BARAŻE O III ligę 24,06 godz. 15:00 Barcice -Hutnik rewanż

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » sob cze 02, 2018 8:41 pm

KSH74NH pisze:Kurde a już wolałem ta sandecje a coś limanowa się może wdrapac na szczyt. Rok temu Wislanie nam nie leżący bardzo namordowali się z nimi. Zapewne sklad limanowa ma inny ale nie dawał bym jak kolega 90 do 10 dla nas. To są dla mnie kosiarze i byłaby ciężka walka. Poza tym jak pisał fan tam na pewno ograniczenią dla HKS będą spore

Większe, niż w Sączu?

KSH74NH

Postautor: KSH74NH » sob cze 02, 2018 8:45 pm

W Sączu nas w ogóle nie wpuszcza. Także jak ma jechać garstka do Limanowej to lepiej ns rozjebac u siebie i przygotowywać się na PC

MISIEK72

Postautor: MISIEK72 » sob cze 02, 2018 8:54 pm

Ciagna Limanovie do barazy. Sandecja nie jest zainteresowana w zaden sposob awansem swoich rezerw. Po co maja wygrywac lige skoro nie interesuje ich awans. Teraz dostana walkowera , potem straca punkty i Limanovia zagra w barazach. Powiazania Sandecji z Limanovia to osoba chocby Szubryta. Ma byc tak, ze w barazach wystapi Limanovia, ktora ewentualnym awansem jest zainteresowana. Bedziecie miec ten upragniony wyjazd na baraz.......

dUfio

Postautor: dUfio » sob cze 02, 2018 9:06 pm

Jakbym miał do wyboru
-pewny awans ale brak możliwości zobaczenia meczu rewanżowego
-w perspektywie trudny mecz ale pewność zobaczenia go na żywo

To bym się nie zastanawiał i wybrał druga opcje. Jak ktoś rozumuje inaczej to się nie dogadamy;)

Persketywa meczów z ekipami jest kusząca ale gra o cel sportowy jest jednak czymś nie do podjebania nawet dla osób stawiających wyżej klimat kibicowski niż sport

Z przeszło 120 meczów Hutnika zobaczonych na obcych boiskach Osiek a nawet Iława to absolutny top 5, wyżej niż Tarnów (może poza tym specjałem), KSZo, Beskid i wiele innych

Nie zmienia faktu to nie koncert życzeń ze my huja mamy do gadania z kim zagramy możemy sobie gdybać i wybierać ale to górole sobie zdecydują kogo nam dadzą i z tym trzeba grać i go pozamiatac z sektorem gości czy bez

Awatar użytkownika
Pawel76Nh

Postautor: Pawel76Nh » sob cze 02, 2018 9:41 pm

MISIEK72 pisze:Ciagna Limanovie do barazy. Sandecja nie jest zainteresowana w zaden sposob awansem swoich rezerw. Po co maja wygrywac lige skoro nie interesuje ich awans. Teraz dostana walkowera , potem straca punkty i Limanovia zagra w barazach. Powiazania Sandecji z Limanovia to osoba chocby Szubryta. Ma byc tak, ze w barazach wystapi Limanovia, ktora ewentualnym awansem jest zainteresowana. Bedziecie miec ten upragniony wyjazd na baraz.......

moze i dobrze myślisz ,ale ten pan juz dawno dawno odpuścił sobie LImanowie i poszedł do Sandecji
także już mu to zwisa

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » ndz cze 03, 2018 8:18 am

KSH74NH pisze:W Sączu nas w ogóle nie wpuszcza. Także jak ma jechać garstka do Limanowej to lepiej ns rozjebac u siebie i przygotowywać się na PC

Teraz rozumiem dlaczego u nas jest tak słaba frekwencja wyjazdowa.
Choć w duchu liczę, ze jesteś jedyna osoba z takim podejściem.

KSH74NH

Postautor: KSH74NH » ndz cze 03, 2018 8:55 am

Nie rozumiesz ,ze pojedzie tam np 100 150 osób bo taki zrobią wymóg max gosci ,a reszta zostanie tu. Rozumiesz ze chodzi mi o podzial nic innego. Lepiej być nas cała armia na PC . Dlatego w tym przypadku wile ns

dUfio

Postautor: dUfio » ndz cze 03, 2018 9:35 am

Jeśli na baraż z udziałem publiczności, z otwarta klatka a jednie z „limitem” nas pojedzie 150 osób to chyba lepiej zostańmy w 4 lidze

Tomek83

Postautor: Tomek83 » ndz cze 03, 2018 10:48 am

Jeżeli nie będzie oficjalnego zakazu to nie wyobrażam sobie żeby nas nie pojechało minimum 300 czy pierwszy mecz wygramy 5-0 czy nie
Tomek83

kurant

Postautor: kurant » ndz cze 03, 2018 5:19 pm

Limanovia przegrala 2:3. Moze Barciczanka??

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » ndz cze 03, 2018 6:52 pm

KSH74NH pisze:Nie rozumiesz ,ze pojedzie tam np 100 150 osób bo taki zrobią wymóg max gosci ,a reszta zostanie tu. Rozumiesz ze chodzi mi o podzial nic innego. Lepiej być nas cała armia na PC . Dlatego w tym przypadku wile ns

Nie wyobrażam sobie, ze goście mówią ze wpuszczają nas 150 i dokładnie tyle jedzie. Jedzie nas 500 i tyle.

KSH74NH

Postautor: KSH74NH » ndz cze 03, 2018 6:56 pm

JOK_NH pisze:
KSH74NH pisze:Nie rozumiesz ,ze pojedzie tam np 100 150 osób bo taki zrobią wymóg max gosci ,a reszta zostanie tu. Rozumiesz ze chodzi mi o podzial nic innego. Lepiej być nas cała armia na PC . Dlatego w tym przypadku wile ns

Nie wyobrażam sobie, ze goście mówią ze wpuszczają nas 150 i dokładnie tyle jedzie. Jedzie nas 500 i tyle.
chyba że tak to oczywiście rozumie

gordi

Postautor: gordi » ndz cze 03, 2018 7:03 pm

Limanowa podobno dzis przegra³a :shock: z Bochnia,co ta (L) wyprawia w ostatnim czasie we wschodniej grupie to niepojête mieli awans na wyci±gniecie rêki i tyle meczow u siebie i raczej nie wejd±.Wydaje sie ze Sandecja tego juz nie zepsuje,chociaz w Gorlicach moze nie wygraæ,to zostaje jej ostatni mecz na Lubaniu,no chyba ze Barciczanka jeszcze nagle wyskoczy :roll: przedziwne cuda dzieja sie we wschodniej.Natomiast do awansu obstawiam od kilku tygodni Sandecje,bo Limanowa pokazuje ze nie zas³uguje na baraz.

Qlawy

Postautor: Qlawy » ndz cze 03, 2018 8:32 pm

Co tam się dzieje. Jak w ekstraklasie o mistrza. Porażka Sandecji pierwsza w tym roku. Do tego możliwy walkower za zeszła kolejkę. Sami by tego nie wymyślili. Jutro się wszystko okaże.

Był wczoraj boom na Limanovie a ja twierdziłem szykować się do Barcic. Porażka Limanovi była do przewidzenia a Lubań miał ciężki wyjazd.

Zatem została zagadka między Barciszanka a Sandecja2. Która wydawała się do wczoraj rozstrzygnięta.

Gdy będzie jutro walkower rezerwy by awansować muszą wygrać ona ostatnie mecze wyjazdowe - Gorlice i maniowy.
Barciszanka rączej w Rytrze wygra. Raczej bo tam nic nie wiadomo

Fan Hutnika

Postautor: Fan Hutnika » ndz cze 03, 2018 9:09 pm

Qlawy pisze:Co tam się dzieje. Jak w ekstraklasie o mistrza. Porażka Sandecji pierwsza w tym roku. Do tego możliwy walkower za zeszła kolejkę. Sami by tego nie wymyślili. Jutro się wszystko okaże.

Był wczoraj boom na Limanovie a ja twierdziłem szykować się do Barcic. Porażka Limanovi była do przewidzenia a Lubań miał ciężki wyjazd.

Zatem została zagadka między Barciszanka a Sandecja2. Która wydawała się do wczoraj rozstrzygnięta.

Gdy będzie jutro walkower rezerwy by awansować muszą wygrać ona ostatnie mecze wyjazdowe - Gorlice i maniowy.
Barciszanka rączej w Rytrze wygra. Raczej bo tam nic nie wiadomo

bylem przekonany ze bedzie sandecja ,ale po tej kolecje faktyczne mozna sie szykowac na barcice z ktorymi mamy bilans ujemny ;)
Sandecja odkąd stracila wsparcie z 1 skladu jest marna . Dwa ciezkie wyjazdy moim zdaniem bez kompletu punktów
najlepsze ze za dwa tygodnie baraże a grupa wschodnia w grze nadal :D
http://www.youtube.com/watch?v=tnkA38Lh ... re=related to jeszcze nie tak dawno bylo tak pieknie ,tyle hutniczych braci :(