co slychac u naszych rywali

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

dUfio

Re: co slychac u naszych rywali

Postautor: dUfio » pn cze 30, 2025 2:07 pm

mr.Vitaminka pisze:
dUfio pisze:
Alex pisze:http://www.90minut.pl/news/337/news3378807-Farid-Ali-odchodzi-z-GKS-u-Jastrzebie.html

Jak legenda od nich odchodzi, to nastawiamy się na info o wycofaniu z rozgrywek...

Lepiej żeby sie doczolgali do sezonu i najwyżej potem wycofali

Jedno miejsce do spadku mniej

+ żeby w międzyczasie nam nie zabrali punktów :shock:

We wrześniu srogi rewanż za zeszłe wakacje
Ojebiemy ich 2:1, do przerwy zero zero

bn

Postautor: bn » pn cze 30, 2025 9:41 pm

W "Sporcie" napisali że Jastrzębie ma dostać kolejną dotację z miasta, więc raczej wystartują ...?

Sport pisze:Do końca lipca władze miejskie mają rozstrzygnąć konkurs na promocję miasta poprzez sport. W tym „wyścigu” biorą udział: Jastrzębski Węgiel (siatkówka), JKH GKS Jastrzębie (hokej) i właśnie piłkarski GKS Jastrzębie. Do podziału jest 2,5 miliona złotych. Według przecieków, klub z Harcerskiej miał otrzymać 1,5 miliona (brutto), ale prezydent miasta Michał Urgoł postawił warunek - GKS musi wystartować w Betclic 2. Lidze, by zostać beneficjentem tej dotacji. Czy w obecnych realiach i zamieszaniu organizacyjnym jest to możliwe?

dUfio

Postautor: dUfio » śr lip 02, 2025 8:52 am

w Jastrzębiu już -17, a na dodatek:

Informujemy, że z powodów organizacyjnych pierwszy trening GKS-u Jastrzębie został przeniesiony z czwartku, 3 lipca, na sobotę, 5 lipca 2025 r. Zajęcia odbędą się na obiektach treningowych przy ul. Kościelnej.

mr.Vitaminka

Postautor: mr.Vitaminka » śr lip 02, 2025 9:15 am

dUfio pisze:w Jastrzębiu już -17, a na dodatek:

Informujemy, że z powodów organizacyjnych pierwszy trening GKS-u Jastrzębie został przeniesiony z czwartku, 3 lipca, na sobotę, 5 lipca 2025 r. Zajęcia odbędą się na obiektach treningowych przy ul. Kościelnej.

tak po ludzku to mi ich szkoda. rundę wiosenną zakończyli na 4. miejscu i np. do podpiździa mieli tylko 2pkt a do hujniczanki 3. a tu taki rozbiór... ale patrzmy na siebie, też nie jest dobrze. "kiła, kiłeczka!" :)
Wawrów! <oklaski> Wawrów!

dUfio

Postautor: dUfio » śr lip 02, 2025 9:31 am

mr.Vitaminka pisze:
dUfio pisze:w Jastrzębiu już -17, a na dodatek:

tak po ludzku to mi ich szkoda. rundę wiosenną zakończyli na 4. miejscu i np. do podpiździa mieli tylko 2pkt a do hujniczanki 3. a tu taki rozbiór... ale patrzmy na siebie, też nie jest dobrze. "kiła, kiłeczka!" :)

ten temat z definicji jest o tym "co słychać u rywali", od bojcenia na sytuacje u nas mamy wystarczająco dużo :lol:

Awatar użytkownika
centrum nh

Postautor: centrum nh » śr lip 02, 2025 2:14 pm

Podobno tsw ma wycofać rezerwy z rozgrywek.

tomabon

Postautor: tomabon » śr lip 02, 2025 3:13 pm

pierwszą by lepiej wycofali

wier<N>y

Postautor: wier<N>y » czw lip 03, 2025 10:30 am

Nieoficjalne info krąży po sieci, że Puławy wycofują się z 3 ligi i mają grać od A klasy..