podejzane

Ale jaka fuzja? Betony tego nie zaakceptują, to raz. Dwa, po co aptekarzowi się z kimś łączyć skoro pewnie w dwa lata będą sami w eklapie. Nie wiem jak tu zauważyłeś zależność z tym wyjazdem bo przecież to kierunek oblegany przez polskie kluby. A że Peszko jest w wieczystej i grał w Lechii to jedyny punkt wspólny w tej opowieści:)

Patryk_NH1950

Postautor: Patryk_NH1950 » ndz gru 22, 2024 2:53 pm

Awatar użytkownika
sudione

Postautor: sudione » pn gru 23, 2024 7:10 pm

Myślę, że warto w tym wątku wspomnieć, że powstanie nowa hala sportowa przy stadionie Wandy. 8)
https://sport.lovekrakow.pl/aktualnosci ... 59618.html