JOK_NH pisze:mr.Vitaminka pisze:JOK_NH pisze:Szkoda, że Polonia się zatrzymała na takich rezerwach ŁKS, bo byłaby szansa rzeczywisice, żeby wieczysta umoczyła kolejny piękny sezon

.
Choć dalej jest szansa, to rzeczywiście może być efekt nowej miotły i coś zaczną grać te fleje.
jak umoczą (w co wątpię w nowej sytuacji) to znowu będzie kolejny zaciąg i jeszcze bardziej się dozbroją. lepiej niech już spierdalają do tej 1 ligi, bo po co nam mocny przeciwnik w przyszlym sezonie. albo niech dobrodziej ich popierdoli to nagle zejdą do poziomu Wielbłąda.
Przecież my się do I ligi nie wybieramy i dla mnie przynajmniej to jest jasne, więc bez różnicy, jakich przeciwników będziemy mieli w kolejnym sezonie, a miło by było sięz nich pośmiać jeszcze dłużej.

A co do kolejnego zaciągu, to ja bym już tego taki pewny nie był, bo tych jakoś super grających emerytów nie ma bez liku, a już widać teraz, że się potykają o 2 ligę.
jak to kurwa nie? w tym roku awans pewny wg Wróżbity Dzuhasa, który przewidział krach na giełdzie w 1929 roku, epidemię dżumy w XIV wieku (przewidział 15 lat przed naszą erą), katastrofę tunguską (tutaj posłużył się modelami obliczeń fizyki kwantowej, co każdy gówniarz w 6. klasie potrafi, no ale jednak...), 21 listopada 1963 roku, na starym forum Hutnika (małolaty nie pamiętajo...), ostrzegał, że coś się święci w Dallas z Kennedym, tydzień przed skokiem Adama Małysza w Willingen mówił mi do ucha, że Adaś skoczy ponad 150 metrów (powiedziałem mu, pamiętam jak dziś: weź nie pierdol, najebany Dzbanami jesteś), w czasie naszej wspólnej Komunii Świętej, na Polach Elizejskich w 1992 roku, wyznał mi, że Edyta Górniak zdobędzie drugie (!!!) miejsce na festiwalu piosenki "Eurowizja" w 1994 roku (kurwa, tu przyznam że mie zaskoczył, jebaniutki). Na koniec dodam, że matematycznie obliczył (w głowie, po sześciu Tatrach Mocnych) szanse reprezentacji Polski na zajęcie 4. miejsca w grupie na mundialu w 2002 roku. No Panowie (i Panie: Switłana, charaszo dupcing, eta ty ne paniemajusz, Hoyo gieroy nasza ne ptica, eta bramkarska stolica), tego nie można nie zauważyć. Wawrów! <oklaski> Wawrów! trzeba zmienić na: Dzuhas! <oklaski> Dzuhas!. Ale teraz wszyscyyyyy, z całej pytyyyyy.....