HZA_Hutnik pisze:Zapewne błyskotliwy kolego jarkonh już o tym pomyślałeś
O nie nie, ja zawsze czekam na Twoje cenne rady

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Biega pisze:Ja bym wprowadził rejestrację oficjalnych Fan Clubów. Pod warunkiem że FC musi być naprawdę z poza aglomeracji miejskiej! i skupiać nie mniej jak pięciu członków (jak na nasze warunki), dla tych osób przewidział bym bilety ulgowe które to w określonej liczbie i kasie czekały by na dane osoby które przychodzą i pokazują legitymację FC
majlech pisze:Postanowiono dzis, ze od kolejnego meczu emeryci beda mogli nabyc bilet ulgowy na mecz Hutnika - warunkiem jest okazanie legitymacji emeryckiej przy zakupie biletu. Jesli ktos nie bedzie mial przy sobie takiej legitymacji to nie ma prawa do ulgi, tak wiec w interesie kazdego emeryta jest posiadanie przy sobie tego dokumentu.
Co do postu Kosoviaka, to trzeba sobie zadac pytanie, czy chcemy miec druzyne i ja budowac, czy zyc wspomnieniami. Nie z naszej winy znalezlismy sie w sytuacji, w ktorej kazda zlotowka sie liczy i mimo czasem najszczerszej sympatii czy checi, musimy twardo sobie powiedziec, ze nie jest nas stac na darmowe wpuszczanie osob, ktore w przeszlosci graly w Hutniku..
majlech pisze: Nie z naszej winy znalezlismy sie w sytuacji, w ktorej kazda zlotowka sie liczy i mimo czasem najszczerszej sympatii czy checi, musimy twardo sobie powiedziec, ze nie jest nas stac na darmowe wpuszczanie osob, ktore w przeszlosci graly w Hutniku.
Biega pisze: dla tych osób przewidział bym bilety ulgowe które to w określonej liczbie i kasie czekały by na dane osoby które przychodzą i pokazują legitymację FC