Byli piłkarze z Suchych Stawów
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
czuczi pisze:Nie do końca o taką interpretacje mi chodziło Konrad

w każdym razie bez względu na to jak jest zdanie na temat TVP to będe sie modlił o to żeby Polast dostawał prawa na wszelkie imprezy związane z ręczną czy siatką. Po 1 komenatrz dużo lepszy(nie pamiętam nazwisko), po 2 wszytskie mecze na Polsat sport. wypowiedzi typu "pod koniec to już było tak e o rany" albo "wkurza mnie już ta wykładzina" w ustach Starowicza napewno śmiesznie nie brzmiały. Jedyne jego emocje to kilkukrotne powtarzanie POLSKA;] jemu już podziękujemy.
-
sikorek jakbys grał kiedys w piłke reczną to bys wiedział , że wcale dobrze nie komentował , Nie da sie go słuchać nie dość ,że się kompletnie nie zna na samej grze, myli nazwsiak i imiona zawodników , a do tego mówi do zawodnika- przykład "Marcin priosze Cię" "Świetnie to zrobiłeś Karol" chłp jest do odlania , zdecydowanie wole gdy olsta transmituje bo zawsze po meczu jest jeszcze studio coś pogadają , pokaża jakieś wywyaidy a na typ szybko szybko bo ramówka jest i koniec.
Hutnik Centrum B
MarianHKS pisze:sikorek jakbys grał kiedys w piłke reczną to bys wiedział , że wcale dobrze nie komentował , Nie da sie go słuchać nie dość ,że się kompletnie nie zna na samej grze, myli nazwsiak i imiona zawodników , a do tego mówi do zawodnika- przykład "Marcin priosze Cię" "Świetnie to zrobiłeś Karol" chłp jest do odlania , zdecydowanie wole gdy olsta transmituje bo zawsze po meczu jest jeszcze studio coś pogadają , pokaża jakieś wywyaidy a na typ szybko szybko bo ramówka jest i koniec.
Popieram. Z perspektywy kogoś kto się choć troche pobawił w ręczną,Starowicz to kompletna porażka. Włodarczyk z Polsatu conajmniej kilka klas lepszy.
- stefan batory
- centrum nh
http://90minut.pl/kariera.php?id=2292
uwielbiałem oglądać tego gościa w akcji .. był niesamowity i z łatwością wykorzystywał sytuacje bramkowe.
uwielbiałem oglądać tego gościa w akcji .. był niesamowity i z łatwością wykorzystywał sytuacje bramkowe.
- centrum nh
http://www.futbol.org.pl/news,18323.html
czyżby tutaj wylądował Tadek Kaczor ??
czyżby tutaj wylądował Tadek Kaczor ??