Trener Hutnika - taktyka, skład i inne opinie
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Re: Trener Hutnika - taktyka, skład i inne opinie
Miejmy nadzieje, że forum da mu rok, dwa spokojnej pracy niezależnie od wyników i stylu. To nie Musiał czy inny Bobla
Powodzenia
Powodzenia
no cóż, lekki szok,bo, choc oczywiscie to bylo pewne, ze KIEDYŚ, bedzie trenerem 1 druzyny Hutnika, to jednak że wydarzy sie to nim minie rok (!) od konca jako pilkarz - tego bym nie wymyslil. Jakas Kalwarianka, albo rezerwy wczesniej czy cos. Nadal obawy duże o efekty rzucenia Świętego na głęboką wodę, ale i lekki promyk nadziei.
Klamka zapadla, takze 1950% WSPARCIA i powodzenia!!!
Klamka zapadla, takze 1950% WSPARCIA i powodzenia!!!
Rozumiem, że Krzysiek wie na co się pisze…
Powodzenia.
Powodzenia.
Za wcześnie, oj za wcześnie. Odpukać jak nie wejdziemy do baraży, to przynajmniej wszyscy mu wybaczą. Wiadome, że na przyszły sezon mamy już treneiro. Oby nowa miotła zaskoczyła już w Elblągu.
Logika pokazuje, że Święty wraca już teraz, żeby aktywować trenowany przez lata rocznik 2008. Czyli raczej kierunek PJS.
Nie wiem, czy to nie za wcześnie, natomiast oczywiście powodzenia Krzysiek w nowej roli!
Oby ten pociąg pojechał teraz we właściwym kierunku
Nie wiem, czy to nie za wcześnie, natomiast oczywiście powodzenia Krzysiek w nowej roli!
Oby ten pociąg pojechał teraz we właściwym kierunku
dzuhas pisze:Porazony piorunem miazdzyz drugiej strony powinno byc "trener pogryziony przez dziki i zgwalcony przez przejezdzajacego nieopodal na rowerze bialego misia"
Jeżeli chodzi o mental i odbudowanie wiary to na pewno najlepszy wybór, Krzychu zostawi serducho i szatnia zacznie płonąć z naładowania przed meczem. Przegląd młodzieży która się nadaje też załatwiona ale musi to też być z wyczuciem aby nie przesadzić. Liczę jednak, że wszystko zostanie wypoziomowane, mądre wprowadzanie młodzieży wraz z mądrymi transferami po sezonie. Do końca rundy jedziemy na ambicji zobaczymy co z tego wyjdzie ale impuls był potrzebny i zawodnicy go dostaną. Powodzenia Kapitanie
lucero pisze:Miejmy nadzieje, że forum da mu rok, dwa spokojnej pracy niezależnie od wyników i stylu. To nie Musiał czy inny Bobla
Powodzenia
O forum, to bym się nie martwił, zobacz sobie wpisy na FB pod postami Hutnika, nie rozumiem takiej domonizacji forum akurat, gdzie jest kilka osób na krzyż, a z kolei "przegapianie" szamba na FB. Logika conajmniej dziwna.
Jak dla mnie zdecydowanie za wcześnie, bo jakoś bym sobie życzył, żeby to były lepsze warunki dla Krzyśka. Wiadomo, że nawet, jak da ciała, to nikt mu za bardzo nic nie powie.
Mimo obaw 2002% wsparcia dla Krzyśka!
Nie wiem co tam odwala FB, jedyne miarodajne medium Hurnika z gronem szanowanych użytkowników jest tutaj 
Święty na ławce to niejako powrót idei NH2010 gdzie wyniki wcale nie były najważniejsze, z zastrzeżeniem ze na spotkaniach „kibicowskich” trzeba dać 110%

Święty na ławce to niejako powrót idei NH2010 gdzie wyniki wcale nie były najważniejsze, z zastrzeżeniem ze na spotkaniach „kibicowskich” trzeba dać 110%
lucero pisze:Nie wiem co tam odwala FB, jedyne miarodajne medium Hurnika z gronem szanowanych użytkowników jest tutaj
Wyniki nie są najważniejsze o ile są dobre

Zwolnienie Przytuły po kilkunastu miesiącach projektu było spowodowane głównie wynikami i gadaniem że awans nie jest najważniejszy (+ afera sprzętowa mi sie kojarzy ale gdyby wygrywali wszystko mógłby się z tego wywinąć)
https://weszlo.com/2025/05/20/pzpn-mlod ... or-system/
To moze byc nasz cel.na przyszly sezon!
To moze byc nasz cel.na przyszly sezon!
lucero pisze:Nie wiem co tam odwala FB, jedyne miarodajne medium Hurnika z gronem szanowanych użytkowników jest tutaj
Elita, wiadomo

Co do drugiej sprawy, to rzeczywiście duży impuls do odbudowy tożsamości tej drużyny. Do tej pory przemilczany, a nie bez znaczenia dla kibiców przecież.
Ja tam bardzo mocno wierzę w Krzyśka.
I niedługo zaśpiewamy..... Bójcie się hamy....do 1 ligi wracamy

I niedługo zaśpiewamy..... Bójcie się hamy....do 1 ligi wracamy

ZBYCHO pisze:Ja tam bardzo mocno wierzę w Krzyśka.
I niedługo zaśpiewamy..... Bójcie się hamy....do 1 ligi wracamy![]()
Wierzyc pewnie wiekszosc wierzy tylko czy teraz na przestrzeni 3 kolejek mozna sprawic ze np bedacy kozakiem na jesien Misak obnizyl loty i stal sie dziadem i jak to teraz naprawic? Tarasovsa chocby pokleili na trytytki i srubami dokrecili to juz tez nie jest to samo. Belycz cienki, Slomka taki sobie, Kuzimski bez formy. A raczej mozna tylko zmienic ustawienie bo pilkarze w większości grac beda Ci co zawsze.
No chyba że grali na zwolnienie trenera i nagle będą w formie - ale jakoś w to nie wierzę że grali przeciwko MM.
Myślę że nawet Bóg nie wie jak to się potoczy, albo wystrzeli talent Krzyśka albo gówno z tego będzie bo nie oszukujmy się, zero doświadczenia na poziomie Seniorskim (jedynie jako grający drugi trener przy Lipeckim chyba) sztab też dopiero się będzie uczył tego poziomu rozgrywek. Jak nie wypalą od strony merytorycznej a tylko od strony mentalnej to podciągną zespół tylko na dwa mecze, jako tako będzie a później zjazd i co najgorsze po przepracowaniu przerwy między rundami po paru kolejkach nowego sezonu możemy być w dupie i znów zmiana trenera w trakcie rundy, oby nie, trzymam kciuki mocno ale moje osobiste zdanie jest takie że troszkę za wcześnie... Świątka jako Asa z rękawa wyciągnąłbym dopiero za jakiś dłuższy czas.