2 liga - sezon 2020/21
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Dzisiaj w Stargardzie miejscowi zagrają z GKS.Dla nas oczywiście,najlepszym wynikiem jest zwycięstwo gości.W trzech ostatnich spotkaniach na wyjazdach,GKS ugrał oszałamiające 0 punktów.Piłkarze ze Stargardu wydawali się w miarę solidni u siebie:zwycięstwo z Sokołem,remisy z Motorem czy Górnikiem P.Ostatnia porażka z Olimpią Grudziądz,pechowa(?).Obie drużyny muszą bo chociaż znajdują się na przeciwległych biegunach,to mają o co grać.
Cel nr 1 to oczywiście utrzymanie Hutnika
Cel poboczny jest taki, żebyśmy mieli ciekawą ligę, a najlepiej jeszcze bliskich rywali. Takie Katowice pasują jak ulał.
Także remis biorę w ciemno, jednym i drugim niewiele daje
Blekitni mieliby 30 pkt czyli 7 straty do nas i 5 meczów do grania. Żeby nas prześcignąć musieliby wygrać 3 mecze lub 2 i 2 zremisowac przy naszym "0"
Cel poboczny jest taki, żebyśmy mieli ciekawą ligę, a najlepiej jeszcze bliskich rywali. Takie Katowice pasują jak ulał.
Blekitni mieliby 30 pkt czyli 7 straty do nas i 5 meczów do grania. Żeby nas prześcignąć musieliby wygrać 3 mecze lub 2 i 2 zremisowac przy naszym "0"
dUfio pisze:Cel nr 1 to oczywiście utrzymanie Hutnika
Już lepiej niech GKS wygra, lepiej jechać w II lidze dalej, niż z niej spaść.
-------------------------------------------------------
Forever Hutnik - Czyzyny HKS
Forever Hutnik - Czyzyny HKS
Można powiedzieć że błękitnych mamy z głowy.
5 meczy 7 punktów różnicy plus lepszy bilans.
Matematyczne szanse są ale musieliby wygrać 3 mecze a my przegrać wszystkie 3 by Nas wyprzedzić.
Ich rozpiska:
33 kolejka Znicz wyjazd
34 kolejka Elbląg u siebie
35 kolejka pauza
36 kolejka Skra wyjazd
37 kolejka Garbarnia u siebie
38 kolejka Śląsk 2 wyjazd
Wygrana z Motorem zamyka drogę Błękitnym na wyprzedzenie Nas
Matematyczne szanse są ale musieliby wygrać 3 mecze a my przegrać wszystkie 3 by Nas wyprzedzić.
Ich rozpiska:
33 kolejka Znicz wyjazd
35 kolejka pauza
36 kolejka Skra wyjazd
Qlawy pisze:Można powiedzieć że błękitnych mamy z głowy.
Ich rozpiska:
33 kolejka Znicz wyjazd
35 kolejka pauza
36 kolejka Skra wyjazd
Ja nie wiem jak ty to liczysz. Jak oni wygrają 5 razy a my tylko z motorem to mamy 5 punktów mniej niż oni.🤔
HKS1978 pisze:Qlawy pisze:Można powiedzieć że błękitnych mamy z głowy.
Ich rozpiska:
33 kolejka Znicz wyjazd
35 kolejka pauza
36 kolejka Skra wyjazd
Ja nie wiem jak ty to liczysz. Jak oni wygrają 5 razy a my tylko z motorem to mamy 5 punktów mniej niż oni.🤔
Ale mówię realnie nie matematycznie. Budując model matematyczny jeszcze Garbarnia może spaść.
Zobacz na mecze i realnie ile Błękitni mogą zdobyć punktów.
Wg mnie max 9 ale ok niech bedzie 12.
My 4 punkty w tych 5 meczach spokojnie zdobędziemy