Trener Hutnika - taktyka, skład i inne opinie
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Re: Trener Hutnika - taktyka, skład i inne opinie
Nie odniosłem wrażenia, że jest wkurwiony, raczej mówi, że są już rozeznania w terenie.
Alex pisze:stazyja69 pisze:https://x.com/kshutnikkrakow/status/1885983481995329623?s=46
Musiał jesteś wkurwiony brakiem wzmocnień ...mrugnij dwa razy...
Nasz trener generalnie ma taki wyraz twarzy, że nie okazuje entuzjazmu i czasem wkurwienie można pomylić z zamyśleniem

Wkurwiony raczej nie, ale czy będzie kiedyś tak że trener wypowie się że ma pełną kadrę i pracuje normalnie? Co wywiad z trenerem w przerwie czy to z Boblą czy z obecnym zawsze są problemy z kadrą, mamy mało zawodników i próbowanie zawodników na innych pozycjach niż ich normalne. Ja wiem że z Głogowskim się udało teraz Soprych też daje radę ale lipa trochę, no nic jest jeszcze trochę czasu oby dołączył ktoś jak najwcześniej żeby się wpasował
W środę Kalwarianka wylatuje na obóz do Turcji, na logikę musi lecieć trener a więc kto jest odpowiedzialny za transfery w Hutniku? Dyrektor sportowy czy trener czy prezes bo ja już się pogubiłem no chyba że jak L.J wróci za tydzień to coś z transferami się ruszy...Dobra ja zamilkne na dłuższy czas bo zaczynam się robić maruda a wcześniej rzadziej mi się to zdarzało
-
luke.krak pisze:W środę Kalwarianka wylatuje na obóz do Turcji, na logikę musi lecieć trener a więc kto jest odpowiedzialny za transfery w Hutniku? Dyrektor sportowy czy trener czy prezes bo ja już się pogubiłem no chyba że jak L.J wróci za tydzień to coś z transferami się ruszy...Dobra ja zamilkne na dłuższy czas bo zaczynam się robić maruda a wcześniej rzadziej mi się to zdarzało
w jednym z wywiadów (Kawusia?) prezes Janiczak powiedział, że za transfery nie odpowiada stricte on, a jest od tego cała grupa ludzi. Więc poprzez ten pryzmat można spać spokojnie kiedy będzie ćwiczył lagę na napadziora w Alanyi
Wawrów! <oklaski> Wawrów!
mr.Vitaminka pisze:luke.krak pisze:W środę Kalwarianka wylatuje na obóz do Turcji, na logikę musi lecieć trener a więc kto jest odpowiedzialny za transfery w Hutniku? Dyrektor sportowy czy trener czy prezes bo ja już się pogubiłem no chyba że jak L.J wróci za tydzień to coś z transferami się ruszy...Dobra ja zamilkne na dłuższy czas bo zaczynam się robić maruda a wcześniej rzadziej mi się to zdarzało
w jednym z wywiadów (Kawusia?) prezes Janiczak powiedział, że za transfery nie odpowiada stricte on, a jest od tego cała grupa ludzi. Więc poprzez ten pryzmat można spać spokojnie kiedy będzie ćwiczył lagę na napadziora w Alanyi
No o tym samym pomyślałem, że przecież nie on sam jeździ i szuka piłkarzy. Przecież kontakt z nim będzie niezależnie od tego, gdzie jest. Turcja to nie Kambodża, że nie wiadomo, czy da się połączyć

Ja odkąd pamiętam, to nas przygotowują na sytuację (która odkąd pamiętam, jest permanentna, że nie ma i nie będzie jakichś spektakularnych zakupów, więc w ogóle się tym nie stresuje

Takie tam dywagacje Knura czy Musiał po sezonie pożegna się z Hutnikiem.
https://sport.lovekrakow.pl/aktualnosci ... 61081.html
bn pisze:Takie tam dywagacje Knura czy Musiał po sezonie pożegna się z Hutnikiem.
Knura pisze:19-letni Damian Hoyo-Kowalski zastąpił o dziewięć lat młodszego Doriana Frątczaka.
Dorek to musi być turbo talent, jak w wieku 10 lat gra na szczeblu centralnym w seniorach.
pawcio pisze:bn pisze:Takie tam dywagacje Knura czy Musiał po sezonie pożegna się z Hutnikiem.
https://sport.lovekrakow.pl/aktualnosci ... 61081.htmlKnura pisze:19-letni Damian Hoyo-Kowalski zastąpił o dziewięć lat młodszego Doriana Frątczaka.
Dorek to musi być turbo talent, jak w wieku 10 lat gra na szczeblu centralnym w seniorach.
Zarost też ma niczego sobie jak na dzieciaka

https://gazetakrakowska.pl/trener-hutni ... 2-27483781
Serio?
Na 11 zwyciestw aż 9 było tylko 1 bramka (5x1:0, 1x2:1, 3x3:2)
Dwoma golami wygraliśmy tylko oba mecze ze Skra
Do tego 7 remisów
Za to z 9 porażek tylko 2 były jednym golem (0:1 że Świtem na początku sezonu, i 4:3 Grudziądz po golu w ostatniclwj akcji)
Jak już przegrywamy to zwykle wyraźnie i boleśnie (dlatego mimo czołówki mamy tak słaby bilans goli)
W wyrównanych meczach na styku radzimy sobie, gramy do konca i zwykle wyrywamy punkty, albo chociaż punkt
W 20 z 27 meczów tego sezonu przewaga jednej z drużyn była mniejsza niż 1.5. Zapunktowalismy w 18 z nich.
Serio?
Do tego 7 remisów
Za to z 9 porażek tylko 2 były jednym golem (0:1 że Świtem na początku sezonu, i 4:3 Grudziądz po golu w ostatniclwj akcji)
Jak już przegrywamy to zwykle wyraźnie i boleśnie (dlatego mimo czołówki mamy tak słaby bilans goli)
W wyrównanych meczach na styku radzimy sobie, gramy do konca i zwykle wyrywamy punkty, albo chociaż punkt
W 20 z 27 meczów tego sezonu przewaga jednej z drużyn była mniejsza niż 1.5. Zapunktowalismy w 18 z nich.
-
dUfio pisze:https://gazetakrakowska.pl/trener-hutnika-maciej-musial-po-spotkaniu-z-resovia-w-wyrownanych-meczach-mielismy-do-tej-pory-duzy-problem-z-uzyskiwaniem-punktow/ar/c2p2-27483781
Serio?
Do tego 7 remisów
widocznie trener nie miał dostępu do takich statystyk a wiadomo jak to jest z pamięcią i co głowa niekiedy chce zapamiętać..
Wawrów! <oklaski> Wawrów!
byłem fanem Musiała, ale powoli przestawałem być
moment na podjęcie takiej decyzji wydawałby się co najmniej niestosowny
ale równie dobrze może zaowocować pięcioma wygranymi (oczywiście Frątczak pięć razy czyste konto) i ... awansem do 1 ligi
moment na podjęcie takiej decyzji wydawałby się co najmniej niestosowny
ale równie dobrze może zaowocować pięcioma wygranymi (oczywiście Frątczak pięć razy czyste konto) i ... awansem do 1 ligi

Myslałem, że on już zostanie do końca sezonu. Ciekawi mnie, kto teraz na ten wariacki projekt się zapisze 

Jeśli mają zastępcę to będzie miał więcej czasu na poznanie drużyny i potrzeb transferowych. Chyba że jakiś tymczasowy wleci to mogli go chociaż do końca sezonu zostawić