luke.krak pisze:Może to będzie Saganowski, albo Peszko, oboje wolni
Oby nie. Jak dla mnie żaden z nich się do trenerki nie nadaje.
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
luke.krak pisze:Może to będzie Saganowski, albo Peszko, oboje wolni
wojo77 pisze:Patryk_NH1950 pisze:Cieszy mnie posunięcie zarządu, ostatnio pod jego skrzydłami było coraz gorzej z drużyną i zaliczała kompromitacje.
Coś czuje że będzie to Ireneusz Pietrzykowski o ile nie znalazł nigdzie pracy bo jakby nie patrzeć ma doświadczenie a w końcu wyciągnął SSW 2 ligi wyżej.
Pietrzykowski jest już trenerem Chełmianki
lucero pisze:
Co do wyśmiewanego pomysłu powierzenia drużyny znienawidzonemu Janiczakowi to jaka on miał średnia
Wandyta pisze:Ja to jestem ciekawy, czy zmiana trenera wymuszona jest tym że oddalają nam się baraże, czy tym że zbliżamy się do strefy spadkowej.
dUfio pisze:lucero pisze:
Co do wyśmiewanego pomysłu powierzenia drużyny znienawidzonemu Janiczakowi to jaka on miał średnia
0,76 (13 punktów w 17 meczach, bramki 21:42)
Andrew pisze:Nie cza sie o spadek martwic bo Grodzisk po awansie ma chyba to w dupie patrzac na wynik z łksem ktorego my tak cisneli. Szkoda tylko wyjazdu do Bielska ktory moze byc juz kompletnie o nic. Z perspektywy zarzadu wyglada to tak jakby chcieli przed kibicami pokazac ze nie sa zadowoleni z tego ze raczej nie będzie barazy. Pytanie czy teraz trener ratunkowy czy taki juz na nastepny sezon.
dUfio pisze:Błagam, tylko nie róbmy krzywdy Świętemu i nie wrzucajmy go na minę