Trener Hutnika - taktyka, skład i inne opinie

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

JOK_NH

Re: Trener Hutnika - taktyka, skład i inne opinie

Postautor: JOK_NH » pn lut 03, 2025 12:17 pm

Nie odniosłem wrażenia, że jest wkurwiony, raczej mówi, że są już rozeznania w terenie.

wojo77

Postautor: wojo77 » pn lut 03, 2025 12:40 pm

Alex pisze:
stazyja69 pisze:https://x.com/kshutnikkrakow/status/1885983481995329623?s=46

Musiał jesteś wkurwiony brakiem wzmocnień ...mrugnij dwa razy...

Nasz trener generalnie ma taki wyraz twarzy, że nie okazuje entuzjazmu i czasem wkurwienie można pomylić z zamyśleniem :lol:

luke.krak

Postautor: luke.krak » pn lut 03, 2025 12:42 pm

Wkurwiony raczej nie, ale czy będzie kiedyś tak że trener wypowie się że ma pełną kadrę i pracuje normalnie? Co wywiad z trenerem w przerwie czy to z Boblą czy z obecnym zawsze są problemy z kadrą, mamy mało zawodników i próbowanie zawodników na innych pozycjach niż ich normalne. Ja wiem że z Głogowskim się udało teraz Soprych też daje radę ale lipa trochę, no nic jest jeszcze trochę czasu oby dołączył ktoś jak najwcześniej żeby się wpasował

luke.krak

Postautor: luke.krak » pn lut 03, 2025 10:01 pm

W środę Kalwarianka wylatuje na obóz do Turcji, na logikę musi lecieć trener a więc kto jest odpowiedzialny za transfery w Hutniku? Dyrektor sportowy czy trener czy prezes bo ja już się pogubiłem no chyba że jak L.J wróci za tydzień to coś z transferami się ruszy...Dobra ja zamilkne na dłuższy czas bo zaczynam się robić maruda a wcześniej rzadziej mi się to zdarzało

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » pn lut 03, 2025 11:11 pm

luke.krak pisze:W środę Kalwarianka wylatuje na obóz do Turcji, na logikę musi lecieć trener a więc kto jest odpowiedzialny za transfery w Hutniku? Dyrektor sportowy czy trener czy prezes bo ja już się pogubiłem no chyba że jak L.J wróci za tydzień to coś z transferami się ruszy...Dobra ja zamilkne na dłuższy czas bo zaczynam się robić maruda a wcześniej rzadziej mi się to zdarzało

w jednym z wywiadów (Kawusia?) prezes Janiczak powiedział, że za transfery nie odpowiada stricte on, a jest od tego cała grupa ludzi. Więc poprzez ten pryzmat można spać spokojnie kiedy będzie ćwiczył lagę na napadziora w Alanyi
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » wt lut 04, 2025 9:45 am

mr.Vitaminka pisze:
luke.krak pisze:W środę Kalwarianka wylatuje na obóz do Turcji, na logikę musi lecieć trener a więc kto jest odpowiedzialny za transfery w Hutniku? Dyrektor sportowy czy trener czy prezes bo ja już się pogubiłem no chyba że jak L.J wróci za tydzień to coś z transferami się ruszy...Dobra ja zamilkne na dłuższy czas bo zaczynam się robić maruda a wcześniej rzadziej mi się to zdarzało

w jednym z wywiadów (Kawusia?) prezes Janiczak powiedział, że za transfery nie odpowiada stricte on, a jest od tego cała grupa ludzi. Więc poprzez ten pryzmat można spać spokojnie kiedy będzie ćwiczył lagę na napadziora w Alanyi

No o tym samym pomyślałem, że przecież nie on sam jeździ i szuka piłkarzy. Przecież kontakt z nim będzie niezależnie od tego, gdzie jest. Turcja to nie Kambodża, że nie wiadomo, czy da się połączyć :P

Ja odkąd pamiętam, to nas przygotowują na sytuację (która odkąd pamiętam, jest permanentna, że nie ma i nie będzie jakichś spektakularnych zakupów, więc w ogóle się tym nie stresuje :D . Jest, jak mówią i tyle.

bn

Postautor: bn » wt kwie 08, 2025 11:26 pm

Takie tam dywagacje Knura czy Musiał po sezonie pożegna się z Hutnikiem.
https://sport.lovekrakow.pl/aktualnosci ... 61081.html

pawcio

Postautor: pawcio » wt kwie 08, 2025 11:51 pm

bn pisze:Takie tam dywagacje Knura czy Musiał po sezonie pożegna się z Hutnikiem.

Knura pisze:19-letni Damian Hoyo-Kowalski zastąpił o dziewięć lat młodszego Doriana Frątczaka.

Dorek to musi być turbo talent, jak w wieku 10 lat gra na szczeblu centralnym w seniorach.

Awatar użytkownika
Winnetou

Postautor: Winnetou » śr kwie 09, 2025 5:23 am

pawcio pisze:
bn pisze:Takie tam dywagacje Knura czy Musiał po sezonie pożegna się z Hutnikiem.

Knura pisze:19-letni Damian Hoyo-Kowalski zastąpił o dziewięć lat młodszego Doriana Frątczaka.

Dorek to musi być turbo talent, jak w wieku 10 lat gra na szczeblu centralnym w seniorach.

Zarost też ma niczego sobie jak na dzieciaka :D

dUfio

Postautor: dUfio » czw kwie 24, 2025 1:33 pm

https://gazetakrakowska.pl/trener-hutni ... 2-27483781

Serio?

Na 11 zwyciestw aż 9 było tylko 1 bramka (5x1:0, 1x2:1, 3x3:2)
Dwoma golami wygraliśmy tylko oba mecze ze Skra

Do tego 7 remisów

Za to z 9 porażek tylko 2 były jednym golem (0:1 że Świtem na początku sezonu, i 4:3 Grudziądz po golu w ostatniclwj akcji)

Jak już przegrywamy to zwykle wyraźnie i boleśnie (dlatego mimo czołówki mamy tak słaby bilans goli)

W wyrównanych meczach na styku radzimy sobie, gramy do konca i zwykle wyrywamy punkty, albo chociaż punkt

W 20 z 27 meczów tego sezonu przewaga jednej z drużyn była mniejsza niż 1.5. Zapunktowalismy w 18 z nich.

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » czw kwie 24, 2025 2:05 pm

dUfio pisze:https://gazetakrakowska.pl/trener-hutnika-maciej-musial-po-spotkaniu-z-resovia-w-wyrownanych-meczach-mielismy-do-tej-pory-duzy-problem-z-uzyskiwaniem-punktow/ar/c2p2-27483781

Serio?

Na 11 zwyciestw aż 9 było tylko 1 bramka (5x1:0, 1x2:1, 3x3:2)
Dwoma golami wygraliśmy tylko oba mecze ze Skra

Do tego 7 remisów

Za to z 9 porażek tylko 2 były jednym golem (0:1 że Świtem na początku sezonu, i 4:3 Grudziądz po golu w ostatniclwj akcji)

Jak już przegrywamy to zwykle wyraźnie i boleśnie (dlatego mimo czołówki mamy tak słaby bilans goli)

W wyrównanych meczach na styku radzimy sobie, gramy do konca i zwykle wyrywamy punkty, albo chociaż punkt

W 20 z 27 meczów tego sezonu przewaga jednej z drużyn była mniejsza niż 1.5. Zapunktowalismy w 18 z nich.

widocznie trener nie miał dostępu do takich statystyk a wiadomo jak to jest z pamięcią i co głowa niekiedy chce zapamiętać..
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

LOKO

Postautor: LOKO » pn maja 19, 2025 11:03 am

tomabon

Postautor: tomabon » pn maja 19, 2025 11:15 am

byłem fanem Musiała, ale powoli przestawałem być
moment na podjęcie takiej decyzji wydawałby się co najmniej niestosowny
ale równie dobrze może zaowocować pięcioma wygranymi (oczywiście Frątczak pięć razy czyste konto) i ... awansem do 1 ligi ;-)

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » pn maja 19, 2025 11:57 am

Myslałem, że on już zostanie do końca sezonu. Ciekawi mnie, kto teraz na ten wariacki projekt się zapisze :D

vitoss

Postautor: vitoss » pn maja 19, 2025 11:59 am

Jeśli mają zastępcę to będzie miał więcej czasu na poznanie drużyny i potrzeb transferowych. Chyba że jakiś tymczasowy wleci to mogli go chociaż do końca sezonu zostawić