Repasaże o baraże: Podbeskidzie-Hutnik 7.06 17:30
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
-
Re: Repasaże o baraże: Podbeskidzie-Hutnik 7.06 17:30
chciałbym nieśmiało zwrócić uwagę na byka. na tym forum posługujemy się oficjalną nazwą: podpiździe. z racji tego że dniu tym są 7. urodziny mojego syna, bardzo proszę o piękny prezent dla niego (i dla tatusia też, bo żona twierdzi, że to mój).
Wawrów! <oklaski> Wawrów!
To je poświętuj w Bielsku i tyle 
Kurwa hasztag WSZYSCY!

Kurwa hasztag WSZYSCY!
mr.Vitaminka pisze:chciałbym nieśmiało zwrócić uwagę na byka. na tym forum posługujemy się oficjalną nazwą: podpiździe. z racji tego że dniu tym są 7. urodziny mojego syna, bardzo proszę o piękny prezent dla niego (i dla tatusia też, bo żona twierdzi, że to mój).

a syna oczywiscie pozdrów bo wygląda na to, ze to niemal mój rówieśnik co chodzi o kartkę z kalendarza

-
dUfio pisze:mr.Vitaminka pisze:chciałbym nieśmiało zwrócić uwagę na byka. na tym forum posługujemy się oficjalną nazwą: podpiździe. z racji tego że dniu tym są 7. urodziny mojego syna, bardzo proszę o piękny prezent dla niego (i dla tatusia też, bo żona twierdzi, że to mój).
![]()
a syna oczywiscie pozdrów bo wygląda na to, ze to niemal mój rówieśnik co chodzi o kartkę z kalendarza
Ty jesteś z tego samego dnia co mój ojciec

- metal
- Site Admin
- Kontakt:
Up.
Wszyscy na niebiesko!
Wszyscy na niebiesko!

Ciekawy jestem czy zagramy tak ofensywnie jak z Pogonią? W końcu ostatnio doczekaliśmy się normalnej gry - była okazja, to laga do przodu od bramkarza, a nie to krakoskie sranie po swoim polu karnym... Jedyny minus (jednak spory) to za łatwo nadziewaliśmy się na kontry, oby Podbeskidzie nie okazało się bardziej skuteczne od Pogoni:/
offtop: Po jednym z kontrataków Pogoni pijany Sasal darł się, że "w pierwszej lidze połowę z nich wypierdoli".
Ehhh nie mogę się doczekać i strasznie żałuję że nie mogłem pojechać na wyjazd
offtop: Po jednym z kontrataków Pogoni pijany Sasal darł się, że "w pierwszej lidze połowę z nich wypierdoli".
Ehhh nie mogę się doczekać i strasznie żałuję że nie mogłem pojechać na wyjazd

-
podsumowując dla tych bardziej leniwych myślowo:
1. warunek podstawowy: musimy wygrać, jakkolwiek
ORAZ
2. warunek: Świt chyci w dziurkacza
lub
3. warunek: Kalisz nie wygra.
najchętniej bym to rozrysował, ale wszystkie długopisy w domu szlag trafił, i to dosłownie, bo Swietłana przygotowywała prezenty komunijne dla dzieci z jej rodziny i mi zajebała wszystkie pisacze.
1. warunek podstawowy: musimy wygrać, jakkolwiek
ORAZ
2. warunek: Świt chyci w dziurkacza
lub
3. warunek: Kalisz nie wygra.
najchętniej bym to rozrysował, ale wszystkie długopisy w domu szlag trafił, i to dosłownie, bo Swietłana przygotowywała prezenty komunijne dla dzieci z jej rodziny i mi zajebała wszystkie pisacze.
jesli juz ma byc dobrze to z pewnych wzgledow lepiej, zeby bylo "punkt a" +"punkt b" LUB "punkt c", a nie "punkt b" ORAZ "punkt c"
w skrocie: pierwszy baraz lepiej z wieczysta
-
dUfio pisze:jesli juz ma byc dobrze to z pewnych wzgledow lepiej, zeby bylo "punkt a" +"punkt b" LUB "punkt c", a nie "punkt b" ORAZ "punkt c"
wiem, dlatego pisałem, że trzeba by to rozrysować

Chętnie utarł bym nosa znajomemu (Wieczysta), który twierdzi że mają dwa baraże u siebie
. Póki co skupmy się na sobie i czekajmy na rozwój sytuacji.

-
Wandyta pisze:Chętnie utarł bym nosa znajomemu (Wieczysta), który twierdzi że mają dwa baraże u siebie. Póki co skupmy się na sobie i czekajmy na rozwój sytuacji.
jak Cię wkurwia to zanuć pod nosem: nawet pan Zdzisław pierdoli KS Wieczysta. Pójdzie mu w pięty

Miałem tej nocy sen, że zanim dojechaliśmy to kibice gospodarzy zrobili wjazd na murawę i bili się z całą naszą drużyną i sztabem trenerskim. Sędzia zamiast przyznać nam walkower kazał grać. I przegraliśmy 2-3.
Cholera wie co to może oznaczać.
-
Winnetou pisze:Miałem tej nocy sen, że zanim dojechaliśmy to kibice gospodarzy zrobili wjazd na murawę i bili się z całą naszą drużyną i sztabem trenerskim. Sędzia zamiast przyznać nam walkower kazał grać. I przegraliśmy 2-3.
nie jedz przed spaniem, narkotyki też raczej zostaw w szufladzie. meliska najlepiej
Winnetou pisze:Miałem tej nocy sen, że zanim dojechaliśmy to kibice gospodarzy zrobili wjazd na murawę i bili się z całą naszą drużyną i sztabem trenerskim. Sędzia zamiast przyznać nam walkower kazał grać. I przegraliśmy 2-3.
Sny zawsze działają na odwrót.
Jak w twoim śnie przegraliśmy 2-3 to oznacza że wygramy 5-0

Co do wjazdu na murawę....to nasz "Kiero" rozjebał by całe podpiździe w pojedynkę