Byli piłkarze z Suchych Stawów

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

Patryk_NH1950

Re: Byli piłkarze z Suchych Stawów

Postautor: Patryk_NH1950 » sob sty 25, 2025 8:56 pm

pawcio pisze:Rakelss już bramę załadował w Sosnowcu - na 1:9 w wygranym 2:1 sparingu z Odra Opole

Ale przecież wg niektórych tutaj to "dobrze ze odszedł", "stary był, nie chciało mu się już".

Jeszcze zatęsknicie za nim.

HAMAS

Postautor: HAMAS » sob sty 25, 2025 9:52 pm

Bardzo dobrze że odszedł od lata już go dupa bolała że tam mu dadzą stówkę więcej a oni be bo go nie chcą puścić niech .....

Andrew

Postautor: Andrew » ndz sty 26, 2025 7:17 am

Tez bylem w lecie calkowicie za tym ze klub musi go zatrzymac. Niestety po ostatniej rundzie jak mialby grac tak dalej jak teraz to lepiej niech sobie w Sosnowcu bedzie. Zatesknic mozemy oczywiscie. Bo w Zaglebiu może znow mu sie chciec i robic dobre liczby. My mu zawdzieczamy dobry poprzedni sezon, lecz on tez nam.duzo zawdziecza, bo w swoim Lotewskim futbolu juz byl nisko i jakos przez 2 lata z Polski nikt go niechcial. To Hutnik zaryzykowal i go sprowadzil dajac kontrakt napewno niemaly na 2 lata. W sumie to bylo do przewidzenia ze jak odpali to u nas grac nie bedzie juz chcial. Chlop co roku gral gdzie indziej, szedl na wypozyczenia i pozniej znow wracal i tak w kolko. Gwarancji na dobra runde w jego wykonaniu nie bylo, ale gwarantowal machanie rekami i strojenie min.

dUfio

Postautor: dUfio » ndz lut 09, 2025 7:25 pm

Głogowski wszedł w 75 w meczu z Lechem i zaliczył fatalne pudlo...

Andrew

Postautor: Andrew » ndz lut 09, 2025 7:35 pm

dUfio pisze:Głogowski wszedł w 75 w meczu z Lechem i zaliczył fatalne pudlo...

Czy nie smierdzi to wystepem Kielisia?

bn

Postautor: bn » ndz lut 09, 2025 8:46 pm

Faktycznie, mógł mieć ładną bramkę w ekstraklasie a tak tylko fatalny kiks.

Kielisia już przeskoczył. Zagrał dwa razy więcej meczów. ; )

luke.krak

Postautor: luke.krak » ndz lut 09, 2025 9:35 pm

Dobrze że wynik dowieźli i wygrali bo nie chce myśleć co by było po tym pudle Głogo, szkoda bo walczył biegał i mógł dołożyć ważnego i premierowego gola w ekstraklasie, szkoda bo miał podanie idealne i ciężko dostać ładniejsze

Awatar użytkownika
Winnetou

Postautor: Winnetou » ndz lut 09, 2025 11:20 pm

Też oglądałem kiks Głogowskiego. Ale tam mu chyba piłka podskoczyła na chwilę przed strzałem i nieczysto trafił. Ale też na tym poziomie trzeba wszystko trafiać.

dUfio

Postautor: dUfio » sob lut 15, 2025 2:04 pm

Kamil Sobala widziany dziś na Suchych Stawach. Pytałem, czy może przyjechał na testmecz, ale niestety juz zaklepany przez Węgrzcankę Węgrzce Wielkie

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » sob lut 15, 2025 3:05 pm

Dufio, załóż tłitera i dawaj tam jakies leaki:)
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

dUfio

Postautor: dUfio » wt lut 18, 2025 8:19 am

z ciekawosci sprawdzilem sobie opinie na tt kibiców Lechi o Głogo

Myslalem ze Glogowski cos umie a wychodzi na to ze to brat cioteczny Sezonienko

Rewelacja. Widać progres... Sezonienk tradycyjnie Głogowski z ołowiem w butach ... Paraliż

Głogowski chyba jeszcze lepszy od Sezona....niezły paralityk...

Głogowski drewno

Ten Głogowski to mi nie wygląda na piłkarza

No, jest kuźwa drewniany. I najgorsze, że jak straci piłę to staje i nie chce mu się walczyć. Zero ambicji. To już Sezon go przerasta

ten ostatni chyba najgorszy

no coż, proba nie duza, bo 3 mecze po kilkanascie minut, a opini kilka z kilkudziesięciotysiecznej bandy, niemniej daje pewien obraz, ze sząłu nie ma "co chodzi o" wejscie do druzyny
tak czy inaczej jesli w umowie jest przelew na milion marek albo walizka bitcoinów to sie nalezy Hutnikowi jak psu buda

teraz bylo glosno o kasie od Lechii dla Ruchu za Wójtowicza,ktorej nie zaplacili. A to transfer dokonany w lipcu - Głogowskiego był we wrzesnia. Zakladajac, ze terminy byly analogiczne to chyba po prostu trzeba sie ustawic w kolejce wierzycieli i mimo wszystko liczyc zeby Lechia nie upadla i starala sie o licencje na kolejny sezon bo to po prostu pomoze w odzyskaniu nam naleznej kasy

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » wt lut 18, 2025 10:22 am

dUfio pisze:z ciekawosci sprawdzilem sobie opinie na tt kibiców Lechi o Głogo

Myslalem ze Glogowski cos umie a wychodzi na to ze to brat cioteczny Sezonienko

Rewelacja. Widać progres... Sezonienk tradycyjnie Głogowski z ołowiem w butach ... Paraliż

Głogowski chyba jeszcze lepszy od Sezona....niezły paralityk...

Głogowski drewno

Ten Głogowski to mi nie wygląda na piłkarza

No, jest kuźwa drewniany. I najgorsze, że jak straci piłę to staje i nie chce mu się walczyć. Zero ambicji. To już Sezon go przerasta

ten ostatni chyba najgorszy

no coż, proba nie duza, bo 3 mecze po kilkanascie minut, a opini kilka z kilkudziesięciotysiecznej bandy, niemniej daje pewien obraz, ze sząłu nie ma "co chodzi o" wejscie do druzyny
tak czy inaczej jesli w umowie jest przelew na milion marek albo walizka bitcoinów to sie nalezy Hutnikowi jak psu buda

teraz bylo glosno o kasie od Lechii dla Ruchu za Wójtowicza,ktorej nie zaplacili. A to transfer dokonany w lipcu - Głogowskiego był we wrzesnia. Zakladajac, ze terminy byly analogiczne to chyba po prostu trzeba sie ustawic w kolejce wierzycieli i mimo wszystko liczyc zeby Lechia nie upadla i starala sie o licencje na kolejny sezon bo to po prostu pomoze w odzyskaniu nam naleznej kasy

napisałem fajne posta to mi przy wysyłaniu internet padł więc w skrócie:

- jak Głogo strzeli jakiegoś gola to od razu opinie się zmienią

- nie ma łatwo w wyższych ligach, nasi chyba wszyscy (?) póki co się od nich odbijają (za wyjątkiem Assiniora). a przynajmniej ci wytransferowani w ostatnich powiedzmy 2 sezonach. dalej aż tak nie monitoruję naszych grajków, ale jestem ciekaw czy któryś z nich coś w miarę kopie.

- trzeba raczej cierpliwie czekać aż akademia wyda następne roczniki, żebyśmy mogli podziwiać zawodników na miarę 1.ligi czy eklapy.
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » wt lut 18, 2025 12:09 pm

No nie ułatwił sobie tym kiksem w meczu z Lechem, bo może by było, że przynajmniej strzela. Z resztą nie dziwią mnie takie opinie, bo choć życzę mu jak najlepiej, żeby jego kariera się rozwijała, to przeskok dwie klasy wyżej trzeba też umieć przestawić w głowie i treningu poejrzewam. Jak narazie widać, że są ciężary.

Awatar użytkownika
Winnetou

Postautor: Winnetou » wt lut 18, 2025 1:48 pm

Głogo u nas latał w chmurach, a tam szoruje podłogę. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, czyli ligi. Do nas przychodził jako no najm, a do Gdańska jako odkrycie wakacji.

Pierwsze koty za płoty. Jak strzeli pierwszego hattricka, to reszta już sama zacznie wpadać :) . Jestem pewien, że do końca sezonu Głogo wywalczy sobie miejsce w 1.jedenastce, a Lechia się utrzyma. Chociaż na niekorzyść jego, może działać fakt, że trener który go kupił we wrześniu już tam nie pracuje.

Tak na marginesie, jak dla mnie, Głogo wogóle nie ma sylwetki i ruchów piłkarza, lecz 400-metrowca przez płotki :D

dUfio

Postautor: dUfio » wt lut 18, 2025 1:52 pm

Mi przypomina Artura Partykę w prime