KOMENTARZE, złote rady, genialne pomysły.
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Na stronie: http://gotowidowalki.pl/ jest błąd.
Tekst powitalny to: "Wyzwanie zostało przyjęte! Sprawdź jak Hutnik, runda po rundzie, walczy o awans!".
Tymczasem powinno być nie runda po rundzie, ale kolejka po kolejce.
To przecież zasadnicza różnica!
Pozdro
Tekst powitalny to: "Wyzwanie zostało przyjęte! Sprawdź jak Hutnik, runda po rundzie, walczy o awans!".
Tymczasem powinno być nie runda po rundzie, ale kolejka po kolejce.
To przecież zasadnicza różnica!
Pozdro
pablo pisze:czy realne jest ruszenie tematu osób do podawania piłek na grębałowiance?
szlak mnie trafia patrząc jak jeden drewniak przed drugim wypier... piłkę kto dalej , naszym czas ucieka a piłki nie ma kto podać .
raczej rezerwowi tego cały mecz krobić nie będą .
hehe szczerze...to mnie też to zszokowało że nie było jakichś dzieci z Grębałowianki do podawania piłek... mam nadzieje ze juz w nastepnym meczu 3 dzieciakow sie znajdzie...
-
Była już rozważana możliwość współpracy z Małopolska TV tak aby transmitowali każdy mecz Hutnika? Myślę że współpraca Hutnik TV z M-TV zaowocowała by bardzo szybko i przyspieszyła rozwój obydwu Telewizji i nie wątpię że większość Emigrantów była by także skłonna by wpłacać jakaś tam sumkę aby co tydzień oglądać mecze Hutniczka. Dajmy na to że za tą kase dostawało by się jakiś kod dostępu do playera czy jakoś tak. Chodzi mi o coś w stylu: 2 mecze = 6 zł, 4 mecze = 10 zł (ceny przypadkowe) itd. Wydaje mi się że był by to duży krok do przodu dla obydwu TV a z kasy Małopolska TV kupiła by może ten sprzęt chociaż ostatnio nic o tych reklamach Google nie słyszałem. Albo inna bajka, może H-TV dało by rade puszczać takiego steama? Wtedy kaska by płynęła bezpośrednio do Hutnika.
Fanatyczna Emigracja - Hutnik Nowa Huta
http://www.youtube.com/watch?v=0DxhoPtB ... ure=relmfu
kto ustala tytuły? powinien brzmieć:
"Trzeba iść do cyganki"
kto ustala tytuły? powinien brzmieć:
"Trzeba iść do cyganki"

PoMpOn eNHa pisze:Była już rozważana możliwość współpracy z Małopolska TV tak aby transmitowali każdy mecz Hutnika? Myślę że współpraca Hutnik TV z M-TV zaowocowała by bardzo szybko i przyspieszyła rozwój obydwu Telewizji i nie wątpię że większość Emigrantów była by także skłonna by wpłacać jakaś tam sumkę aby co tydzień oglądać mecze Hutniczka. Dajmy na to że za tą kase dostawało by się jakiś kod dostępu do playera czy jakoś tak. Chodzi mi o coś w stylu: 2 mecze = 6 zł, 4 mecze = 10 zł (ceny przypadkowe) itd. Wydaje mi się że był by to duży krok do przodu dla obydwu TV a z kasy Małopolska TV kupiła by może ten sprzęt chociaż ostatnio nic o tych reklamach Google nie słyszałem. Albo inna bajka, może H-TV dało by rade puszczać takiego steama? Wtedy kaska by płynęła bezpośrednio do Hutnika.
Jeżeli byłyby na to pieniądze nie potrzebujemy nikogo do współpracy aby robić transmisje.
Kolorowe wierne jest... Kolorowe HKS!!!
www.irmarserwis.pl
www.irmarserwis.pl
PoMpOn eNHa pisze:Była już rozważana możliwość współpracy z Małopolska TV tak aby transmitowali każdy mecz Hutnika? Myślę że współpraca Hutnik TV z M-TV zaowocowała by bardzo szybko i przyspieszyła rozwój obydwu Telewizji i nie wątpię że większość Emigrantów była by także skłonna by wpłacać jakaś tam sumkę aby co tydzień oglądać mecze Hutniczka. Dajmy na to że za tą kase dostawało by się jakiś kod dostępu do playera czy jakoś tak. Chodzi mi o coś w stylu: 2 mecze = 6 zł, 4 mecze = 10 zł (ceny przypadkowe) itd. Wydaje mi się że był by to duży krok do przodu dla obydwu TV a z kasy Małopolska TV kupiła by może ten sprzęt chociaż ostatnio nic o tych reklamach Google nie słyszałem. Albo inna bajka, może H-TV dało by rade puszczać takiego steama? Wtedy kaska by płynęła bezpośrednio do Hutnika.
Łatwo pisać, gorzej zrobić... Od dłuższego czasu prosimy się wśród kibiców o jakąkolwiek pomoc przy robieniu HTV, odzew zerowy... Wszystko jest do ogarnięcia, nawet sprzęt by się znalazł... Niestety brakuje chętnych do pomocy, a tego już nie przeskoczymy...

-
Na czym ma polegać ta pomoc i jak mogę pomóc z zagranicy? Jeżeli jest coś w moim zasięgu możliwości możesz smialo do mnie pisać na przykład na PW i będę się staral cos zdziałać lecz od razu zaznaczam ze obróbką materiałów wideo się nie zajmowałem, z reszta i tak pewnie macie od tego ludzi. Deklaruje takze chęć wpłacania jakiejś rozsądnej kwoty pieniężnej by oglądać co tydzień mecze Hutnika bez glosowań i łaski Małopolska TV. Powiedzmy że taka kwota by wynosiła 40 zł miesięcznie x 10 osób na Emigracji które pewnie by się znalazły lub inne osoby które z różnorakich powodów nie mogą być co tydzień na stadionie = 400 zł, czy to pokrywało by w jakimś stopniu Transmisje? Czy bardziej chodzi tu o to ze nie ma kto stać za kamerą i gadać do majka? Pozdrawiam
Fanatyczna Emigracja - Hutnik Nowa Huta