http://www.90minut.pl/news/337/news3379 ... -u-II.html
Z ŁKS-u II odchodzą: Mikołaj Lipień, Marcel Wszołek, Tomasz Kucharski, Jakub Pawłowski, Piotr Klajnert, Jan Jakubczak i Anthony Ikwuka.
Sezon 2025/26 - sparingi, transfery, info
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Re: Sezon 2025/26 - sparingi, transfery, info
Z Hutnikiem od zawsze...
http://www.90minut.pl/news/337/news3379 ... tnika.html
i kolejny z kategorii "dość młody, wzięty z klubu 3 ligi, ale już był kadrze klubu z esa ale się nie przebił (Pogoń), coś tam pograł w 1 (Puszcza) i 2 lidze (Stalowa, Polonia B)"
Pewnie sporo moglby opowiedziec o nim Szymon Szydełko bo grał u niego w podstawie feralnym sezonie 19/20, a także teraz w Wiązownicy. Ewidentnie czlowiek do pierwszego skladu, aczkolwiek duzo pauzował za liczne kartki, ktorych lapie czasem po kilkananascie na sezon
czyzbysmy szli w zabijakow?
i kolejny z kategorii "dość młody, wzięty z klubu 3 ligi, ale już był kadrze klubu z esa ale się nie przebił (Pogoń), coś tam pograł w 1 (Puszcza) i 2 lidze (Stalowa, Polonia B)"
Pewnie sporo moglby opowiedziec o nim Szymon Szydełko bo grał u niego w podstawie feralnym sezonie 19/20, a także teraz w Wiązownicy. Ewidentnie czlowiek do pierwszego skladu, aczkolwiek duzo pauzował za liczne kartki, ktorych lapie czasem po kilkananascie na sezon
czyzbysmy szli w zabijakow?

-
póki co sprowadzamy wg tego wzoru o którym wspomniał Dufio. na razie są to młodsi zawodnicy. jestem ciekaw czy dołączy jeszcze ktoś bardziej doświadczony? bo kogo takiego mamy jeszcze w zespole? chyba tylko Urbańczyk się uchował, a i chłopień ma dopiero 30 lat na karku. samymi młodymi niestety ale nie damy rady, bo to nigdzie się nie sprawdza więc dlaczego miałoby się sprawdzić u nas?
Wawrów! <oklaski> Wawrów!
A orientuje się ktoś co z Kędziora ?
-
vitoss pisze:A orientuje się ktoś co z Kędziora ?
podłączam się, o to samo miałem zapytać w poprzednim poście.
mr.Vitaminka pisze:vitoss pisze:A orientuje się ktoś co z Kędziora ?
Ma ważny kontrakt ale wróci do treningów ponoć we wrześniu
-
wojo77 pisze:mr.Vitaminka pisze:vitoss pisze:A orientuje się ktoś co z Kędziora ?
Ma ważny kontrakt ale wróci do treningów ponoć we wrześniu
czyli hujwi kiedy wróci do gry. może na parę ostatnich kolejek w tym roku.
Jutro miał być pierwszy sparing. Na FB Chełmianki znalazłem info że o 14 na SS. Strasznie jestem ciekawy, chyba najbardziej kto zagra.