KOMENTARZE, złote rady, genialne pomysły.

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

Awatar użytkownika
jarkonh

Postautor: jarkonh » ndz wrz 16, 2012 4:44 pm

HZA_Hutnik pisze:Zapewne błyskotliwy kolego jarkonh już o tym pomyślałeś

O nie nie, ja zawsze czekam na Twoje cenne rady :lol:
Obrazek

HZA_Hutnik

Postautor: HZA_Hutnik » ndz wrz 16, 2012 5:53 pm

jarkonh pisze:
HZA_Hutnik pisze:Zapewne błyskotliwy kolego jarkonh już o tym pomyślałeś

O nie nie, ja zawsze czekam na Twoje cenne rady :lol:

Jestem rad, iż moja skromna osoba mogła Ci zatem pomóc.

majlech

Postautor: majlech » pn wrz 17, 2012 10:35 pm

Postanowiono dzis, ze od kolejnego meczu emeryci beda mogli nabyc bilet ulgowy na mecz Hutnika - warunkiem jest okazanie legitymacji emeryckiej przy zakupie biletu. Jesli ktos nie bedzie mial przy sobie takiej legitymacji to nie ma prawa do ulgi, tak wiec w interesie kazdego emeryta jest posiadanie przy sobie tego dokumentu.

Co do postu Kosoviaka, to trzeba sobie zadac pytanie, czy chcemy miec druzyne i ja budowac, czy zyc wspomnieniami. Nie z naszej winy znalezlismy sie w sytuacji, w ktorej kazda zlotowka sie liczy i mimo czasem najszczerszej sympatii czy checi, musimy twardo sobie powiedziec, ze nie jest nas stac na darmowe wpuszczanie osob, ktore w przeszlosci graly w Hutniku.

Co do meliny - kazdy z nas moze zrobic tyle samo...
Welcome to Suche Stawy - The Home of Hutnik Kraków!

Piotrek

Postautor: Piotrek » wt wrz 18, 2012 1:37 am

majlech pisze:
Co do meliny - kazdy z nas moze zrobic tyle samo...

Na Grębałowiance.....

Biega

Postautor: Biega » wt wrz 18, 2012 7:07 am

Ja bym wprowadził rejestrację oficjalnych Fan Clubów. Pod warunkiem że FC musi być naprawdę z poza aglomeracji miejskiej! i skupiać nie mniej jak pięciu członków (jak na nasze warunki), dla tych osób przewidział bym bilety ulgowe które to w określonej liczbie i kasie czekały by na dane osoby które przychodzą i pokazują legitymację FC

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » wt wrz 18, 2012 9:47 am

Poważnie piszesz?

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » wt wrz 18, 2012 11:09 am

Biega pisze:Ja bym wprowadził rejestrację oficjalnych Fan Clubów. Pod warunkiem że FC musi być naprawdę z poza aglomeracji miejskiej! i skupiać nie mniej jak pięciu członków (jak na nasze warunki), dla tych osób przewidział bym bilety ulgowe które to w określonej liczbie i kasie czekały by na dane osoby które przychodzą i pokazują legitymację FC

Nie widzę jakichkolwiek powodów ku takim metamorfozom.
Quam dulce et decorum est pro patria mori

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » wt wrz 18, 2012 11:10 am

Bywały takie pomysły już ;) Ale realizacja nie wypaliła. Na Stomilu była akcja na pewno że losowany jest jeden FC i po pokazaniu dowodów wchodza za darmo.

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » wt wrz 18, 2012 11:27 am

to u nas można między kim losować? :wink:

Awatar użytkownika
Kosoviak

Postautor: Kosoviak » wt wrz 18, 2012 11:45 am

majlech pisze:Postanowiono dzis, ze od kolejnego meczu emeryci beda mogli nabyc bilet ulgowy na mecz Hutnika - warunkiem jest okazanie legitymacji emeryckiej przy zakupie biletu. Jesli ktos nie bedzie mial przy sobie takiej legitymacji to nie ma prawa do ulgi, tak wiec w interesie kazdego emeryta jest posiadanie przy sobie tego dokumentu.

Co do postu Kosoviaka, to trzeba sobie zadac pytanie, czy chcemy miec druzyne i ja budowac, czy zyc wspomnieniami. Nie z naszej winy znalezlismy sie w sytuacji, w ktorej kazda zlotowka sie liczy i mimo czasem najszczerszej sympatii czy checi, musimy twardo sobie powiedziec, ze nie jest nas stac na darmowe wpuszczanie osob, ktore w przeszlosci graly w Hutniku..

Nie pisałem nic o darmowym wpuszczaniu. Ale w hucie jest wielu emerytów, rencistów. Ludzi którzy chodzili kiedyś na Hutnika.
Wiadomo, kasa jest Nam bardzo potrzebna, sam kupując bilet + program zostawiam 20 zł (tak czy siak idzie na klub)
Ale zadam w takim razie inne pytanie. W czym taki emeryt czy rencista jest gorszy od dorosłej pracującej kobiety która może kupić bilet za 5 zł?
I jak wiadomo, tych pierwszych na meczu będzie dużo więcej (nie biorę pod uwagę nastolatków) Taka osoba swoje w życiu zrobiło, ma skromną emeryturę czy rentę i z checią myśle że przyjdzie na Hutnika za 5 zł

Oczywiście to moje prywatne zdanie ( o ile takie mogę mieć)
Mam swój rozum i swoje sympatie!!

Hutnik & DYNAMO % JASTRZĘBIE & MAGDEBURG

ksh72

Postautor: ksh72 » wt wrz 18, 2012 2:16 pm

majlech pisze: Nie z naszej winy znalezlismy sie w sytuacji, w ktorej kazda zlotowka sie liczy i mimo czasem najszczerszej sympatii czy checi, musimy twardo sobie powiedziec, ze nie jest nas stac na darmowe wpuszczanie osob, ktore w przeszlosci graly w Hutniku.

Również sobie nie wyobrażam, ze wpuszczamy każdego "bo grał kiedyś w Hutniku".
To sie wiąże z kwestia , klubu byłego reprezentanta Hutnika - czy czegoś takiego , co jesli mnie pamięć nie zawodzi, miało powstać.
Jesli by cos takiego było i by się okazało, że wśród (znaczących) naszych byłych reprezentantów są osoby w słabej sytuacji finansowej to omzna by to rozwazyc.
A niewyobrazam sobie, ze na nasze mecze darmowy wstep ma p. Łach ( o czym plakal niedawno jakis dziennikarzyna) - olewajacy nasz klub i zarabiajacy gruba kase na Kałuży, czy jakis Bukalski czy Koźmiński.

Biega pisze: dla tych osób przewidział bym bilety ulgowe które to w określonej liczbie i kasie czekały by na dane osoby które przychodzą i pokazują legitymację FC

Biega każdy może zakupić i przekazać bilety komu chce, ale dlaczego ma to robić klub. zrób to sam

dopóki wplywy z biletów są znaczącym procentem naszego budżetu, nie myślmy o kolejnych grupach uprzywilejowanych, ale zeby przyciagnac jak najwiecej udzi PŁACĄCYCH za bilety
Ostatnio zmieniony wt wrz 18, 2012 2:24 pm przez ksh72, łącznie zmieniany 1 raz.

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » wt wrz 18, 2012 2:19 pm

JOK_NH pisze:to u nas można między kim losować? :wink:

Między Igołomią a Pobiednikiem :lol:
To jest właśnie problem ;)

Biega

Postautor: Biega » wt wrz 18, 2012 10:31 pm

z tymi FC nam na myśli jak na razie najbliższe okolice, nieraz kibic z dalsza potrafi być wierniejszy od tego który ma na stadion parę kroków. Pozatym ktoś kto teraz dołączył by do nas w tych czasach naszej jeszcze buraczanej ligi napewno nie był by kibicem sukcesu i to właśnie jest dobry zdrowy grunt na rozwój kibicowski. Pozatym o Hutniku mogli by usłyszeć inni z poza miasta którzy jeszcze może nie są skażeni WC.

bn

Postautor: bn » wt wrz 18, 2012 11:47 pm

pomysł z ulgowymi dla starszych osób bardzo dobry. jedynie rozsądniej według mnie byłoby honorować wiek na podstawie dowodu zamiast dokładać biurokracji w postaci jakichś książeczek emeryta, które posiadają m.in. 40-letni emeryci po służbach mundurowych a nie posiadają niektórzy starsi ludzie ok. 70-tki. :)

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » śr wrz 19, 2012 12:05 am

To nie jest teraz żadna książeczka, tylko karta wielkości karty płatniczej, nie przesadzajmy.